İç dökme mi dert mi?

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Ne desem bilmiyorum ama kendimi aşırı yalnız hissettiğimden eminim. Evin içinde yaşıyorum ama dışlandığımı hissediyorum. Sürekli odamdayım yanlarına gitsem kasılıyorum soru sorduklarında cevap vermek istemiyorum ama canım da çok sıkılıyo kendimi de çok yalnız hissediyorum. Evet yanlarına gitsem daha çok üzülüyorum ama böyle de çok kötü hissediyorum. Resmen konuşmayı unutmuşum gibi. Eşim gelince mutluyum sadece. Hep belkilerle yaşıyorum. Belki yanlarına gitsem düzeliriz iyi oluruz yanalrına gidiyorum oturuyorum kayınbabam huy olarak suratsız biri ve benimle konuşmuyo yemeğimi yemiyo çay versem içmiyo. Ama eltim daha farklı ben onlara çok soğuk davranıyorum ama eltim onlara çok sıcakkanlı davranıyo. Ama eltime daha sıcaklar onlar da. Bilmiyorum çok karışık yazdım boşlukta hissediyorum kendimi. Kendimi çok kötü bir insan gibi görüyorum belki mutluluğu haketmiyorumdur. Evi ayırın dicekleriniz olucaktır neden evin içine gittikleriniz falan... Ama şuanlık mümkünatı yok ayrı eve çıkmamın. Bakıyorum da yağcı insanlar daha çok seviliyo ben içimden gelmediği için ve zmanında beni çok kırdıkları için mesafe koydum herkesle arama. Böyle burdan gidip başka bir şehirde kendi başıma yeni bir hayat kurma gibi saçma ve imkansız hayallerim var. Ailemi bile göresim yok artık. Ne yapmalı hanımlar

Gündüz bi kursa falan gidin. Belediyenin ücretsiz kursları falan oluyo. Ya da hiç olmazsa bi market avm falan gezin gelin. Hep evde mi oturuyorsunuz?

Insanlara seni yeniden kırma fırsatı vermeyerek ama bir arada yasadigin için ve sosyalleşme sevilme ihtiyacın da olduğu icin, geçmişi yaşayarak devam edemeyeceğim için biraz biraz onlarla oturup kalmaya sohbet muhabbete başlayabilirsin. Cocuk gibi odana kapatmam hiç doğru ve hoş değil.

Gündüz bi kursa falan gidin. Belediyenin ücretsiz kursları falan oluyo. Ya da hiç olmazsa bi market avm falan gezin gelin. Hep evde mi oturuyorsunuz?
Genelde öyle oturduğumuz semt biraz serseri olan tipler. Eşim de uzak yerlere giderken tek gitmemi istemiyo bide kış geldi yakın bi avm de yok bize

Değil ama yanlarına gidince de sürekli kırılıyorum ve ağlama krizine giriyorum böyle hiç olmazsa ağlama krizlerim olmuyo

Genelde öyle oturduğumuz semt biraz serseri olan tipler. Eşim de uzak yerlere giderken tek gitmemi istemiyo bide kış geldi yakın bi avm de yok bize
Ama hiç sohbet falan etmeden kafayı yersin. Belki sen soğuk davrandığın için onlarda soğuk davranıyodur surat yapıyodur. Kendi evine çıkıncaya kadar katlan ortama ayak uydurmaya çalış. Kendi evine çıkınca yapacağını yaparsın.:))

Evinizi ayıramayacaksanız, bu durumdan memnun olmaya çalışacaksınız. Az muhabbet işte ne güzel. Gezmeye çıkmanıza , yada belki iş bulmanıza karışırlar mı?

Evinizi ayıramayacaksanız, bu durumdan memnun olmaya çalışacaksınız. Az muhabbet işte ne güzel. Gezmeye çıkmanıza , yada belki iş bulmanıza karışırlar mı?
Onlar karışmasa da eşim istemez. Bizim oturduğumuz semt biraz kötü bir semt ve çoğu yere uzak bir yer

Yanlış anlamayın ama eğer ortada çok büyük bir yanlış vs yoksa böyle surat asmanız size bir şey kazandırmaz.Hayatta en nefret ettiğim insan tipi surat asan kinci tipler.Madem aynı evdesiniz insanlarla iyi geçinmeye çalışın,sevmek zorunda değilsiniz ancak saygı duymak zorundasınız.Sonra normal davranan insanları yağcı vs diye yaftalarsınız

Bilmiyorum kii inanın her yolu denedim ama yok olmuyo en sağlıklısı bu şekilde oldu.

Onlar karışmasa da eşim istemez. Bizim oturduğumuz semt biraz kötü bir semt ve çoğu yere uzak bir yer
Peki evdeki insanlarla geçinmeye çalışsanız? Böyle yalnızlıkta iyi değil, kendinize ayırdığınız zamanınız olsaydı onlarla az muhabbet etmek sizin icin iyi olabilirdi ama o imkanda yokken tek başınıza akşama kadar bir odada yazık kayınbabanızla olan sorunu da merak ettim, ikram edilen çayı içmeyecek kadar ne oldu?

Şöyle diyim size. Evlendim eşim parasını ayırdı ailesinden orda filmler koptu kayınbsbamda eşim oarayı ayırdı diye benim yaptırdığımı düşündü. Kayınbabam her şeye küsen bir tip ve benden de küstü. İkincisi kaynananam yeni evliyken eşimle tartışmalarımız oldu ve her defasında karıştı ve bana kimsenin kabul etmiceği şeyler söyledi. Eşimle aram düzeldi kadın bana düşman oldu. Ben çok mu mükemmelim tabikide hayır hatalarım illaki oldu. Ben bir yere kadar pes etmedim konuşmaya yine çalıştım ama her gidip yanlarına oturduğumda bi laf sokma oldu illaki önceki konularıma da bakarsanız görürsünüz. İkinci olarak oturuyorum kaynanam gözü sürekli bende ve sürkli iş yapmam bekleniyo benimle konuşmayan kayınbabama bile o büyüktü hizmetini et kafasındalar. Kayınbabam bana o insan değil o evde yokmuş gibi davranın dedi ama bunı eşim yokken diyo sebebi de eşimin büyük bir tepki vericeğini biliyo. Görümcem buzdolabı kesinlikle konuşmaz onla aramı bozan da kaynanam. Görümcem çalışıyo ve çalıştığı için sürekli hizmet bekliyo sanki parası benim cebime giriyo. Yemek yaparım karışır kaynanam. Ona iki güler yüzlü olurum hemen laf sokar. Beni sevmiyo kesinlike

Size anca özelden anlatabilirim burdan anlatırsam anlaşılırım diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…