yok canım.bölüm birleştirmeleri yapılıyor falan. farklı departmanlara geçiyor insanlar hatta geçtiler. bizim de yerimiz değişecek bakalım nereye gitcizzzNasıl değişiyor tadilat giib birşeymi yapıyorlar
Ay değişiklik belki iyi gelir bak al sana ekşın işteyok canım.bölüm birleştirmeleri yapılıyor falan. farklı departmanlara geçiyor insanlar hatta geçtiler. bizim de yerimiz değişecek bakalım nereye gitcizzz
unutur muyum ben seni hiç oyyyyy gel bakim yamacımaSesim bozuk genzim kötü kuzum ya onun dışında daha iyiyim aslında şükür de
Unut beni hep zalımın kızı
hahahaha heee evet ben de onu bekliyorumAy değişiklik belki iyi gelir bak al sana ekşın işte
Daha iyi olmana sevindim kuzum aman dikkat etSesim bozuk genzim kötü kuzum ya onun dışında daha iyiyim aslında şükür de
Unut beni hep zalımın kızı
Valla aslında bir çamaşır odası şartBenimde öyleydi geçen bereket misafir gelddie topladım aahha
Çamaşır kurut topla katla ütüle hep o ıdada
Eşyalarını dalan taşıman etmen yine seni oyalar bir süre vallahahahaha heee evet ben de onu bekliyorum
Yaa benim birde çok lazım gibi o odada köşe koltuk tv ünitesi var. Yani kullanmadığım oturma odam orası. Ama hiç oturmamışımdır. Diyip duruyorum şu koltuğu koyalım internete satalın diye ama yanaşmıyor. O gitse ben çok rahatlıcamValla aslında bir çamaşır odası şarthele ütü masası hep orada açık duracak gel git ütüle gerçi şimdi gelen giden yok diye benimki yine açık duruyor öyle bir köşede
ayyyy benim bi dolap ayakkabım var burda. onları nasıl götürcem acabaEşyalarını dalan taşıman etmen yine seni oyalar bir süre valla
Ayakkabıyı napıyosun kız işteayyyy benim bi dolap ayakkabım var burda. onları nasıl götürcem acaba
hahahah topukluluarım burda. düz giyip geliyodum burda değiştiriyodumAyakkabıyı napıyosun kız işte
Hee bence çok mantıklı yaptığınhahahah topukluluarım burda. düz giyip geliyodum burda değiştiriyodum
ahahah eşim burdaki ayakkabılarımı görse eve götürsem herhalde kalbine inerHee bence çok mantıklı yaptığınbir çuvala topla sırtlan götür
Aahah bizim ayakkabı sevdamız bitmezahahah eşim burdaki ayakkabılarımı görse eve götürsem herhalde kalbine iner- zaten bir dünya var diye kızıyo
Yaa seni yerimmmunutur muyum ben seni hiç oyyyyy gel bakim yamacıma
Tmm beybiDaha iyi olmana sevindim kuzum aman dikkat etsen bize lazımsın
Hahah ayy şu ev düzenini bize bıraksalarYaa benim birde çok lazım gibi o odada köşe koltuk tv ünitesi var. Yani kullanmadığım oturma odam orası. Ama hiç oturmamışımdır. Diyip duruyorum şu koltuğu koyalım internete satalın diye ama yanaşmıyor. O gitse ben çok rahatlıcam
Öyle dediğin gibi açık olması çok iyi gerçekten büyük kolaylık kurabiyem
kısss ben de seni yerim heeee yawruşummYaa seni yerimmm
Tmm beybi
sorma. zamanında o kadar çok almışım ki. şimdi baksan giydiklerim hep aynı dokunmadığım bir sürü varAahah bizim ayakkabı sevdamız bitmezama sen çalışıyorsun diye birdr sana ekstra lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?