İç dökmek istedim

Bazi erkekler kilo seviyor ya, tabiki zayiflayin sağlığınız mi onemli sevgili mi

Agır yaşamlarda aynısını izledim. Sizi kendine muhtaç etmek istiyor sanırım. Siz kilolu ve özgüveniniz düşükken daha kolay manipüle edebileceğine inanıyordu demekki. Aslında sizi değil kendini seviyormuş

bence ortada pişman olduğu bir şeyler var, benim yüzümden bitti diyor, anlatmadı detayını. bilmiyorum ama aksi halde böyle bir adamı hala düşünmesine anlam veremiyorum.:duduk:
Canim bu arkadas surekli eski sevgilisiyle alakali konu aciyor. Eski konularindan yola cikarak konustum ve pes diyorum artik kndisine.. biz biktik kendi bikmadi

Az sonra söyleyeceklerim yanlış anlaşılmasın genel dünya görüşüne göre konuşacağım.

Eski sevgiliniz ya fetişist ya da özgüveni yok ve kıskanç. İkinci sebepten dolayı istemediyse büyük ihtimalle kilo verdiğinizde kapınızda erkeklerin sıra olacağını düşündü. O yüzden istemedi.

Kilo verip vermemek sizin kendi kişisel tercihiniz, ayrılmakla iyi yapmışsınız. Sizin bedeniniz üzerindeki kararlar başkasına (bu kocanız dahi olsa) kalmamalı.

Ben erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga :KK43:
Bu da çok dokunuyordu bana. Bir gün bile kendimi kötü hissetmeme sebep olmadı her fırsatta sevdiğini söyle ama ben kendimi yanına yakıştırmıyordum bir kere.
Sonra ben kilo vermeye başladım 85-80 derken 75 oldum. Erkek arkadaşım daha fazla verirsen ayrılığa kadar gider bu durum sen kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıyorsun ben seni 90 kilo seviyordum dedi.
Sonra araya başka sebepler girdi ayrıldık.
Şimdi 70 kiloyum hiç mutlu değilim çünkü bir daha sevilirsem eğer aklımda şu soru olacak ben 90 kilo olsaydım da beni sever miydi?
Ben böyle bir adamı kaybettiğim için çok üzgünüm yaaa
Ağır yaşamlar geldi aklıma :sus:

eski sevgiliniz kilolu kadınlardan hoşlanan insanlardanmış,yani kilolu olsa bile sizi seven değil kilolu olduğunız için sizi seven biriymiş zaten 70kg olsaydınız da sevmeyecekti yani diğer erkeklerden pek farkı yokmuş kafaya takmaya değmez

her şeyden önce sizin kendinizi nasıl beğendiğiniz önemli
ben seni böyle sevdim falan fasa fiso..
öncelik sizin nasıl hissettiğiniz, kaç kilo olmak istediğiniz
ondan sonrasında diğerleri kendi yorumlarını yapabilir size fikir verebilir (kilo al/kilo ver/böyle daha güzelsin)

ki sağlık da sizin kendinizi nasıl beğendiğinizden daha önce gelir
180 boy 45 kilo biri ne kadar kendini zayıf seviyorsa ve bu yanlışsa
sizin de kendinizi 90 kilo sevmenizle eş değer
o da sağlıksız, bu da...

umarım anlatabilmişimdir

Ben erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga :KK43:
Bu da çok dokunuyordu bana. Bir gün bile kendimi kötü hissetmeme sebep olmadı her fırsatta sevdiğini söyle ama ben kendimi yanına yakıştırmıyordum bir kere.
Sonra ben kilo vermeye başladım 85-80 derken 75 oldum. Erkek arkadaşım daha fazla verirsen ayrılığa kadar gider bu durum sen kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıyorsun ben seni 90 kilo seviyordum dedi.
Şimdi 70 kiloyum hiç mutlu değilim çünkü bir daha sevilirsem eğer aklımda şu soru olacak ben 90 kilo olsaydım da beni sever miydi?
95 kilo yüksek bir kilo, kilo vermeniz iyi olmuş sağlığınız açısından. Sizi seven insan kaç kilo olursanız olun sizi sever. Erkek arkadaşınız ya şişman kadınlardan hoşlanıyor ya da "kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıyorsun " demesinden güvensiz ve kıskanç bir insanmış.

