iç çamaşırlı resimlerimi kullanarak beni tehdit ediyor :(

Ne karaktersiz bir insanmis karsindaki. Sen de onu tehdit edebilirdin aslinda. Bu yazdiklarinla senin ogretmenlik hayatini bitiririm diyebilirdin. Korktugunu falan belli etme. Hukuki yanini bilmiyorum bi avukata gidip bilgi al. Ama bu isin pesini birakma. Senin haricinde kimbilir kac kisiye yapti ve yapacak pis sapik!

zaten kıskanç biri erkek arkadaşım nişanlanınca ortak face açalım kapat deyip duruyordu. bende o yüzden kapattım falan derim bi de erkek arkadaşım köyde yaşıyor net çekmiyor facebook a girmiyor hiç
Savciliga versene ya
. Meslekten men edilir köpek. Şantaj bunun adı .

Hiçbişey yapamaz niyeti seni sindirip başka şeyler yapmak.Ne istiyorsan onu yap de.Icin rahat etmiyorsa babanın faceinin şifresini değiştir sonrada dondur. Baban sorarsa hacklemislerdir dersin.

seni mahvederim diyor. onu tehdit edince ağza alınmayacak hakaretler ediyor. bağırıyor. sanki bulsa öldürecek gibi
Ya kardes sen bana versene onun numarasını filan . Bak söz veriyorum it gibi korkuturum.

Hemen sikayet edin lütfen. Boyle pislik bir insanin ogretmenlik yapması korkunc. Öğrencilerine boyle isteklerde bulunmadigi bulunmayacagi ne malum?

Facebookunuzu dondurmakla kendinizi unutturmakla kapatmayin. Lutfen sikayet edin.

Ne diyeblrm bilmiyorum seni kinamam ama olan olmus deyip cekilme onun isteklerine boyun egme cok olmdi tv da haberlerde nisanli bir bayann sosyal paylasim sitesinden tanstgi bir adamin santajina boyun egdigi hatta beraber oldugunu gortum lutfen sende aldanma. duyulmasin diyeistediklerini yapma Allah yardimcin olsun

Artık olan olmuş, çok büyük bir hata yapmışsın...ama sakin ol sakın tehditlerine boyun eğme...hiçbir iletişim bilgini verme, sen onun ailesine, akrabalarına okuluna ulaşacak bilgiler topla.
Yerinde olsam şunu yapardırm savcılığa gitmaden önce.
Yazışmaları silme. Kimliğini deşifre etmeden annesine babasına ve çevresine, onun seni bu şekilde tehdit ettiğini anlatacağını ve yazışmalarınızı göndereceğini söyle..
"ailene ve akrabalarına beni bu şekilde tehdit ettiğini anlatırım, sonra da savcıya giderim, hatta çalıştığın okula idarecilerine arkadaşlarına bile söylerim yazışmalarımızı ve tehdit ettiğini belgelerim " rezil olursun..." aynen bunu yap. öğretmenilk bu tür şeyleri kaldırmaz, adı çıktı mı bir kere rezil olur. Zaten savcılığa versen onun için çok kötü olur sonuçları...aklını alırlar kamu görevlisi bir de...akrabaları ne olursa olsun.

kesinlikle korkutma amaçlı dik dur bu oyuna gelmeyeceğini anlat istediğin yere göster fotoğrafı de senın tehditlerinde suan bende savcılıga ve polise gidiyorum de -arkam sağlam felan dediğine bakma sen fosss. babam beni bi şekilde affeder ama gelir o okula rezilederim seni de

fizigi gormek icin ic camasirli foto istemek nedir ya?!
olan olmus..
korktugunu belli etme ve sikayet edecegini ve eger bu konuda ifade verirse kendi hayatinin kayacagini filan söyle..
Allah yardimcin olsun..

Havlayan kopek ısırmaz uzulme ama korktugunuda belli etme canım.git suç duyurusunda bulun o ugrassın hıc panık yapma hiçbindediğinide kaale alma yalan dolan dizboyudur oylesinde.

arkadaşım hiç polise veririm savcıya giderim triplerine girme anladığı dilden konuşacaksın herifle ver müdüre bilgiyi böyle böyle ciddi düşünüyorduk ilişkimiz vardı ben cahillik yaptım böyle bir hata yaptım ama beni şimdi böyle tehdit ediyor ailem var sizde bir eğitimcisiniz kendi çocuklarınız size emanet edilen bir sürü çocuk var hocam bana yardımcı olun de gir konuya.. hiç kuru tehditle polisle savcıyla uğraşma müdürüyle konuştuğunu, her şeyi anlattığını, eğer daha fazla uzatırsa ilçe milli eğitime gideceğini, telefondaki tehditlerini kaydettiğini bunları dinlettireceğini söyle polisi savcıyı sonraya bırak..

Bu adam büyük ihtimalle evlidir canım ne kadar tanıyorsun yüz yüze bile gelmemişsiniz sadece yemine söze güvenilip resim yollanır mı hem de bu devirde. Çocukları bile olabilir. Bence bir şey çıkmaz ama başka bir şey asıl dikkatimi çekti biriyle berabersiniz daha 3 hafta olmuş 25 gün bir ay bile değil biz ciddiyiz aileler tanıştı diyorsunuz bu ne acele doğru düzgün tanımadan etmeden bir kere bu olaylardan ağzınız yazmış hala tanımadan ailenizi tanıştırıyorsunuz, ailesine giriyorsunuz yan bir önce siz görüşün ölçün tartın. Daha çok yeni sonra iyi tanıyorum deyip evleneceksiniz yine yok ben tanıyamamışım diyeceksiniz çok hızlı gidiyorsunuz demek ki ilişkilerinizde ama biraz yavaşlayın bu kişiye de ailesini tanıyorum deyip taviz vermeyin.

hayır saçmalık şu adam devlet memuru atanmış öğretmen bu tehditi neyine güvenerek yapıyor salak mıdır nedir :)

yuh diyorum kusura bakma. tanımadığın adama iç çamaşırı resim yolluyorsun özel çekip. 15 yaşlındamısın sen. hoş o yaştakiler bile bunu yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…