- 16 Ağustos 2016
- 3.683
- 9.294
- 158
Siz mi görüşmek istediniz, sonuç ne oldu?Arkadaşlar konuyu güncelledim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz mi görüşmek istediniz, sonuç ne oldu?Arkadaşlar konuyu güncelledim.
Arkadaşlarım aracı oldu, telefonda mı ayrılacaktın bu kadar ciddi ilişkinden demişler. Hala buluşmadayım. Güncelleyeceğim.Siz mi görüşmek istediniz, sonuç ne oldu?
İsteksizce buluşmuştum, ama buluşunca kötü öldüm, duygusallaştım, karşılıklı ağladık, ve ayrıldık. Bir daha görüşmeyiz sanırım.Konuyu takip eidyordum, nasilsin?
Yuzyuze konusup bitirmek daha iyi, telefonla olmazmis cidden.
Umarim daha iyisindir.
İsteksizce buluşmuştum, ama buluşunca kötü öldüm, duygusallaştım, karşılıklı ağladık, ve ayrıldık. Bir daha görüşmeyiz sanırım.
Maddiyat falan bahane...Seninle evlilik yoluna girince aslında senle evlenmeyi istemediğini ortaya koymak zorunda kalmış ve nişan olmadan bitirmiş....Senle iyi kötü 4 sene vakit geçirmiş ama iş ciddileşince öylesine zaman geçirdiği oetaya cıkmıs iyi de olmuş...görüşmen ağlaman falan bunlar hata, seni artık sevmiyorum deyip giden adamla görüşmemeliydin bidaha...
Bence de görüşmemek gerekirdi bu durumda ama çevrem sonra pişman olursun dedi. Yüzünü görünce zaten ne kadar değiştiğine inandım. Farklı biri gibiydi.Maddiyat falan bahane...Seninle evlilik yoluna girince aslında senle evlenmeyi istemediğini ortaya koymak zorunda kalmış ve nişan olmadan bitirmiş....Senle iyi kötü 4 sene vakit geçirmiş ama iş ciddileşince öylesine zaman geçirdiği oetaya cıkmıs iyi de olmuş...görüşmen ağlaman falan bunlar hata, seni artık sevmiyorum deyip giden adamla görüşmemeliydin bidaha...
Ben de hayırlısı böyledir umarım diye kendimi avutmaya çalışıyorum.Hayatımızda bazı olaylar bir dönüş noktadır ve kim bilir belki daha iyi şeyler olacak o yüzden bırak yaran kanasın ama için hep mutlu olsun![]()
Belki çocuk olsaydı ya da evlenseydiniz durum daha zor olurdu yarın bir gün ölebiliriz her gün bizi sevmeyen adamla yaşamaktansa kendimle mutlu olduğum yalnızlığı tercih ederim ama tabiki de yeri gelir ilişkim de olur ama şu an kendi kendinizle kalmanız kendinizi toparlanmanız daha iyidirBen de hayırlısı böyledir umarım diye kendimi avutmaya çalışıyorum.
Meraklanacağını sanmam, onu sevdiğimi biliyordu. Ayrıldıktan sonra onu taciz edecek birisi değilim ben. Ellemem. Çevreye dediğiniz gibi kısa bir açıklama yapacağım.Size tek tavsiyem kesinlikle onunla iletişime geçmeyin aşkımdan ölüyorum ayakları yapmayın. Soran olursa çevreden anlaşamadık ayrıldık dersiniz. Normalde ne yapıyorsan onları yapamaya devam edin.
Kan içip kızılcık şerbeti içtim diyeceksiniz. Zaten bu tavrınız karşı tarafta merak uyandırır.
Allah büyüktür. İnşallah karşıma daha iyisi çıkar.Belki çocuk olsaydı ya da evlenseydiniz durum daha zor olurdu yarın bir gün ölebiliriz her gün bizi sevmeyen adamla yaşamaktansa kendimle mutlu olduğum yalnızlığı tercih ederim ama tabiki de yeri gelir ilişkim de olur ama şu an kendi kendinizle kalmanız kendinizi toparlanmanız daha iyidir
Maksimum üç ay içinde herşeyi sindirmiş onsuz olabileceğini göreceksin inanın hiç bir kalp kırıklığı sonsuza kadar sürmüyor sizinde önünüzde yeni kapılar açılacak.Meraklanacağını sanmam, onu sevdiğimi biliyordu. Ayrıldıktan sonra onu taciz edecek birisi değilim ben. Ellemem. Çevreye dediğiniz gibi kısa bir açıklama yapacağım.
İnsan bu denli uzun süre birinin varlığına alışınca, geleceğini onunla planlayınca, atdan düşmüş gibi oluyor. Bekar olmak nasıl bir his onu bile unutmuşum. Garip gelecek belki ama öyle hissediyorum.Maksimum üç ay içinde herşeyi sindirmiş onsuz olabileceğini göreceksin inanın hiç bir kalp kırıklığı sonsuza kadar sürmüyor sizinde önünüzde yeni kapılar açılacak.
BazenMeraklanacağını sanmam, onu sevdiğimi biliyordu. Ayrıldıktan sonra onu taciz edecek birisi değilim ben. Ellemem. Çevreye dediğiniz gibi kısa bir açıklama yapacağım.
Alışkanlık vazgeçmek zor oluyor ama şunu unutmayın insan her şeye alışıyor kimler geliyor kimler gidiyor ama yaşamaya devam ediyoruz nefes aldığımız sürece hep umut vardır.İnsan bu denli uzun süre birinin varlığına alışınca, geleceğini onunla planlayınca, atdan düşmüş gibi oluyor. Bekar olmak nasıl bir his onu bile unutmuşum. Garip gelecek belki ama öyle hissediyorum.
Ne kadar süredir yüzyüze görüşmüyordunuz ?Bence de görüşmemek gerekirdi bu durumda ama çevrem sonra pişman olursun dedi. Yüzünü görünce zaten ne kadar değiştiğine inandım. Farklı biri gibiydi.
Evli olsaydınız boşanacakmıydı artık sevmiyorum diye…Ayrıntılara boğmak istemiyorum. Yazacak, sorgulayacak şey çok ama takatim yok. Sadece birileri beni duysun istedim. Dört senelik evlilik düşündüğüm sevgilim artık beni sevmediğini söyleyerek benden ayrıldı. Kimseye söyleyemedim. Buraya
Güncelleme: Aynı şeyleri bir de yüzüme söylesin istediğim için şu anda onunla buluştum.