Geçmiş olsun canım. Belirtiler covidi işaret ediyor en azından emin olurdun test yaptirsaydin. Devam ederse ihmal etme. Herkeste aynı hasarı bırakmıyor ciğerlerine inmesin dikkatli ol.

sorma. zamanında o kadar çok almışım ki. şimdi baksan giydiklerim hep aynı dokunmadığım bir sürü var
Bazeb anlamayıp alıp duruyoruz ama hiç kullanmuyoruz valla dediğin gibi birgün lazım olur diyemi tutuyosun sende

Geçmiş olsun canım. Belirtiler covidi işaret ediyor en azından emin olurdun test yaptirsaydin. Devam ederse ihmal etme. Herkeste aynı hasarı bırakmıyor ciğerlerine inmesin dikkatli ol.
Sağolasın ablacım 1 aya yaklaşmıştır geçeli. Çok şükür bir sıkıntım kalmadı. 3 4 5. Günleri zaten en ağır olduğum günlerdi soneasında hafifledi. Sonrada tamamen geöti çok şükür

Çok şükür o zaman canım. Sağlıklı günler yaşa inşallah.

Ya evde o zaman kocaman bi ayakkabı dolabı lazım boydan boya falan ben ayakkabıdan yana çok bahtsızım ya taraklı benim ayaklar her ayakkabı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…