İç dökmesi

gulrecelim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
3.485
En iyi cevaplar
2
6.357
108
31
Düğünümden bir ay sonra ailem covid oldu çok kolay atlatmadilar. Kardeşim yanlarında ne zaman arasam açmadı. Neyse sonuç olarakta düğünde bizim bulastirdigimiza inandırmis kendini. Teyzemlerden ogrendim. Hem düğünden 1 ay sonra yakalandılar hemde ailem haric eşim.onun ailesi bende başka misafirlerde birşey yoktu. Beraber kalmıştık düğünü beraber yaptık. Olsun genç diyip varmadim üstüne.
Tezimi sunmak için memlekete gidiyorum yarın. Bugün kardeşinden okkalı bir mesaj. Sen zerre umurumda değilsin cevrendekilerde değil ölün bitin ama sen bu eve gelemezsin. Tekrar birşey olursa ben seninle hesaplasirim kötü şeyler yaparım sana bla bla bla....
Cevap yazmadım kimseye de anlatmam sadece buraya yazmak geldi aklıma.
Zaten ben 15 gündür çıkmıyorum bir yere. Gene de eşim çıkıyor diye konuleviyle anlaştım orada kalacağım. Derdim bunlar değil de bir insana tek kardeşi neden bu denli düşman olur kin besler o kısin sadece zoruma giden.
Ne bileyim dünyanın bin türlü hali var annemiz babamız hep yanımızda olmaz Allah gecinden versin. Este keza öyle. Kardeşim benim dayanagim siginagim gibi.. başka kimsem yok çünkü. Tabii annem babamda var ama.
Abla gelme annemler yeni atlattı vs deseydi ne olurdu. Tamam zaten konukeviyle görüştüm. Hani uzaktan kapıya gelecektim derdim belki gitmem onda da. Gerek var mıydı sen ölürsen ol umrumda değil demeye. Günlerce asla telefonumu açmadı. Annemle babama da bazen ulaşamadım oldum öldüm dirildim.
Bilmiyorum ki ya ne yazsam boş.

Hopsss destur. Orası benim annem ile babamın evi, benim büyüdüğüm ev. Oraya.girip girmeyeceğime sen karışamazsın. Çok rahatsız olursan odanda oturursun.. Kendi evine çıkarsın oraya da ben gelmem zaten diyebilseydin keşke 😏😏😏

Konuşun kardeşinizle.Coronadan ötürü değil de sanki size karşı garezi varmis gibi.Arayin bagirmadan çağırmadan sorun bakalım neymis derdi?Olmadı ailenize soylersiniz,.Kardesiniz sizin evinize gidip gelmemize bu şekilde karisamaz

Sizi anlıyorum kırılmışsınız ama benim de annem babam kardeşimin düğününden sonra covid olsa ben de sert tepki verirdim sanırım. Üstelik zor zamanlarda yanlarında olunca daha çok dolmuştur. Bi süre tepki vermeyin durum yatışsın konuşursunuz tekrar düzeltirsiniz aranızı. Dua edin bi şey olmamış.

Haddini bilsin onun evi mi ?
Benim ablam abime gelmeyin korona var dedi
Babamda burası benim evim sana noluyo bunun kararını ben veririm dedi ablama.

Bitti gitti konu

Bu dönemde düğün yapmanıza içerlemiş muhtemelen, ki haksız da değil.

Bu kadar sert dile getirmesi kötü olmuş sadece. Anne babanız ile ilgili endişeleri ve hastalık süreci birleşince daha sakin olamamıştır.

Önceden nasil dı kardeşinizin tavırları ?

Kaç yaşında kardeşiniz ?
Aileniz çok kötü atlattıgı için belki de size çok kırgındır

Sizi anlıyorum kırılmışsınız ama benim de annem babam kardeşimin düğününden sonra covid olsa ben de sert tepki verirdim sanırım. Üstelik zor zamanlarda yanlarında olunca daha çok dolmuştur. Bi süre tepki vermeyin durum yatışsın konuşursunuz tekrar düzeltirsiniz aranızı. Dua edin bi şey olmamış.
Aynen öyle

Sanırım bu dönemde düğün yapmanıza bozulmuş o. Benim kardeşim de yapsa bir şey demezdim yüzüne sanırım ama içimden ne derdim bilmiyorum. Neyse boşverin düzelir araniz
Yapmadım aslında. Evden gelin çıkarma, takı gibi birşey yaptık. Kalabalık oynamalı temaslı bir düğün olmadı.
Kardeşiniz çok ayıp etmiş gerçektende.. Gözünü resmen kin bürümüş ya. Sizde onu aramayın direk anne babanızı arayın bundan sonra
Aramayayim öyle diyorum kendime ama neden yani bir şey yapmadım. Birseyine karışmam. Bir beklentim yok. Sonuçta tek kardeşim. Neden kini var neden ilişkimizi bitirmek istiyor anlayamıyorum. Düşünüyorum yemin ederim asla büyük munakasalara girmedim ağır bir şekilde kalbini kırmadım.
Hopsss destur. Orası benim annem ile babamın evi, benim büyüdüğüm ev. Oraya.girip girmeyeceğime sen karışamazsın. Çok rahatsız olursan odanda oturursun.. Kendi evine çıkarsın oraya da ben gelmem zaten diyebilseydin keşke 😏😏😏
Demem eşime de diyemiyorum. Tuvalette kendi kendime ağlıyorum.

