Evli bekar erkek kadın edep yerini veya seks anlarını ne resimlemeli ne video almalı. Bence bunu yapanın tahtası eksik.. kk da bi kısım hatta reelde bu tarz şeyleri normal görüyor fantaxi adi altında.. Bana anormal geliyor.. mide bulandiriciAllah aşkına gunces sevgiliyken penis resmini yolluyor sapık oluyor ama nişanlıyım bir başkasına penisini yolluyor yada yollama ihtimali var ama sapık olmuyor
Bu nasıl bir şey sonuçta bir penis var çekmiş o zihniyette insan kendi organını niye çeker ya bunun sevgili olmasıyla nişanlı olmasıyla kocası olmasıyla ne alakası var bu doğru değil mi değil
Sevişmek mi istiyorsun kocanda as görüntülü seviş çekip yollamak ne ya bunu yazicaktim.ama isim çoktu
Hayır yerden yere vurdular cahil dendi neler dendi neler dalga geçildi şimdi diyorlar ki bu adam sapık bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Neyse vala peki dedim çıktım dalıp yazasım var bide sapla saman karıştırma diyorlar kendileri herşeyi birbirine karıştırıp aklanıyorlar
Resim yollamak yerine görüntülü konuş resim yollayınca ne oluyor aynen ama böyle yazınca zihniyeti dar cahil deniyorKizlar ..
Evli bekar erkek kadın edep yerini veya seks anlarını ne resimlemeli ne video almalı. Bence bunu yapanın tahtası eksik.. kk da bi kısım hatta reelde bu tarz şeyleri normal görüyor fantaxi adi altında.. Bana anormal geliyor.. mide bulandirici
Yok artık peki dedim geçtim gitti inanki ama aklımda kaldiPolemikten gidersin gerek yok diyorum.
Tlf bozulsa naneyi yediler..Resim yollamak yerine görüntülü konuş resim yollayınca ne oluyor aynen ama böyle yazınca zihniyeti dar cahil deniyor
Hahaha aynen bide ayrılınca tehtid ediyorlar her yere aticam resmi diye boyke zihniyette var maalesefTlf bozulsa naneyi yediler..
Seninde kandilin mübarek olsun canım hepinizin duaları kabul olsun inşallah
Can hemşom hayırlı kandiller rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah amin
hayırlı kandiller kuzum benim
Hayırlı kandiller dua kardeşlerim rabbim dualarımızı kabul etsin
Hayırlı kandiller herkese
Günaydın hayırlı kandiller kızlar
Hayırlı kandiller pareemm cümleten
Hayırlı kandiller kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaAllah
Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Hayırlı kandiller parişimmm ama ben hep 28 Şubat sanıyordum bebeğim kandili
Hayırlı kandiller çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?