- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
kurumsal şirketlerde staj yaptım gerçekten çok farklı orda çalışmak herşey düzenli planlı sistematik gidiyorivit ben işte. çok rahat
yok canım ne yaşlanması bizim kafalar dolu ondanyaşlandık galiba
ayy çok havalı ama ya. baretle geziyo muydunOh mis gibiben inşaat teknikeriyim. Şantiye elemanları ustalar ofis işleri evrak işleri bilmemler hepsiyle uğraşıyordum çok sinir bozucuydu
evet kesinlikle öyle canım. kimse kimse bir şeyde demiyor burda. yani çiftlik gibi takılıyozkurumsal şirketlerde staj yaptım gerçekten çok farklı orda çalışmak herşey düzenli planlı sistematik gidiyor
evet ben de bunu bekliyordumyok canım ne yaşlanması bizim kafalar dolu ondan
çok istedim kurumsal şirkette çalışmayı ama nasip işte olmayınca olmuyorevet kesinlikle öyle canım. kimse kimse bir şeyde demiyor burda. yani çiftlik gibi takılıyoz
gel aldırayım seni burayaçok istedim kurumsal şirkette çalışmayı ama nasip işte olmayınca olmuyor
Evet beyaz baretim vardıayy çok havalı ama ya. baretle geziyo muydun
evet kesinlikle öyle canım. kimse kimse bir şeyde demiyor burda. yani çiftlik gibi takılıyoz
evet ben de bunu bekliyordum
Amannnn geçmek bilmiyorBende iyiyim kuzum göremedim seni de bakim dedim
OhahahhhAyy bu gözler daha ne görecekrapor almak için hasta Nefesli balon satıyorlarmış.balonu alıp içine çekiyorsın hasta oluyorsun gerizekalı mı bunlar ya
zaten insanı yoranda o değil mi sadece işimizi yapsak yorulmayız ama insanlara laf anlatmak çok daha yorucuEvet beyaz baretim vardışantiye güzeldide insanlarla uğraşmak kötüydü
Ayy işte aradığım level40 lı yaşlara bekliyorum canım o zamanamaaan diyip salıyosun bazı şeyleri valla bak takmıyosun umrun olmuyo daha bi sakin oluyosun
Günaydın fıstıkım bugün temizlik günügünaydınn tatlımlarr
Nasılsınız
Beyin bedavaAmannnn geçmek bilmiyor
Ohahahhh
ayy çok havalı çok severimEvet beyaz baretim vardışantiye güzeldide insanlarla uğraşmak kötüydü
olsun servis var kısbana çok uzak senin çalıştığın yer
kaç senen kaldı canım levelaAyy işte aradığım level
Günaydın fıstıkım bugün temizlik günüdurup dinlenip dolanıyorum öyle
10 sene varayy çok havalı çok severim
olsun servis var kıs
kaç senen kaldı canım levela
ooo ben o zaman 50 oluyorum10 sene var
Allah akıl fikir versinBeyin bedavaya biz iyileşelim diye uğraşırız onlar da hasta olmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?