zaten insanı yoranda o değil mi sadece işimizi yapsak yorulmayız ama insanlara laf anlatmak çok daha yorucu
Kesinlikle öyle. Birde başka kimseyide almıyorlar ofis bende ön muhasebe bende şantiye bende projeler bende. O yüzden kurumsal şirkette çalışmayı isterdim dedim herkes işini bilir en azından

Ayy işte aradığım level

Günaydın fıstıkım bugün temizlik günü durup dinlenip dolanıyorum öyle
Kurbişim yorma kendini çok. Benim evde süpürülmeyi bekliyor ama ben bir nevresimleri çıkardım attım makineye aldım battaniyemi koltuğa uzandım

ayy çok havalı çok severim

olsun servis var kıs

kaç senen kaldı canım levela
Yağmur çamur kısmı birde ustalara laf anlatmak kısmı olmazsa tabi havalı

Kurbişim yorma kendini çok. Benim evde süpürülmeyi bekliyor ama ben bir nevresimleri çıkardım attım makineye aldım battaniyemi koltuğa uzandım
Ohh tam battaniye altında uzanmalık hava varya bende yarın atayım diyorum nevresimleri odanın biri çamaşırhaneye döndü zaten

Kesinlikle öyle. Birde başka kimseyide almıyorlar ofis bende ön muhasebe bende şantiye bende projeler bende. O yüzden kurumsal şirkette çalışmayı isterdim dedim herkes işini bilir en azından
kesinlikle öyle bakma bende ön muhasebedeyim ama ne işler yapıyorum burda

Ohh tam battaniye altında uzanmalık hava varya bende yarın atayım diyorum nevresimleri odanın biri çamaşırhaneye döndü zaten
Benimde öyleydi geçen bereket misafir gelddie topladım aahha
Çamaşır kurut topla katla ütüle hep o ıdada

ayy bizim şirkette bişeyler değişiyo. o yüzden o kadar sıkıcı ki şu an etraf . kimsecikler yok nerdeyse
Nasıl değişiyor tadilat giib birşeymi yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…