Içerisinde olduğum durumdan bıktım artık:((

Senin ailen sen ölene kadar senin yaninda olmayacak arkadasim. Elalem ne der diye degil ben nasil huzurlu olurum diyerek yola bakmalisin. Annen baban karsi cikiyorsa ayrildigini sözü attigini er yada gec kabul edeceklerdir. Sen eger sözlünden ayrilmazsan sana hapishane hayatindan daha kötü bir hayat yasatacaktir emin ol

Ne demek ayrılamam? O zaman sözlüne yıldırma politikası uygula o senden ayrılsın:) elin oğluna da gidip niye bizim kızı bıraktın diye hesap sormaz heralde ailen

Ne demek ayrılamam? O zaman sözlüne yıldırma politikası uygula o senden ayrılsın:) elin oğluna da gidip niye bizim kızı bıraktın diye hesap sormaz heralde ailen

O kadar akıllıca ikna ediyor ki herkesi neye uğradığıma şaşıp kalıyorum. Bıktırmaya çalışsam bu kezde haksız konumuna sokup bir şekilde üste çıkmayı başarıyor. Ve yine haksız olan ben oluyorum

Bosanmaktansa smdiden ayrilmak daha iyi.
Ayrica keske iyice taniyip da yuzuk taksaydiniz ailenizi bu konularda siz daha iyi bilirsiniz. Ama boyle baskici tiplerle hayat zor. Bide emin deglsenz evlenmeyn lutfen

Ay git evlen o zaman. Ne deseler bir bahanen var. Sen ailenden bıkmışsın boşuna bizi de yorma. Öyle evlerden kaçacağına kaderine boyun eğ resmi olarak da evlen.
Ayrıyeten anlamıyorum dügün günü olan şey bu imam nikahı. Sozlüyken kıyılmaz ki. Senin ailen de baskıcı demek ki.

Ne bahanesi arkadaşım empati kurma yeteneğini bi kullan derim. Istesende istemesende karşında sana illa ki düğün olacak diyen bi ailen var sen ise pişmanlığı diz boyu yaşıyorsun bi şekilde kendi huzurunu ve mutlulugunu sağlamak zorundasın bugün kim herşeyine karışan bi kayınvalide ile yaşamayı kabul eder.
Yoksa doğru düzgün bi önerin kendine sakla boş görüşünü

Imam nikahı oldu diye ailen de resmen evlenmeden imam nikahli iken ayrıldı demesinler diye düğün tutturuyor. Bu konuda onları haklı gördüm kusura bakma. Tanımıyorsan imam nikahı olayını kabul etmicektin sonrasında da mecbur ederler evlenmeye. Ayrıyeten her kv karışıyor onunla kendin baş etcen başka birinle de evlensen karışmayan kv zor yani...

Kaç yaşındasın bilemiyorum ama zihniyet olarak fazlasıyla gerisin. Imam nikahı kıyıldı diye kabul etmeyen ailemin bu söylediğini nasıl mantıklı alabilirim.

Bence at sözü hemen. Seni zorla evde oturtamazlar ya! Yaşın 20. Kapıyı kilitler ve seni sokağa çıkarmazlarsa polisi ararsın. Gerekirse çirkeflik yap ama hayatının iplerini başkasının eline verme. 1 tane hayatın var, unutma!

Teşekkür ederim doğru bildiğimi yapmak zorundayım yoksa söylediğin gibi sonram daha berbat olacak.

Kaç yaşındasın bilemiyorum ama zihniyet olarak fazlasıyla gerisin. Imam nikahı kıyıldı diye kabul etmeyen ailemin bu söylediğini nasıl mantıklı alabilirim.

Imam nikahı yapmayacaktınız o zaman. Neyse size ferah günler.

İmam nikâhı nedir ya? Öyle bir nikâh yok ki. Ayrıca resmî nikâh bile kıyılmış olsa ayrılabilir. Niye haklı gördünüz ki ailesini anlamadım. Ayrıca herkes kv sıkıntısı çekmez evlilikte, kv her şeyinize karışabilir ya da bazı şeylerinize karışabilir gibi bir şey yok. Herkes ayrı bireydir, kv de olsa karışmaya hakkı yoktur.

Kapalı bir kızla evlenseymiş o zaman ya böylelerine sinir oluyorum. At kızım o yüzüğü. Yoksa hayatın cehenneme dönecek.

Kapalı bir kızla evlenseymiş o zaman ya böylelerine sinir oluyorum. At kızım o yüzüğü. Yoksa hayatın cehenneme dönecek.

Sabahtan beri ona buna dert anlatmaktan artık helak oldum . Bi şans daha ver demelerinden de bıktım en azindan kendi abilerinden bu kadar korkutugunu bileydim kabul eder miydim en başından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…