Tamam canım benim
Ben oturuyorum Koci beysi evde
Senn napıyorsun
Ay ay valla bizde de aynı akşam misafirlerim vardı geç gittiler yorulmusum bebeğim bende bugün işlerimi halledeyim dedim kahvaltı ütü derken bu zaman oldu ciceklerimin saksılarını değiştim ayyyy bir kahve içmeye çıkarız yürüyüş ordan market yine akşam yemeği telaşı ohhh senden dinlen bebeğim

Aman gul gec ya ben gulup geciyorum artik.
Tutarsizlar o konu şuymuş bu konu buymuş sonuçta bir resim var ve atılmış ne olursa olsun iyi eylemde aynı şey ikiside aynı ikisi de organları çekip yolluyor buda doğru değil

Tutarsizlar o konu şuymuş bu konu buymuş sonuçta bir resim var ve atılmış ne olursa olsun iyi eylemde aynı şey ikiside aynı ikisi de organları çekip yolluyor buda doğru değil

Valla sen cok dogru bisi yazmissin. Anlayan anladi zaten. O yuzden hic polemige girme. Benim artik sinirlerim kaldirmiyor hic dahil olmuyorum :)

Valla sen cok dogru bisi yazmissin. Anlayan anladi zaten. O yuzden hic polemige girme. Benim artik sinirlerim kaldirmiyor hic dahil olmuyorum :)
Allah aşkına gunces sevgiliyken penis resmini yolluyor sapık oluyor ama nişanlıyım bir başkasına penisini yolluyor yada yollama ihtimali var ama sapık olmuyor
Bu nasıl bir şey sonuçta bir penis var çekmiş o zihniyette insan kendi organını niye çeker ya bunun sevgili olmasıyla nişanlı olmasıyla kocası olmasıyla ne alakası var bu doğru değil mi değil
Sevişmek mi istiyorsun kocanda as görüntülü seviş çekip yollamak ne ya bunu yazicaktim.ama isim çoktu
Hayır yerden yere vurdular cahil dendi neler dendi neler dalga geçildi şimdi diyorlar ki bu adam sapık bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

Neyse vala peki dedim çıktım dalıp yazasım var bide sapla saman karıştırma diyorlar kendileri herşeyi birbirine karıştırıp aklanıyorlar

Boyle bir seyi bana kocam atsa ne ayaksin oglum sen derim. Cunku bizim normalimiz bu degil. cahilligi boyle seyleri normallestirerek olcuyorlar. Hic polemige girmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…