birde cumartesi pazar çalışanlar var düşünyarım gün olsada gün bitiyor
şimdi 2 gün rahat rahat işlerimi hallediyorum pazarteside dinlenmiş bir şekilde işe verimli başlıyorum, 1 gün çalışanlar için yetersiz sonrada niye verimsiz çalışıyorsun diyorlar insan dinlenmiyor ki verimli olsun
Evet dimi ya. O kadar sinir bozucuyduki. Birde durur durur tam çıkcağım zaman patron gelirdi3 e kadar çalışsan bile bütün günün ölüyor kii ayyyy
evliler için evet öyle oluyor hem ev hem iş olunca iki taraflı iş oluyorbirde cumartesi pazar çalışanlar var düşünben genelde bir günümü temizliğe bir günümü de yemek çamaşır falan verdiğim için pek verimli başlayamıyorum
1e kadar falan olsa yine birşey demicem. Ama 3 e kadar benim günümü yiyordu ne kaldı 6ya. Laftada yarım günama deli olunmıycak gibi değilki. tamam çalışan çok firma var ama cumartesileri genelde sakin geçer anca telefon çalar yada yapılacaklar rahat rahat yapılır o var bi yoksa bankalar resmi kurumlar zaten kapalı
son dk müşterilerini de boğasım gelirdiEvet dimi ya. O kadar sinir bozucuyduki. Birde durur durur tam çıkcağım zaman patron gelirdi
aynen adı yarım gün ama yarım falan değil gel git yoluda katarsan zaten gün bitti1e kadar falan olsa yine birşey demicem. Ama 3 e kadar benim günümü yiyordu ne kaldı 6ya. Laftada yarım gün
ayyy ne illet bi durumEvet dimi ya. O kadar sinir bozucuyduki. Birde durur durur tam çıkcağım zaman patron gelirdi
o yüzden bize 4 gün falan tatil olması lazımevliler için evet öyle oluyor hem ev hem iş olunca iki taraflı iş oluyor
Evett aman kurtuldum çok şükür evde olmak güzelaynen adı yarım gün ama yarım falan değil gel git yoluda katarsan zaten gün bitti
2bucuk senedir canım nikahla çıktımayyy ne illet bi durumne zamandır çalışmıyosun canım
o yüzden bize 4 gün falan tatil olması lazım
sen şimdi ne iş yapıyorsun kuzumaynen adı yarım gün ama yarım falan değil gel git yoluda katarsan zaten gün bitti
ohhhh ne güzel2bucuk senedir canım nikahla çıktım
ön muhasebede çalışıyorumsen şimdi ne iş yapıyorsun kuzum
ay doğru söylemiştin sanki canımön muhasebede çalışıyorum
bende unutuyorum arada olur öyleay doğru söylemiştin sanki canım
burda bazen herkes birbirine karışıyo. kime ne sormuştum ne söylemişti unutuyorumbende unutuyorum arada olur öyle
o banada oluyorburda bazen herkes birbirine karışıyo. kime ne sormuştum ne söylemişti unutuyorum
Kurumsal bir şirkette çalışmak güzel bence yaohhhh ne güzelya çalışmak güzel aslında da sadece sabah erken kalkması çok yorucu oluyo
yaşlandık galibao banada oluyor
ivit ben işte. çok rahatKurumsal bir şirkette çalışmak güzel bence ya
Oh mis gibiivit ben işte. çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?