yok canım.bölüm birleştirmeleri yapılıyor falan. farklı departmanlara geçiyor insanlar hatta geçtiler. bizim de yerimiz değişecek bakalım nereye gitcizzz
Ay değişiklik belki iyi gelir bak al sana ekşın işte

Benimde öyleydi geçen bereket misafir gelddie topladım aahha
Çamaşır kurut topla katla ütüle hep o ıdada
Valla aslında bir çamaşır odası şart hele ütü masası hep orada açık duracak gel git ütüle gerçi şimdi gelen giden yok diye benimki yine açık duruyor öyle bir köşede

Valla aslında bir çamaşır odası şart hele ütü masası hep orada açık duracak gel git ütüle gerçi şimdi gelen giden yok diye benimki yine açık duruyor öyle bir köşede
Yaa benim birde çok lazım gibi o odada köşe koltuk tv ünitesi var. Yani kullanmadığım oturma odam orası. Ama hiç oturmamışımdır. Diyip duruyorum şu koltuğu koyalım internete satalın diye ama yanaşmıyor. O gitse ben çok rahatlıcam
Öyle dediğin gibi açık olması çok iyi gerçekten büyük kolaylık kurabiyem

ahahah eşim burdaki ayakkabılarımı görse eve götürsem herhalde kalbine iner - zaten bir dünya var diye kızıyo
Aahah bizim ayakkabı sevdamız bitmez ama sen çalışıyorsun diye birdr sana ekstra lazım

Hahah ayy şu ev düzenini bize bıraksalar gün boyu vakit geçiren biziz nerede ne gerekli ne gereksiz biz biliyoruz. Ama beylere anlatmak zor bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…