- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Maşallah 41 yaş mı hiç göstermiyorsunaminnn kuzummm. emekliliğime de 17 sene var.bi bu kadar daha çalışacağım
evet ve şaşırdım ifadesi koydum zaten. bence ciddievlilik kulübü olarak değiştirelim kadınlar kulübünü
küçükken 28-29 yaşlar çok büyük gelirdi şimdi bakıyorumda hiçte farklı bir durum yokmuşminyondaşız desenemaşallah diyeyim guzumm daha 30 bile değilsin daha göççüksün
Günaydın mavişimm 29 yaşını tut gitmesin bi yereHayırlı sabahlar kızlar
gidiyor canım soran yokkiGünaydın mavişimm 29 yaşını tut gitmesin bi yereben 2 ile ne zaman vedalaştım 3e ne zaman Merhaba dedim bilmiyorum. Zorla getirdiler beni buraya
Gelmeee gelmee tünelin ucu b.mb.kgidiyor canım soran yokki
30 lu yaşların ayrı bir güzelliği var diyorlar bakalım oraya doğru gidiyorum
deme be neyse şu 2 yılı iyi değerlendiriyim bariGelmeee gelmee tünelin ucu b.mb.k
Eyi gıı çalışıyorum sen nörüyon
Haha kız şaka bi yana geçen sadece yıllar oluyor bizim enerjiler sabitdeme be neyse şu 2 yılı iyi değerlendiriyim bari(dedi ve hiçbir şey yapmadı )
Bende iyiyim kuzum göremedim seni de bakim dedimEyi gıı çalışıyorum sen nörüyon
iviittt 41 kere maşallah de kurbikMaşallah 41 yaş mı hiç göstermiyorsun
Valla iyi cesaret ya tanımadığı birine talip olacak
büyüdükçe de 28 29 lu yaşlar küçük gelmeye başlayacak bana olduğu gibiküçükken 28-29 yaşlar çok büyük gelirdi şimdi bakıyorumda hiçte farklı bir durum yokmuş
ama sankim bi olgunluk da çöküveriyo insanın üstüneHaha kız şaka bi yana geçen sadece yıllar oluyor bizim enerjiler sabit
Ayy bende olgunlaşayımiviittt 41 kere maşallah de kurbik
e sosyal medya da öyle değil mi? tanımadığın insanlarla konuşup görüşüyosun
büyüdükçe de 28 29 lu yaşlar küçük gelmeye başlayacak bana olduğu gibibence en güzel yaşlar 30 lu yaşlar yani o yaşlarda evlenmek falan çok güzel
ama sankim bi olgunluk da çöküveriyo insanın üstüneyani gerçi ben 40 lardayım da ondan olabilir. eskiye göre daha olgun davranıyom sankim bilemedim yani düşünceler bakış açısı falan değişiyo
40 lı yaşlara bekliyorum canım o zamanAyy bende olgunlaşayımyani kim ne demiş dememiş umrumda olmasın istiyorum
Oh ne güzel tinimmBittiii balımm. Bu haftayıda evde geçirecez
canımm günaydıngünaydınn tatlımlarr
Nasılsınız
canımm günaydın
iyiyiz sen nasılsın
burda herkes yatakta yuvarlanıyo. ben de yuvarlanmak istiyorummmÇok şükür canım yatakta yuvarlanıyorum daha
Ayy bende olgunlaşayımyani kim ne demiş dememiş umrumda olmasın istiyorum
onu bende çok istiyorum ama o zamanda düşünecek farklı şeyler oluyor sanırım, başka düşünceler ön plana çıkıyor.40 lı yaşlara bekliyorum canım o zamanamaaan diyip salıyosun bazı şeyleri valla bak takmıyosun umrun olmuyo daha bi sakin oluyosun
burda herkes yatakta yuvarlanıyo. ben de yuvarlanmak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?