İç sıkıntısı*

Bayannhhickimse

Lalaland
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
577
612
23
26
Son günlerde aşırı derece bir iç sıkıntısı çöktü, sebebini bile bilmiyorum. İçimden hiçbi şey yapmak gelmiyor, kendimi durup dururken çirkin bulmaya başladım, dışarı çıkıp kimseyle konuşmak istemiyorum. Size de oluyor mu arada böyle? Nasıl atlatıyorsunuz?

Daha çok regl zamanına yaklaşınca oluyor acaba sizdede yaklaştığı için mi :işsiz:

Yani zaman zaman oluyor bana da. Bunalmissinizdir cok normal. Kendinize zaman verin. Icinizden disari cikmak gelmiyorsa cikmayin. Kendinizi kötü sekilde gördügünüzü söylemissiniz buna dikkat edin. Kendinizi telkin edin iyiyim, gecici deyin.

Bazen oluyor bence herkese.. Ben de yalnız kalmak istiyorum, canım hiçbir şey yapmak istemiyor falan.. Çalışırken o psikolojiden çabuk çıkıyorsun çünkü mecburen sosyalleşmek durumunda kalıyorsun ama çalışmıyorsan ve tüm gün evdeysen kolay olmaz çıkmak.. Bence arkadaş ortamında falan takılın, daha çabuk atlatırsınız.

Bazen oluyor bence herkese.. Ben de yalnız kalmak istiyorum, canım hiçbir şey yapmak istemiyor falan.. Çalışırken o psikolojiden çabuk çıkıyorsun çünkü mecburen sosyalleşmek durumunda kalıyorsun ama çalışmıyorsan ve tüm gün evdeysen kolay olmaz çıkmak.. Bence arkadaş ortamında falan takılın, daha çabuk atlatırsınız.
Aynen okul zamanı yaşamıyorum bu tip şeyler hiç

Son günlerde aşırı derece bir iç sıkıntısı çöktü, sebebini bile bilmiyorum. İçimden hiçbi şey yapmak gelmiyor, kendimi durup dururken çirkin bulmaya başladım, dışarı çıkıp kimseyle konuşmak istemiyorum. Size de oluyor mu arada böyle? Nasıl atlatıyorsunuz?

Canım vitamin değerlerine baktir. Dışarı cikmiyorsan benim gibi...her yaz degerlerim düşüyor başkalarının yükselirken. Depresyona sebep oluyor d vitaminsizligi.

Back
X