- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Ağlattın be konu sahibi... Ama geçecek. Bizde yaşadık zamanında. O dolabın boş olmasının ne olduğunu iyi bilirim. Biri gelirse korkusunu da.. Ama geçecek. Rabbim ummadığın yerden rızıklandırsın inşaallah.umarım ederler ama hiç umudum yok..
çok teşekkür ederim herkese ayrı ayrı minnettarım.. iyiki varsınız..Ağlattın be konu sahibi... Ama geçecek. Bizde yaşadık zamanında. O dolabın boş olmasının ne olduğunu iyi bilirim. Biri gelirse korkusunu da.. Ama geçecek. Rabbim ummadığın yerden rızıklandırsın inşaallah.
ankaradayım.. koca ankarada bu hallere geldik..Hangi şehirdesiniz Allah yardımcınız olsun
ben ikimizde çalışanız diye vermeyeceklerini düşündüm hiç gitmedim aslında. kruban kesen oldu ama kimse vermedi onlarda dışardan tabi çalışıyor diyolardır haklılar...
çok teşekkür ederim haftaiçi hemen gidicem umarım.cikar banada. çok teşekkür ederim iyiki varsınızİşte zaten sizin gibi gerçekten ihtiyacı olan çekiniyor, vermezler diyor gitmiyor. Hemen gidin. Kurban eti için muhtara kaymakamlığa ihtiyaç sahibi soran oluyordur.
Siz çalışıyorsunuz ama küçük çocuğunuz var. Yardım etsinler. Aldığınız üç kuruş paradan devlete bir sürü vergi veriyorsunuz, bugünler için o vergiler.
isyerindeyim kızlar hala. mesajını gormediğim olduysa lütfen anlayış gösterin herkes iyiki var. bi yandan dosya hazırlıyorum hala bi yandan telden size bakiyorum
varlığınızı hissetmek bile güzel inanın.. eşimle şu an küsümkonuşmuyorum. sadece aradım oğlumu sordum kapattım ne halı varsa görsün modumdayim. daha eve geçemedim vilebileeşin ne zaman dönecekmiş? benim de aklım sende kaldı. Allah yardımcın olsun tekrar. Keske aynı şehirde olsak, belki elimden birsey gelirdi.
varlığınızı hissetmek bile güzel inanın.. eşimle şu an küsümkonuşmuyorum. sadece aradım oğlumu sordum kapattım ne halı varsa görsün modumdayim. daha eve geçemedim vilebile
onunda çaresi yok belki ama yanımda olsaydı en azından ne bilim.. o da yok zoruma gidiyor..belki haline dayanamaz bir care bulur diye dusundum ben de.
onunda çaresi yok belki ama yanımda olsaydı en azından ne bilim.. o da yok zoruma gidiyor..
ben zaten bu evliliği kafamda bitireli çok oldu. ama oğlum küçük diye ve ailem karşı diye kımıldayamıyorum. oğlum biraz daha büyüsün benimde üzerime olan havuzlu borçlar var hepsi bitsin bakıcam yoluma. 2 sene kadar daha sabretmek gerek maalesefki..boyle bir durumda yalnız bırakması iğrenç zaten. guvenlik diyorsun, vardiyali çalışıyor hem de anladığım kadarıyla. su an o dugune gitmek yerine bos vakitlerinde yapabileceği isler bulabilir gayet. benim kuzenimin esi de güvenlik, boş günlerinde saatlerinde konfeksiyonda filan çalışıyor ne is bulsa yapıyor adam.
eşinin yeteri kadar mücadele ettiğine inanmadım ben malesef.
su an onun dugunlerde koylerde gezecek hali mi var allah askina? evinde ekmek yok.
lütfen iyi düşün bu evliliği sürdürmek istiyor musun gercekten?
ben zaten bu evliliği kafamda bitireli çok oldu. ama oğlum küçük diye ve ailem karşı diye kımıldayamıyorum. oğlum biraz daha büyüsün benimde üzerime olan havuzlu borçlar var hepsi bitsin bakıcam yoluma. 2 sene kadar daha sabretmek gerek maalesefki..
evde durursam kavgalarımız daha da büyüyecek. ben yoksa işten çıkıp iş bakmak istedim ama ordada anlaşamadık. çok dokunuyor banada bu durum çok mutsuzum çok üzgünüm. dışarıda yağmur yağıyor sanki bana ağlar gibi o yağdıkça ben daha da dertleniyorumo zaman çalışma otur evinde cocuguna bak. nasılsa her turlu parasız kalıyorsunuz üstelik sen çalışırken adam gezmeye gidiyor düğüne gidiyor. hak mi yani bu? valla çok sinir oldum eşine
bunun için eğitim gerekir sanırım kendiminkini alıyorum ama başkası sanki bana risk mi yapamazsam yazık olur kadınlaraEşin hafta sonları da çalıştığı için acaba evde kaş, ağda falan yapsan ek gelir olarak ?
teşekkür ederim iyi niyetiniz için teşekkür ederim. düşünmeniz bile yeterli benim iicn.. iyiki varsınızMune Merhaba. Acaba zor durumda olan kadın arkadaşımıza aramızda ufakta bir yardım toplayabilir miyiz ?
Amacı burada maddi destek beklemek değil bunu gayet belli etti. Ama elimizden daha fazlası geliyor ise neden yapmayalım ?
kackaloribu
Elimde bir sopa olsa da o kv’nizi ve eşinizi bi güzel dövsem. Akşam işten dönünce eve gelen kadına aç mısın diye sorulmaz mı? Nerede yaşıyorsunuz merak ettim. Yakınsak keşke bi çaya davet etsem sizi.zaten iki gündür çok hastayım. halsizlik vurdu iyice. gözlerim sararmış doktora gitmem lazım ama onu da erteliyorum biliyoum çünkü değerlerm düşük..
kayınvalidemde ne zman gitsem ben gidince yemk olmaz. hep yerler biter artık gitmiyorum o yüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?