- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
Parem deme öylede yaaBende gencim ve bekarım ve güzelim ben niye yapmıyorum ya gidicem donasyon yaptıracam sürtünmeyecem bile
Catlak-kurabiye Cookiie
Ortalık kötüSavaşmayın sevişin dedik cidden seviştiler
Tamam dememParem deme öylede yaa
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın haram yolları düşündürtmesin
Ortalık kötü
Kızma olur mu o duruma hak verdiğimden değil kuzumTamam demem
Dikkat et bahh çok bulaşmaHahah kendimizi kollamak lazım
Amin canım amin rabbim tez zamanda versin kucağınaKızma olur mu o duruma hak verdiğimden değil kuzum
İnan ben kendim o kadar zor zamanlardan geçiyorum o kadar mutsuz huzursuzum ki
Düşünmekten kendimi alamıyorum
Dünya başıma yıkılmışda altında kalmışım gibi
Ne zormuş insanın istediği ile sınanmak
Rabbim ne verirse hayırlı yoldan hayırlısından versin
Dikkat et bahh çok bulaşma
Kız nerden buluyon ben denk gelemiyorum bu araYazmıştım kiii yine kendimi öyle bir konunun içinde buldum
Ya bunlar neden bu kadar çoğaldı
MssPARE bir mucizee Cookiie
DonAasyon nedir. Cahilliğimi maruz görBende gencim ve bekarım ve güzelim ben niye yapmıyorum ya gidicem donasyon yaptıracam sürtünmeyecem bile
Catlak-kurabiye Cookiie
Boşver canım yasak bizlerin yapacağı şeyler değil öyle şakasına dedin benDonAasyon nedir. Cahilliğimi maruz gör
He şu şey bir ara görmüştüm burada hatırladım anladığım şey yalnış değilse. Yani bilmiyorum bende onu tercih edemem sanki. Gider evlatlık edinirim hiç olmadı ama herkesin tercihi kimin ne yaşadığını bilemiyoruz şimdi çokta yorum yapmıyımBoşver canım yasak bizlerin yapacağı şeyler değil öyle şakasına dedin ben
Aynen perimHe şu şey bir ara görmüştüm burada hatırladım anladığım şey yalnış değilse. Yani bilmiyorum bende onu tercih edemem sanki. Gider evlatlık edinirim hiç olmadı ama herkesin tercihi kimin ne yaşadığını bilemiyoruz şimdi çokta yorum yapmıyım
Pareee pareeeee karbonhidrat krizim tuttuuu canım nasıl poğaça börek yemek istiyor hapır hupurAynen perim
Ay ne yapsan acaba krep gibi bir sey yok bari hemencecikPareee pareeeee karbonhidrat krizim tuttuuu canım nasıl poğaça börek yemek istiyor hapır hupur
Yok kız bu saatte yemiyim ya sabaha Allah kerimAy ne yapsan acaba krep gibi bir sey yok bari hemencecik
Aaaa saat 10 olmuş hiç farkında değilimYok kız bu saatte yemiyim ya sabaha Allah kerim
Bazen çok çabuk geçiyorAaaa saat 10 olmuş hiç farkında değilim
Aynen saat 8 sanıyorum bazende dakka ilerlemiyor vallaBazen çok çabuk geçiyor
Aminnnnnn boncuğummmmAmin canım amin rabbim tez zamanda versin kucağına
Haha ben de hiç kaçırmadan devamKız nerden buluyon ben denk gelemiyorum bu ara
Gel bide buradan öpeyimAminnnnnn boncuğummmm
Evet ben geçen öyle oldum daha 8 9 sanıyordum bir baktım 11 olmuş saatAynen saat 8 sanıyorum bazende dakka ilerlemiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?