İc dokmek mi desem..

seyhan4161

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
184
574
23
55
Ağlamak istiyorum ağlayinca herşey geçer mi ki?Gecmez biliyorum inadina aglamak istiyorum..En yakinimdaki beni bilmezken kimden anlamasini umut ediyorum.Günlerimi gecelerimi geciriyorum ama ne ile ..Bu kadar boş muyum..Kalbim agriyor birak diyor unut diyor herseyi bastan aliyorum sonra yine aglamak istiyorum..bu kadar sey yasadim imtihan dedim.sabir dedim hala sabir diyorum.Kendimi kendime şikayet ederken,olmayan herkese ağlamak istiyorum..

Ağlamanın, birşeyler için acı çekmenin boş insanlık olduğunu sanmıyorum.

Sadece yazmak istedim yazdim dert desen herkeste var tabiki bende de var amacım kafa agrıtmak değil sadece yazmak..insan konusamiyinca yazmak istiyor..

Yani tutuyorum zaten dedigim gibi paylasmak istedim burasi dert paylasma platformi degil mi icimden gecen buydu
Ya tabii dert paylaşma forumu da karşılıklı yazıyoruz dikkat ederseniz.
Bize cevap vermeden böyle kendiniz yazacaksanız baştan belirtseydiniz herkes okuyup geçerdi zaten.
Bilemedik kusura bakmayın, siz devam edin.

Seni boyle soyleten her neyse AGLAMA DEMIYECEGIM AGLA agla icini boşalt daha iyi hissedeceksin. Yoksa sinir stress olarak geri donuyor insana gozyaslari.

Sorunum zaten belli bence yanlizlik kendimi butun insanlardan uzaklasmis hissediyorum soyle bakiyorum herkes cikarci..sonuc kimse yok yanimda..

Back
X