İç dökmesi

Hasta olan anne babanın yanında olmak ve olmamak aynı şey değil. Yanlarında olmalıydınız demiyorum tabiki salgın bu ama kardeşiniz kadar zorlanmamışsınızdır bu süreçte.

Kardeşiniz gibi ölsen banane tabiki demem ama kızardım kim olsa kızar. Ben size haksız demiyorum zaten haklısınız ama diyorum ya yaşamak ayrı. Eğer size öncesinde de böyle davranmıyorsa psikolojik olarak etkilenmiştir. Biraz zaman verin sonra konuşun diyorum. Ne diyeyim daha kardeşinize mi sayıp söveyim anlamadım.
Anladım.

Annemi babamı da görmeye giderim..
Oda 10 adim geri dursun bakalim..
Hic biside yapamaz.. boyun egmeyin

Git aileni gör kardeşinin yüzüne bakma. Zor durum atlatmışlar ama sebep sen degilsin ki senden çıkarıyor sinirini. Çok sinir oldum ayıp

Babanız korona olsaydı biten konuyu görürdüm. Babanız pek iyilikten anlayan biri değil sanırım üzüldüm ablanıza, yazık.
Babam korona oldu hanfendi
Kına vereyim belki yakmak isterseniz
Belli ki ailelerin birbirine düşmesinin hayali bile sizi mutlu ediyor insanların kaosundan beslendiginiz için. zor olmuyor mu kendinizle yasamak

Aramayayim öyle diyorum kendime ama neden yani bir şey yapmadım. Birseyine karışmam. Bir beklentim yok. Sonuçta tek kardeşim. Neden kini var neden ilişkimizi bitirmek istiyor anlayamıyorum. Düşünüyorum yemin ederim asla büyük munakasalara girmedim ağır bir şekilde kalbini kırmadım.
Ne hissettiğinizi çok çok iyi anlıyorum abla versiyonu şeklinde benim başıma geldi benzerleri..İçindeki hisleri kafasındaki düşünceleri bilemezsiniz belki kıskanıyor belki sizin hiç farkında bile olmadan ağzınızdan çıkan bir lafı bir sözü bir hareketinizi yanlış anlayıp mimledi belki başka konulardan yıprandı nazı size geçiyor gücü size yetiyor diye böyle yapıyor..Kopmak istemiyorum derseniz ona hissettiklerinizi açıklayan,üzüldüğünüzü anlatan bir mesaj vs. yazabilirsiniz..Ama istemem dersenizde bundan sonra sizde onu yok sayın arayıp sormayın.İlla ki kapınıza düşer bir gün...

Düğünümden bir ay sonra ailem covid oldu çok kolay atlatmadilar. Kardeşim yanlarında ne zaman arasam açmadı. Neyse sonuç olarakta düğünde bizim bulastirdigimiza inandırmis kendini. Teyzemlerden ogrendim. Hem düğünden 1 ay sonra yakalandılar hemde ailem haric eşim.onun ailesi bende başka misafirlerde birşey yoktu. Beraber kalmıştık düğünü beraber yaptık. Olsun genç diyip varmadim üstüne.
Tezimi sunmak için memlekete gidiyorum yarın. Bugün kardeşinden okkalı bir mesaj. Sen zerre umurumda değilsin cevrendekilerde değil ölün bitin ama sen bu eve gelemezsin. Tekrar birşey olursa ben seninle hesaplasirim kötü şeyler yaparım sana bla bla bla....
Cevap yazmadım kimseye de anlatmam sadece buraya yazmak geldi aklıma.
Zaten ben 15 gündür çıkmıyorum bir yere. Gene de eşim çıkıyor diye konuleviyle anlaştım orada kalacağım. Derdim bunlar değil de bir insana tek kardeşi neden bu denli düşman olur kin besler o kısin sadece zoruma giden.
Ne bileyim dünyanın bin türlü hali var annemiz babamız hep yanımızda olmaz Allah gecinden versin. Este keza öyle. Kardeşim benim dayanagim siginagim gibi.. başka kimsem yok çünkü. Tabii annem babamda var ama.
Abla gelme annemler yeni atlattı vs deseydi ne olurdu. Tamam zaten konukeviyle görüştüm. Hani uzaktan kapıya gelecektim derdim belki gitmem onda da. Gerek var mıydı sen ölürsen ol umrumda değil demeye. Günlerce asla telefonumu açmadı. Annemle babama da bazen ulaşamadım oldum öldüm dirildim.
Bilmiyorum ki ya ne yazsam boş.