95 kilo yüksek bir kilo, kilo vermeniz iyi olmuş sağlığınız açısından. Sizi seven insan kaç kilo olursanız olun sizi sever. Erkek arkadaşınız ya şişman kadınlardan hoşlanıyor ya da "kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıyorsun " demesinden güvensiz ve kıskanç bir insanmış.
Güvensiz ve kıskanç biriydi evet ama zaten olması gereken bu değil mi ben mi yanlış düşünüyorum seven insan kıskanır :(

Profil resmin ve kullanıcı adın zaten korkutuyor😂😂her gün de konu açıyorsun... Hem de doktorsun.. İyi bir psikoloğa gidip ilk önce kendini tedavi etmeye başlasan senin için daha iyi olacak diye düşünüyorum...

Ben erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga :(

Bir arkadaşım da aynı durumu yaşadı. Sevgilisi onu kilolu seviyormuş ama kız zayıflamak istiyordu. Sağlığı için de zaten iyi değildi. Kız zayıfladı hatta sevgilisinide ikna etti. Baya kıza destek çıktı onlarda ayrılma olmadı. Ama çocuğun düşüncesi çok yanlış. Madem o kadar seviyorsun sevdiğin kişinin iyiliğini istemen lazım. Çok mantıksız. Seni 90 kilo halinle sevse ne olur ? Senin iyiliğini düşünmedikçe.

Güvensiz ve kıskanç biriydi evet ama zaten olması gereken bu değil mi ben mi yanlış düşünüyorum seven insan kıskanır :KK43:
Kıskançlık doğal ama ilkel bir duygudur, ilkel olması kötü veya yanlış olması anlamına gelmiyor. Kötü ve yanlış olan kıskançlığın ilişkiye zarar verecek boyutta olması, veya kıskanan kişiyi negatif duygulara sürüklemesi; evet kıskançlığın altında aslında güvensizlik yatar. Anlık bir duygudur, ama insanın bu duygu ile ne yaptığı önemli. İnsan mesela kendinden güzel birini görünce anlık olarak kıskanabilir ama buna gülümseyip geçebiliyorsa sorun değildir. Karşısındaki insanı kıskandığı için "başkaları beğenmesin" diye kilo almasını istemek sağlıklı bir kıskançlık değildir.

Bu konu gerçek gelmedi ama gerçek farz ediyorum . Bu adam senden ayrılmak istiomus bariz. Seni yanında kilolu gezdirip kendi egosunu tatmin edio. Aaa cocuga bak filinta gibi kız hiç yanına yakışmıyor denmesi adamın egosunu tatmin ediyor. Çok iyi yapmışsın bı kere. Sen o kiloyla evlenip çocuk yapsan yürüyemez hale gelirdin. Zayıf evlendim hamilelik kilosuyla savaş halindeyim🤪🤪 sen daha iyilerine layıksın seven adam her haliyle sever. Ayrıca sismanken daha güzel olmaz insan. İnan şimdi çok daha güzelsin yanına yakışan karakteri düzgün bı insan karşına çıkar umarım. İlla ayrılmak istemezsen adama şunu soyle. Ben artık zayıfım ama sana hak verdim kilolu seviyorum ben artık. Benim için yirmi kilo al lütfen yanimda tombik sevgili istiyorum de.

Güvensiz ve kıskanç biriydi evet ama zaten olması gereken bu değil mi ben mi yanlış düşünüyorum seven insan kıskanır :KK43:
Birisini sevdiğimizde onu başkasıyla paylaşmak istemememiz normaldir anormallik nerde başlar eski yılllara bi git istersen, psikoloji psikiatri derslerini hatırla sevgilinde ve belki de sende othello sendromu yani patolojik kıskançlık var, ne yaptın anlamıyorum ki o dersleri altını çize çize sınavlar için ezberledin ve bitti mi gram hayata nasıl uyarlayamıyorsun ben artık çok şaşırıyorum sana

Back
X