- 2 Ağustos 2018
- 2.912
- 5.386
- 158
- Konu Sahibi cesurkiz39
-
Nasıl ya, sahipli ya da sahipsiz hiç bir hayvanı öldüremezler. Polisi arayın, hayvan derneklerine ulaşın. Ben kaburgası kırık hayvanı veterinere götürdüm, sürünmesin öldürelim dediler, başhekim yasal değil yapamayız dedi. Sapasağlam köpeği öldürmek cinayet.başlıkta belirtiğim gibi kardeşimin dogo cinsi köpeği komşularının sebebsiz şikayeti yüzünden öldürülmek için gelmişier ne yapmamız lazım köpeklerin kimseye zararı yok
+1000Dogo mu tehlikeli yerim onu ben:) Yetiştiren tehlikelidir. Bizim mahallede 2 tane var her gün gezdirmeye çıkar sahibi ve benim 4 kg luk köpeğim havladığı zaman korkudan kaçıp saklanırlar. İnsanoğlu dediğimiz yaratık ile alakalı yani. İlla konu sahibinin köpeği ile ilgili bi durum mu olması lazım kk üyeleri!! Siz hala insan cinsinin ne kadar tehlikeli olduğunu fark edemediniz mi? Yavru köpeğin ayaklarını kesen insan türü iken siz hala bu tehtitlerin köpeğin türünün dogo olmasıyla mı alakalı sanıyorsunuz!
Kimse köpeğinizi öldüremez. Hemen Haytap ı arayıp haklarınızı öğrenin.
Yanlış anlamış olabilirsiniz
Hiç bir resmi görevli hayvanları öldürme yetkisi yoktur. Alıp barınağa götürebilir.
Ayrıca böyle yasak ve tehlikeli hayvanları evcil hayvan gibi toplumda yetiştirenlere karşıyım.
Bir komşumuzun 5 yaşındaki dünyalar güzeli kızını pitbull cinsi bir köpek paramparça yaptı ,artık yüzü tanınmaz halde.
O yüzden herkesin bilinçlenmesi şart artık.
orasını bilemem hyvan hakları fedarasyonu başkanı kendi emiş şuan dogo yasal değil aralıkta kanun değişcekmiş ozaman yasal olcakmışYasak olan cinslere el konur benim bildiğim, öldürmek diye bir şey yok.
hava atmak değil sevdiklerinden eve getirdiğinde bebekti ve bakımsılıktan ölmek üzerydiHayvanseversiniz öyle mi? Sanki bakacak başka ırk kalmamış gibi yasaklı ırklar besleyenlenin gözümde zerre kadar hayvanseverliği olamaz. Tamamen hava atmak amaçlı bakıyorsunuz hayvanlara. Yahu bin türlü ırk var kediden bile küçüğünden tutun at yavrusu kadar büyüğüne kadar. Neden pitbull neden dogo?
Ne demek öldürmekkafa göz girişin kim geldiyse polisi arayın diyemiyorum çünkü saçma sapan yasak ırk diye geçiyor. Deliriyorum böyle durumlarda. Kopekler evdedr umarım. Birileri geldiyse taciz ediyorlar eve girmeye calisiolar haneye tecavüz die polis arayın öyle olsun olmasın iftira atın gerekirse
aramadığımız yer kalmadı dedıkleri tek şey sabah öldürcezDogo mu tehlikeli yerim onu ben:) Yetiştiren tehlikelidir. Bizim mahallede 2 tane var her gün gezdirmeye çıkar sahibi ve benim 4 kg luk köpeğim havladığı zaman korkudan kaçıp saklanırlar. İnsanoğlu dediğimiz yaratık ile alakalı yani. İlla konu sahibinin köpeği ile ilgili bi durum mu olması lazım kk üyeleri!! Siz hala insan cinsinin ne kadar tehlikeli olduğunu fark edemediniz mi? Yavru köpeğin ayaklarını kesen insan türü iken siz hala bu tehtitlerin köpeğin türünün dogo olmasıyla mı alakalı sanıyorsunuz!
Kimse köpeğinizi öldüremez. Hemen Haytap ı arayıp haklarınızı öğrenin.
aramadığımız yer kalmadı dedıkleri tek şey sabah öldürcez
Valla hayvanlara aşırı sevgim vardır, oturur ağlarım o derece ama bazı ırklar cidden tehlikeli.
Geçen piknik alanına pitpul getirmişler, tasma var ama koruması vs yok. Hetkese korku saldılar, çoluk var çocuk var. Kimseye sebep olmayın, gerekli şartlarda bakmıyorsanız da hayvanların da sebebi olmayın. Gerekli şartlar sağlanıyorsa kimse bir şey yapamaz zaten. Kimsenin zevki içinde çoluk çocuk tehlikeye atılmasın. Öldürülmesin kesinlikle ama gerekli koruma şartları yoksa alınsın elinizden.
Kuzum öyle ise yorumum geçersizdirDogolar bebek bakıcılığı yapabilen bir tür kuzum, tehlikeli değil, pitbull gibi dengesizlikleri de yok. Onları tehlikeli hale getiren, sahipleri ve dahil oldukları ailenin davranışları.
Eşim dogo hastası, ondan birkaç şey biliyorum.
Yasaklı ırklar arasında ama haksızlığa uğramış, tehlike olarak abartılmış bi hayvan diyebilirim.
Kuzum öyle ise yorumum geçersizdirkimse bir şey yapamaz o halde. Pitpul için düşüncelerim aynı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?