Ayrıca siz hastalanmamış olabilirsiniz düğün sonrasında
Size bulaşmamış olabilir

Haddini bilsin onun evi mi ?
Benim ablam abime gelmeyin korona var dedi
Babamda burası benim evim sana noluyo bunun kararını ben veririm dedi ablama.

Bitti gitti konu
Babanız korona olsaydı biten konuyu görürdüm. Babanız pek iyilikten anlayan biri değil sanırım üzüldüm ablanıza, yazık.

Yapmadım aslında. Evden gelin çıkarma, takı gibi birşey yaptık. Kalabalık oynamalı temaslı bir düğün olmadı.

Aramayayim öyle diyorum kendime ama neden yani bir şey yapmadım. Birseyine karışmam. Bir beklentim yok. Sonuçta tek kardeşim. Neden kini var neden ilişkimizi bitirmek istiyor anlayamıyorum. Düşünüyorum yemin ederim asla büyük munakasalara girmedim ağır bir şekilde kalbini kırmadım.

Demem eşime de diyemiyorum. Tuvalette kendi kendime ağlıyorum.
Böyle kendi kendini yer bitirirsin.. Ben tam 4 yl abim ile sevgilisinin bana yaptklarını kimseye anlatamadım.. Ünide onlan yüzünden ağlaya ağlaya sunuma.girdim.. Neler nelerrr.. En sonunda hem onlara patladım hem herşeyi aileme anlattım.. En ufak saldrmalarında hemen dişimi gösterdim .. Bıraktılar yakamı. Sessiz kalnca daha çok üzerine gelir. Sen onun kardeşisin öylesine bir insan değilsin haddini bilecek.. Tamam bu zamanda düğün yapmş olmanızı doğru bulmuyorum. Ama düğününüzde bulaşmamış covit ailenize .. Haddini bilsin kafi.

bu nasıl kardeş Allah aşkına ? aynı yeri bir kaç kere okuyunca kardeşiniz olduğunu anladım.

bence kardeşiniz güzel bir şamarı haketmiş.
Nush İle Uslanmayanın Hakkı Tekrir, Tekrir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir.

beyiti tam da kardeşinize uyuyor şuanda :)

Düğün dediğime bakmayın düğün olmadı aslında takı gibi birşey uzaktan takı atan gitti. Halay oyun müzik yoktu. Ayrıca 1 ay kuluckada kalir mi virus?
Neyse önemli değil velev ki öyle oldu. Ben erteleyip düğün yapmak istedim ailem istemedi uzatmak yaptık hatta yapmadık. Ama bulasti bende böyle yapardım dediğiniz için soruyorum. Uzakta zaten aile ozleminde olan üzgün tedirgin olan kardeşimize bunları der miydiniz ? Anne baba sadece sizin mi.
Bilmiyorum ben diyemem yüreğim elvernez zaten onun üzüntüsü ona yeter der geçerim

Kardeşinizin üslup çok berbat insan dusmanıyla böyle konusmaaz

Düğün dediğime bakmayın düğün olmadı aslında takı gibi birşey uzaktan takı atan gitti. Halay oyun müzik yoktu. Ayrıca 1 ay kuluckada kalir mi virus?
Neyse önemli değil velev ki öyle oldu. Ben erteleyip düğün yapmak istedim ailem istemedi uzatmak yaptık hatta yapmadık. Ama bulasti bende böyle yapardım dediğiniz için soruyorum. Uzakta zaten aile ozleminde olan üzgün tedirgin olan kardeşimize bunları der miydiniz ? Anne baba sadece sizin mi.
Bilmiyorum ben diyemem yüreğim elvernez zaten onun üzüntüsü ona yeter der geçerim
Hasta olan anne babanın yanında olmak ve olmamak aynı şey değil. Yanlarında olmalıydınız demiyorum tabiki salgın bu ama kardeşiniz kadar zorlanmamışsınızdır bu süreçte.

Kardeşiniz gibi ölsen banane tabiki demem ama kızardım kim olsa kızar. Ben size haksız demiyorum zaten haklısınız ama diyorum ya yaşamak ayrı. Eğer size öncesinde de böyle davranmıyorsa psikolojik olarak etkilenmiştir. Biraz zaman verin sonra konuşun diyorum. Ne diyeyim daha kardeşinize mi sayıp söveyim anlamadım.

Back
X