- 3 Temmuz 2018
- 19
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi Asillyaratk
-
Elalem ne dermişmiş.Sözü atmak istersem köle gibi yaşatılacak bi hayata mecbur bırakılacağım. Annemle konuşmayı denedim elalem ne der diye sürekli vazgecirmeye arayı bulmaya çalıştı. Özgürlüğümün kısıtlanması ölümden daha beter olacaktır gibime geliyo .
Hele birde imam nikahı kıyıldı diye bi dünya tantana yapılıyor he evliliğini bitirmişsin ha yüzük atmışsın gibi düşünüyorlar
İstanbulun neresi daha güvenilir dir sizce yani kalacak bi yer vs. Sıkıntısı cekmeyecegime inandiginiz bi yer var midir?
Birikimin var mı?
Hani seni şöyle en az 2500 3000tl maaşla iş bulana kadar bir kaç ay idare edecek kadar??
Kusura bakma hayal kuruyorsun..
Evlenip kocandan ve ailesinden göreceğin eziyetin, şimdi yüzüğü atarsan babandan göreceğin psikolojik baskının yanındaki ağırlığını bir hayal et.
İnsanlar kaç senelik evliliklerini bitiriyor kucaklarında çocukla. Söz atmayı bu kadar büyütme gözünde..
Bir kaç gün konuşulur unutulur gider.
Çok üstüne gelirlerse "beni siz büyüttünüz o kadar emek verdiniz. İleride yaşayacağım sıkıntılarda hiç mi üzülüp keşke zamanında destek olsaydık demeyecek misiniz?" diye duygusal konuş..
Kararımın hayal olduğunun dile getirilmesine değil varsa bilgin(!) bilgi verilmesine ihtiyacım var.
Ayrıca geçici süreliğine bikac günlüğüne kalacak bir yer o esnada araştırma yapıp baska bir şehire geçeceğim istanbul gibi bir yerde yasanilmayacagini az çok bende biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?