Kardeşin kız mı

Aileniz ne diyor bu duruma?geleceğinizi biliyorlar mi?sosyal mesafeli şekilde maske takarak görün bence kardeşin abartmış durumu

Düğünümden bir ay sonra ailem covid oldu çok kolay atlatmadilar. Kardeşim yanlarında ne zaman arasam açmadı. Neyse sonuç olarakta düğünde bizim bulastirdigimiza inandırmis kendini. Teyzemlerden ogrendim. Hem düğünden 1 ay sonra yakalandılar hemde ailem haric eşim.onun ailesi bende başka misafirlerde birşey yoktu. Beraber kalmıştık düğünü beraber yaptık. Olsun genç diyip varmadim üstüne.
Tezimi sunmak için memlekete gidiyorum yarın. Bugün kardeşinden okkalı bir mesaj. Sen zerre umurumda değilsin cevrendekilerde değil ölün bitin ama sen bu eve gelemezsin. Tekrar birşey olursa ben seninle hesaplasirim kötü şeyler yaparım sana bla bla bla....
Cevap yazmadım kimseye de anlatmam sadece buraya yazmak geldi aklıma.
Zaten ben 15 gündür çıkmıyorum bir yere. Gene de eşim çıkıyor diye konuleviyle anlaştım orada kalacağım. Derdim bunlar değil de bir insana tek kardeşi neden bu denli düşman olur kin besler o kısin sadece zoruma giden.
Ne bileyim dünyanın bin türlü hali var annemiz babamız hep yanımızda olmaz Allah gecinden versin. Este keza öyle. Kardeşim benim dayanagim siginagim gibi.. başka kimsem yok çünkü. Tabii annem babamda var ama.
Abla gelme annemler yeni atlattı vs deseydi ne olurdu. Tamam zaten konukeviyle görüştüm. Hani uzaktan kapıya gelecektim derdim belki gitmem onda da. Gerek var mıydı sen ölürsen ol umrumda değil demeye. Günlerce asla telefonumu açmadı. Annemle babama da bazen ulaşamadım oldum öldüm dirildim.
Bilmiyorum ki ya ne yazsam boş.
Bana böyle dese kardeşim kıyamet kopardı cidden. Düğün olmadan aklı nerdeymiş. Velev ki düğünde bulaştı diyelim gelmeseydi o zaman sizin düğün zamanınızda da vardı bu hastalık bulaşma riski de vardı bilmiyor mu olacakları yani. Bile bile yapmışsınız gibi tavır alması üstüne Bi de onca laf 🙄Ben susamam

Aileniz ne diyor bu duruma?geleceğinizi biliyorlar mi?sosyal mesafeli şekilde maske takarak görün bence kardeşin abartmış durumu
Ailem ne desin. Erkek 21 yaşında. Onlarla da özellikle annemle kavga etmiş. Gene teyzem söyledi. Oda içimi acitiyor. Gitmesem ailem, gitsem bir dert.

Ailem ne desin. Erkek 21 yaşında. Onlarla da özellikle annemle kavga etmiş. Gene teyzem söyledi. Oda içimi acitiyor. Gitmesem ailem, gitsem bir dert.
Git bence ne olursa olsun uzaktanda olsa gör bu kadar fazla tepki göstermesinin sebebi ne önceden bi sıkıntınız var mıydı?yada korona gerçekten düğün kaynaklı mi

Git bence ne olursa olsun uzaktanda olsa gör bu kadar fazla tepki göstermesinin sebebi ne önceden bi sıkıntınız var mıydı?yada korona gerçekten düğün kaynaklı mi
İnanın bilmiyorum. Bizde birşey çıkmadı. Düğünden 1 ay sonra belli oldu. Yani düğünden desem o kadar kuluçka süresi var mıdır. 15 gün içinde belirtiler oluşma başlar diyorlar.
Ya kardeşim nasıl desem değişik yani. Asi karakterli ama şahsi olarak bir tartışmamız olması mesajını atsam şok olursunuz vallahi. Neler neler demiş.

İnanın bilmiyorum. Bizde birşey çıkmadı. Düğünden 1 ay sonra belli oldu. Yani düğünden desem o kadar kuluçka süresi var mıdır. 15 gün içinde belirtiler oluşma başlar diyorlar.
Ya kardeşim nasıl desem değişik yani. Asi karakterli ama şahsi olarak bir tartışmamız olması mesajını atsam şok olursunuz vallahi. Neler neler demiş.
Valla ne diyeceğimi bilemedim düğün kaynaklı bile olsa en fazla abla gel git ama şimdilik burda yatıya kalma annemler yeni toparladı falan der insan bu kadar tepki normal değil. Oraya gidince telefonda annenizle görüşün yarim saatliğine uğramak ıstiyorum deyin bakalım ne diyecek

Back
X