- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
yuvarlanmamıza fırsat vermiyorlar kiburda herkes yatakta yuvarlanıyo. ben de yuvarlanmak istiyorummm
hahahaha maalesef. yazık bize kelebenkkkyuvarlanmamıza fırsat vermiyorlar ki
o zaman da işte eğer evliysen akşama ne yemek pişircem diye düşünüyosunonu bende çok istiyorum ama o zamanda düşünecek farklı şeyler oluyor sanırım, başka düşünceler ön plana çıkıyor.
ayyyyy gelse hemen de yuvarlansam. yuvarlanırken foto atcam
Sen haftasonu yuvarlan
Ahah ay beklerimo zaman da işte eğer evliysen akşama ne yemek pişircem diye düşünüyosun
ayyyyy gelse hemen de yuvarlansam. yuvarlanırken foto atcam
yok canım çok şükür ki iki gün tatilAhah ay beklerimcumarteside çalışıyormusun tatilmi
en büyük dertlerden biri hele bide benim gibi seçici bir gelirse vay halimeo zaman da işte eğer evliysen akşama ne yemek pişircem diye düşünüyosun
Allah başka dert vermesinen büyük dertlerden biri
inşaAllah o zamana gelelimdeAllah başka dert vermesinsen bi evlen de hayırlısıyla o zaman konuşuruz
Öyle olunca çok iyi gerçektenyok canım çok şükür ki iki gün tatil
geliriz geliriz bi bakarız kelebenki everiyoruzinşaAllah o zamana gelelimde
evet ama bazen cumartesiye çok zor geliyo günlerÖyle olunca çok iyi gerçekten
ahahaha ne yemiyosun meselaen büyük dertlerden biri hele bide benim gibi seçici bir gelirse vay halime
Ahah ay beklerimcumarteside çalışıyormusun tatilmi
cumartesi olmaması büyük nimet gerçektenyok canım çok şükür ki iki gün tatil
nasip be gülümgeliriz geliriz bi bakarız kelebenki everiyoruz
ayırlısı olsun bebişimnasip be gülüm
Ay birde cumarteside olsaydı. Ben çalışorken cumartesi 3e kadar çalışıyordum. Nasıl deli oluyordum varya milletin pazartesi sendromu vardı henim cumartesigeliriz geliriz bi bakarız kelebenki everiyoruz
evet ama bazen cumartesiye çok zor geliyo günler
Bence de cumartesi çalışılmayan işlerde devam edin kızlarcumartesi olmaması büyük nimet gerçekten
önceki işyerlerimde çalışmıştım buraya gelince anladım hiç dinlenmemişim meğer
ayy di mii? cumartesi çalıştığında falan haftasonunu anlamıyosun kicumartesi olmaması büyük nimet gerçekten
önceki işyerlerimde çalışmıştım buraya gelince anladım hiç dinlenmemişim meğer
3 e kadar çalışsan bile bütün günün ölüyor kii ayyyyAy birde cumarteside olsaydı. Ben çalışorken cumartesi 3e kadar çalışıyordum. Nasıl deli oluyordum varya milletin pazartesi sendromu vardı henim cumartesi
yarım gün olsada gün bitiyorayy di mii? cumartesi çalıştığında falan haftasonunu anlamıyosun ki
ama deli olunmıycak gibi değilki. tamam çalışan çok firma var ama cumartesileri genelde sakin geçer anca telefon çalar yada yapılacaklar rahat rahat yapılır o var bi yoksa bankalar resmi kurumlar zaten kapalıAy birde cumarteside olsaydı. Ben çalışorken cumartesi 3e kadar çalışıyordum. Nasıl deli oluyordum varya milletin pazartesi sendromu vardı henim cumartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?