Niye be sabah hayırlı cumalar dedim sana lag yetiştirdim komşu geldi ona yetiştirdim oda canımı sıktı komşunun eski komşusuHiç yazmirsen bugün topigin boş kalmış
Evet canımAdet bitince mi gideceksin. Ayy hadi bakalım hayırlısı
pareee çok uykum geldiAy biraz uzan bari
Hayırlı cumalar olsun kuzummmmmSelam hayırlı cumalar. Cumamız mübarek olsun.
Onumu sordun kız komplemi gitti diyeYok yok ben takipteyim perim gelmedi bir daha Kazen mesaj yazdim gitti gidiş o gidiş ama Aramiz da yine olabilir daha sessiz bu sefer
Sor kuzum sorMssPARE sabahtan beri aklıma takılan bisi var ama dini bir konu. Sorsam ban yermiyiz:) arkadaşların inancını da bilmiyorum ama belki bilen birileri olur.
Sor kuzum sor
Elhamdülillah hepimiz Müslümanız kuzumyok yok vazgeçtim. :) dini bir rüyaydı ama böyle şeyleri anlatmamak daha doğru sonradan jeton düştü bende :) kafama çok takıldı ama vardır bir hikmeti.
Elhamdülillah hepimiz Müslümanız kuzumAllah hayra çıkartsın rüyanı ama paylaşabilirsin sıkıntı yok
Hayırlı cumalar rabbiim niyetlerimizi kabul etsiinn çiçekleriiimm
Allah hayra çıkarsın canım.hepimiz dua grubundayiz şükür kimse yadırgamaz anlatabilirsinMssPARE sabahtan beri aklıma takılan bisi var ama dini bir konu. Sorsam ban yermiyiz:) arkadaşların inancını da bilmiyorum ama belki bilen birileri olur.
Hey Allahm yine nerelere yazdınNiye be sabah hayırlı cumalar dedim sana lag yetiştirdim komşu geldi ona yetiştirdim oda canımı sıktı komşunun eski komşusu
Derken vak yine burdayım çok fena yerlere yazdım yine ben
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahEvet canımilk önce muayne büyük ihtimal diğer aya da tedavi olur bakacakmış ilk ne var ne yok konuşacakmışız
Yazmıştım kiii yine kendimi öyle bir konunun içinde buldumHey Allahm yine nerelere yazdın
Ben yine sürtüşmeli konulardaydm
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Gençlik azgınYazmıştım kiii yine kendimi öyle bir konunun içinde buldum
Ya bunlar neden bu kadar çoğaldı
MssPARE bir mucizee Cookiie
Bende gencim ve bekarım ve güzelim ben niye yapmıyorum ya gidicem donasyon yaptıracam sürtünmeyecem bileGençlik azgın
Hahha kız bebeklerde cam fanuslarda büyüyecekmiş ohh vücudun da bozulmaz bul bi sperm agasıBende gencim ve bekarım ve güzelim ben niye yapmıyorum ya gidicem donasyon yaptıracam sürtünmeyecem bile
Catlak-kurabiye Cookiie
Aaaa niye duruyorum ben o zamanHahha kız bebeklerde cam fanuslarda büyüyecekmiş ohh vücudun da bozulmaz bul bi sperm agasıkoy fanusa 9 ay sonra
Tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?