İç Dökmek İstiyorum..

çok teşekkür ederim herkese ayrı ayrı minnettarım.. iyiki varsınız..

ben ikimizde çalışanız diye vermeyeceklerini düşündüm hiç gitmedim aslında. kruban kesen oldu ama kimse vermedi onlarda dışardan tabi çalışıyor diyolardır haklılar...

İşte zaten sizin gibi gerçekten ihtiyacı olan çekiniyor, vermezler diyor gitmiyor. Hemen gidin. Kurban eti için muhtara kaymakamlığa ihtiyaç sahibi soran oluyordur.

Siz çalışıyorsunuz ama küçük çocuğunuz var. Yardım etsinler. Aldığınız üç kuruş paradan devlete bir sürü vergi veriyorsunuz, bugünler için o vergiler.

çok teşekkür ederim haftaiçi hemen gidicem umarım.cikar banada. çok teşekkür ederim iyiki varsınız

isyerindeyim kızlar hala. mesajını gormediğim olduysa lütfen anlayış gösterin herkes iyiki var. bi yandan dosya hazırlıyorum hala bi yandan telden size bakiyorum

Şuan herkes borç harç içinde. Millet iş bulamıyor işi olanlar maaş alamıyor. Bu ne ya. Akıl tutulması yaşıyoruz milletçe. 5 yıl sonra perişan bir ülkeye dönmezsek iyi.rabbim ülkemize merhamet etsin

isyerindeyim kızlar hala. mesajını gormediğim olduysa lütfen anlayış gösterin herkes iyiki var. bi yandan dosya hazırlıyorum hala bi yandan telden size bakiyorum

eşin ne zaman dönecekmiş? benim de aklım sende kaldı. Allah yardımcın olsun tekrar. Keske aynı şehirde olsak, belki elimden birsey gelirdi.

eşin ne zaman dönecekmiş? benim de aklım sende kaldı. Allah yardımcın olsun tekrar. Keske aynı şehirde olsak, belki elimden birsey gelirdi.
varlığınızı hissetmek bile güzel inanın.. eşimle şu an küsümkonuşmuyorum. sadece aradım oğlumu sordum kapattım ne halı varsa görsün modumdayim. daha eve geçemedim vilebile

onunda çaresi yok belki ama yanımda olsaydı en azından ne bilim.. o da yok zoruma gidiyor..

boyle bir durumda yalnız bırakması iğrenç zaten. guvenlik diyorsun, vardiyali çalışıyor hem de anladığım kadarıyla. su an o dugune gitmek yerine bos vakitlerinde yapabileceği isler bulabilir gayet. benim kuzenimin esi de güvenlik, boş günlerinde saatlerinde konfeksiyonda filan çalışıyor ne is bulsa yapıyor adam.
eşinin yeteri kadar mücadele ettiğine inanmadım ben malesef.
su an onun dugunlerde koylerde gezecek hali mi var allah askina? evinde ekmek yok.
lütfen iyi düşün bu evliliği sürdürmek istiyor musun gercekten?

ben zaten bu evliliği kafamda bitireli çok oldu. ama oğlum küçük diye ve ailem karşı diye kımıldayamıyorum. oğlum biraz daha büyüsün benimde üzerime olan havuzlu borçlar var hepsi bitsin bakıcam yoluma. 2 sene kadar daha sabretmek gerek maalesefki..

o zaman çalışma otur evinde cocuguna bak. nasılsa her turlu parasız kalıyorsunuz üstelik sen çalışırken adam gezmeye gidiyor düğüne gidiyor. hak mi yani bu? valla çok sinir oldum eşine

o zaman çalışma otur evinde cocuguna bak. nasılsa her turlu parasız kalıyorsunuz üstelik sen çalışırken adam gezmeye gidiyor düğüne gidiyor. hak mi yani bu? valla çok sinir oldum eşine
evde durursam kavgalarımız daha da büyüyecek. ben yoksa işten çıkıp iş bakmak istedim ama ordada anlaşamadık. çok dokunuyor banada bu durum çok mutsuzum çok üzgünüm. dışarıda yağmur yağıyor sanki bana ağlar gibi o yağdıkça ben daha da dertleniyorum

teşekkür ederim iyi niyetiniz için teşekkür ederim. düşünmeniz bile yeterli benim iicn.. iyiki varsınız

Elimde bir sopa olsa da o kv’nizi ve eşinizi bi güzel dövsem. Akşam işten dönünce eve gelen kadına aç mısın diye sorulmaz mı? Nerede yaşıyorsunuz merak ettim. Yakınsak keşke bi çaya davet etsem sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…