Ben erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga
Bu da çok dokunuyordu bana. Bir gün bile kendimi kötü hissetmeme sebep olmadı her fırsatta sevdiğini söyle ama ben kendimi yanına yakıştırmıyordum bir kere.
Sonra ben kilo vermeye başladım 85-80 derken 75 oldum. Erkek arkadaşım daha fazla verirsen ayrılığa kadar gider bu durum sen kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıyorsun ben seni 90 kilo seviyordum dedi.
Sonra araya başka sebepler girdi ayrıldık.
Şimdi 70 kiloyum hiç mutlu değilim çünkü bir daha sevilirsem eğer aklımda şu soru olacak ben 90 kilo olsaydım da beni sever miydi?
Ben böyle bir adamı kaybettiğim için çok üzgünüm yaaa
Ilginç bir düşünce sistemi ...sen kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıyorsun
Zevkler ve renkler diyorum ses edemiyorum covid19 kardeş..ben seni 90 kilo seviyordum dedi.
Ben erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga
Bu da çok dokunuyordu bana. Bir gün bile kendimi kötü hissetmeme sebep olmadı her fırsatta sevdiğini söyle ama ben kendimi yanına yakıştırmıyordum bir kere.
Sonra ben kilo vermeye başladım 85-80 derken 75 oldum. Erkek arkadaşım daha fazla verirsen ayrılığa kadar gider bu durum sen kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıyorsun ben seni 90 kilo seviyordum dedi.
Şimdi 70 kiloyum hiç mutlu değilim çünkü bir daha sevilirsem eğer aklımda şu soru olacak ben 90 kilo olsaydım da beni sever miydi?
Şöyle düşün seni kilon için seviyormuş kilon giderse senden ayrılırım demekle; kilo alırsan senden ayrılırım cümleleri aynı kategori. Seni sen olduğun için biri olsaydı bunlar sadece sayıdan ibaret olurdu. Kendini üzdüğüne değmez.Ben erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga
Çok yanlış şeye üzülüyorsunuz. Bakın o kişi sizi sevmemiş diyemem ama sağlıklı sevgi değil bu, diyebilirim. Seven insan kilo verirsen seni beğenmem demez. Seven insan ben seni bu halinle de seviyorum, kiloyu sağlığın için vermeni istiyorum derdi. Hatta kilo vermeniz için destek olurdu sizin sağlığınızın için bunu derdi, sizin kendinizi iyi hissetmenizden memnuniyet duyardı. Bu şekilde siz farkında değilsiniz ama o kendi isteklerini size dayatarak sizde yetersizlik duygusu oluşmasına katkı sağlıyordu. Bakın yazdığınız metnin altında ''kendimi ona yakıştırmıyordum, beni bu halimle sevmesi ayrı bir lütuf, o çok yakışıklı bense ona layık değilim bu halimle ama o beni seviyor bu kadar yüce gönüllü biriydi'' anlamları çıkıyor. Sizi nasıl yetersizlik duygusuna itmiş -belki bilerek belki bilmeyerek-.Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu.
Seven insan evet kilolu da sever ama aynı zamanda kilo verirsen seni beğenmem demez. Seven insan sevdiği kişinin kendisini yetersiz hissetmesini istemez. Konudaki adam belki bilerek belki bilmeyerek kıza saygı duymamış. Sevgi sadece seviyorum demek değildir ya. Sevgi sevdiğinin sağlığını da düşünmek sevdiğinin ruh sağlığının da iyi olmasını istemektir. Sevdiğinin hayattaki isteklerine saygı duymaktır. Ben seviyorum ama karşımdaki kendisini isterse iğrenç biri gibi hissetsin ama yeterki benim dediğim gibi olsun demek değildir. Eğer bu sevgiyse hastalıklı bir sevgidir bence.kızlar yalnız böyle diyoruz ama şu da var, benim de eski sevgilim vardı 4 sene beraber olduğum. O da beni kilolu beğeniyordu. Cidden beğeniyordu yani, bazısına yakışıyor derdi. Baya da güzel severdik birbirimizi, aileler yüzünden olmadı.bana onu hatırlattı. hala çok özlüyorum onu.
öyle diyoruz ama ben de onun durduk yere baya bir vücut yapmasını kaldıramazdımSeven insan evet kilolu da sever ama aynı zamanda kilo verirsen seni beğenmem demez. Seven insan sevdiği kişinin kendisini yetersiz hissetmesini istemez. Konudaki adam belki bilerek belki bilmeyerek kıza saygı duymamış. Sevgi sadece seviyorum demek değildir ya. Sevgi sevdiğinin sağlığını da düşünmek sevdiğinin ruh sağlığının da iyi olmasını istemektir. Sevdiğinin hayattaki isteklerine saygı duymaktır. Ben seviyorum ama karşımdaki kendisini isterse iğrenç biri gibi hissetsin ama yeterki benim dediğim gibi olsun demek değildir. Eğer bu sevgiyse hastalıklı bir sevgidir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?