Kesinlikle öyle. Birde başka kimseyide almıyorlar ofis bende ön muhasebe bende şantiye bende projeler bende. O yüzden kurumsal şirkette çalışmayı isterdim dedim herkes işini bilir en azındanzaten insanı yoranda o değil mi sadece işimizi yapsak yorulmayız ama insanlara laf anlatmak çok daha yorucu
Kurbişim yorma kendini çok. Benim evde süpürülmeyi bekliyor ama ben bir nevresimleri çıkardım attım makineye aldım battaniyemi koltuğa uzandımAyy işte aradığım level
Günaydın fıstıkım bugün temizlik günüdurup dinlenip dolanıyorum öyle
Yağmur çamur kısmı birde ustalara laf anlatmak kısmı olmazsa tabi havalıayy çok havalı çok severim
olsun servis var kıs
kaç senen kaldı canım levela
olsun be o bile güzeldirYağmur çamur kısmı birde ustalara laf anlatmak kısmı olmazsa tabi havalı
Olsun senin mesleğinde güzelolsun be o bile güzeldir
çok şükür de sıkıldım sanırımOlsun senin mesleğinde güzel
İşe sen ekşın katçok şükür de sıkıldım sanırımdaha hareketli ekşınlı bişiler istiyorum
Geçmedi mi bakim gripSümühlü
Hahah birden bi alev aldı dahavalar bin beş yüz
Ohh tam battaniye altında uzanmalık hava varyaKurbişim yorma kendini çok. Benim evde süpürülmeyi bekliyor ama ben bir nevresimleri çıkardım attım makineye aldım battaniyemi koltuğa uzandım
ayy bizim şirkette bişeyler değişiyo. o yüzden o kadar sıkıcı ki şu an etraf . kimsecikler yok nerdeyseİşe sen ekşın kat
ahahahah dereceler hep yüksekHahah birden bi alev aldı daderece yükselmiş demek ki
kesinlikle öyle bakma bende ön muhasebedeyim ama ne işler yapıyorum burdaKesinlikle öyle. Birde başka kimseyide almıyorlar ofis bende ön muhasebe bende şantiye bende projeler bende. O yüzden kurumsal şirkette çalışmayı isterdim dedim herkes işini bilir en azından
Sesim bozuk genzim kötü kuzum ya onun dışında daha iyiyim aslında şükür deGeçmedi mi bakim grip
Unut beni hep zalımın kızıay unuttumbir mucizee iyi misin bebiş
Benimde öyleydi geçen bereket misafir gelddie topladım aahhaOhh tam battaniye altında uzanmalık hava varyabende yarın atayım diyorum nevresimleri odanın biri çamaşırhaneye döndü zaten
Nasıl değişiyor tadilat giib birşeymi yapıyorlarayy bizim şirkette bişeyler değişiyo. o yüzden o kadar sıkıcı ki şu an etraf . kimsecikler yok nerdeyse
İşte lafta asıl işlerimiz gerçektenkesinlikle öyle bakma bende ön muhasebedeyim ama ne işler yapıyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?