- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
İntikammmmÇatkur da marka ismi gibi oldu kız
seni gördüm daha iyi oldum
Ohh süper hadi güzel haberlere vesile olsunBende seni yerim hamişimmHahahahahaha haydeeeee yandan yandan oynayalımmm kutlayalım bunuuuuuu gözun aydın kuzumnn bende beklediğim şey gerçek oldu dün oruçlu idim 3 gündür oruç açtım regli oldum nasıl sevindim anlatamam
BannneKız dua grubuna yeni arkadaşı paylaştım yavru❤❤
Hahaha kafam güzel sen daha güzel bebkDöverim seni parça pincik ederim bahhh bana öle şeyler deme öyle seni mücolarımmm hahh
Yaaaa Hogwartss görüyon mu bana ne isimler takıyor bense ona çatkur diyom mu de miyom hıh
İyiyim çok şükür ablacm sen nasılsın
Şüt mü içtin
Hahah ben ona diyorum oldu olacak Çaykur Rize çayı falan yapayım adımı tam olsnÇatkur da marka ismi gibi oldu kız
İnşallah bebegimmmOhh süper hadi güzel haberlere vesile olsun
Bannnebizi unuttun tüstüm
Hahaha kafam güzel sen daha güzel bebkHe süt içtim cuma cuma ne içem
Hahah ben ona diyorum oldu olacak Çaykur Rize çayı falan yapayım adımı tam olsn
sen ol ben de olurum minik gınalı guzuummDaha iyi ol
Adet bitince mi gideceksin. Ayy hadi bakalım hayırlısıİnşallah bebegimmmdoktoru aradım dedi adet sonrası gel bir bakalım ona göre ne yapacağız konuşalım çok sevincliyim
Ahahaha yapta seni reklamcı diye şutlasınlarOhh süper hadi güzel haberlere vesile olsun
Bannnebizi unuttun tüstüm
Hahaha kafam güzel sen daha güzel bebkHe süt içtim cuma cuma ne içem
Hahah ben ona diyorum oldu olacak Çaykur Rize çayı falan yapayım adımı tam olsn
Ayy yok bacımm mahpıslık zorAhahaha yapta seni reklamcı diye şutlasınlar
Hayırlı cumalar canımSelam hayırlı cumalar. Cumamız mübarek olsun.
Seninle banlanan birdaha gelemedi galiba kızAyy yok bacımm mahpıslık zoryeni gelmişim daha
Hayırlı cumalar canım
Sorma ya gelemediSeninle banlanan birdaha gelemedi galiba kız
Bende öyle düşünüyorum. Haketti de iyi olduSorma ya gelemedigözlerim onu arıyor ya bence ona uzun bir süre ceza verdiler ya da atıldı. Çünkü sürekli dine karşı saldırgan paylaşımlar yapıyordu
Kesinlikle kuzum. Ya sözleşmede zaten önce bi madde vardı. Sürekli yasaklara aykırı davrananlar siteden atılacak diye. Sonra bulamadım onu. Bazen böyle ağır cezalar lazım yaBende öyle düşünüyorum. Haketti de iyi oldu
Derin ve serin sularda dolaşıyorum
Hiç yazmirsen bugün topigin boş kalmışDerin ve serin sularda dolaşıyorum
Yok yok ben takipteyim perim gelmedi bir daha Kazen mesaj yazdim gitti gidiş o gidiş ama Aramiz da yine olabilir daha sessiz bu seferSeninle banlanan birdaha gelemedi galiba kız
Kesinlikle yoksa hadler aşılıyorKesinlikle kuzum. Ya sözleşmede zaten önce bi madde vardı. Sürekli yasaklara aykırı davrananlar siteden atılacak diye. Sonra bulamadım onu. Bazen böyle ağır cezalar lazım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?