Çok üzgünüm sizin adınıza.
Yani hiç hissetmediniz mi öncesinde? Hani soğuma, ters davranma, huzursuzluk vs. gibi belirtiler olmadı mı?
İlişkimizin 6. ayında bir ay ayrı kalmıştık. O zaman da ayrılmıştı ama seviyorum diyerek. 3.5 senedir de bir daha da hiç ayrılmamıştı. Tabiki de kavgamız olmuştur ama bir günde düzelmiştir. Güvenim sonsuzdu.Iyi degilmiydiniz.
Ayrilip barisiyormuydunuz,uzuldum
Ardınıza bile bakmayın. Üzülürsünüz çok hem de. Ama inanın bi de sevmediğini söylemiş kurtulmuşsunuz. Bunları bilmem kaç sene sevgili olup bir seneye yaklaşan evli halimle söylüyorum. Öyle zormuş ki bu adam da beni çok seviyordu ama gel gör ki şu an çok farklı ve eskisi gibi sevilmedigimi düşünüyorum. Karşınıza sizi seven değer veren birileri illa çıkacak ama şunu soyleyebilirim ki hayatım boyunca hep önce ben sevmeliyim derdim asla öyle değilmiş sevilmek önce gelirmiş. İyiki evlenmemissiniz ve umarım atlatırsınız. İnanın sevilmeye en çok değersiniz.
Sevmek hicbir sey, sevilmek bir sey,sevmek sevilmek herseydir diye bir soz vardirArdınıza bile bakmayın. Üzülürsünüz çok hem de. Ama inanın bi de sevmediğini söylemiş kurtulmuşsunuz. Bunları bilmem kaç sene sevgili olup bir seneye yaklaşan evli halimle söylüyorum. Öyle zormuş ki bu adam da beni çok seviyordu ama gel gör ki şu an çok farklı ve eskisi gibi sevilmedigimi düşünüyorum. Karşınıza sizi seven değer veren birileri illa çıkacak ama şunu soyleyebilirim ki hayatım boyunca hep önce ben sevmeliyim derdim asla öyle değilmiş sevilmek önce gelirmiş. İyiki evlenmemissiniz ve umarım atlatırsınız. İnanın sevilmeye en çok değersiniz.
Evet şu anda belki dünya başınıza yıkıldı,belki de hayatınızın en zor gecesini yaşadığınızı düşünüyorsunuz ama inanın ki bu sizin hayatınızda sadece bir tecrübe olarak yerini alacak.Belki de şu anda hayatınızın dönüm noktasıdır,her işte bir hayır vardır,bolca sabırlar diliyorumİlişkimizin 6. ayında bir ay ayrı kalmıştık. O zaman da ayrılmıştı ama seviyorum diyerek. 3.5 senedir de bir daha da hiç ayrılmamıştı. Tabiki de kavgamız olmuştur ama bir günde düzelmiştir. Güvenim sonsuzdu.
Teşekkür ederim. Gerçekten yıkıldı. İnşallah bir hayır vardır.Evet şu anda belki dünya başınıza yıkıldı,belki de hayatınızın en zor gecesini yaşadığınızı düşünüyorsunuz ama inanın ki bu sizin hayatınızda sadece bir tecrübe olarak yerini alacak.Belki de şu anda hayatınızın dönüm noktasıdır,her işte bir hayır vardır,bolca sabırlar diliyorum.
Bizimkinde zorunlu uzatma durumu vardı. Yoksa çoktan evlenmiştik. Zaten sorun hala uzamasıydı anladığım kadarıyla. Yani bugün sevmiyorum dedi ve ayrıldı ama Cuma günü de uzamasından şikayet etmişti.1. Yılın sonunda evli değilseniz direk terkedin. (Öğrenci vs değilseniz, zorunlu uzatma durumu yoksa yani)
Umarım dediğiniz gibi olur. Sanki yüzüm bir daha gülmeyecekmiş gibi hissediyorum.Düşüncenizde haksızmışsınız demek ki.
Bunu olumsuz bir durum olarak görmek yerine geleceğinizi kurtarmak olarak bakmanız lazım.
İncitir, yıpratır ama biter gider.
Çokça ağlayın, sızlayın, dövünün, dağıtın dibi görün ki bu tecrübeyle yeniden nefes almak, yüzeye çıkmak muhteşem olacaktır.
Sizin için daha hayırlı biri hayatınıza gireceği için, eskisi kendiliğinden çıkmış bence. Biraz bekleyin, daha iyisi gelir, hayat boşluk kabul etmez.Bizimkinde zorunlu uzatma durumu vardı. Yoksa çoktan evlenmiştik. Zaten sorun hala uzamasıydı anladığım kadarıyla. Yani bugün sevmiyorum dedi ve ayrıldı ama Cuma günü de uzamasından şikayet etmişti.
Niyetim sizi üzmek değil asla. Ama bence birden bire olmamıştır. Nedenini nasılını bilemem. Ama illa ki bir süreçtir bu.Cuma gününe dek sevgisinden şüphem yoktu. Cumadan beri içim içimi yedi. Bugün en sonunda dedi. İlk kez sevmiyorum artık dedi.
Çok tanıdık, inanılmaz normal bir düşünce ama öyle olmayacak.Umarım dediğiniz gibi olur. Sanki yüzüm bir daha gülmeyecekmiş gibi hissediyorum.
Ben bir daha sevebileceğimi düşünmüyorum. Ama güzel temennileriniz için teşekkürler.Sizin için daha hayırlı biri hayatınıza gireceği için, eskisi kendiliğinden çıkmış bence. Biraz bekleyin, daha iyisi gelir, hayat boşluk kabul etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?