Gel kiraz sevennnn kız ben sana salep yapayım mm kar da yağıyor mis gibi içersin
Bu saatte ne keyfi aklım da deli sorularKeyif kahvesi be kuzu
Oyyy balliskooo içelim bol tarçınlı valla, sohbet muhabbet muzikGel kiraz sevennnn kız ben sana salep yapayım mm kar da yağıyor mis gibi içersin
Yavrimu kahve diyomBu saatte ne keyfi aklım da deli sorular
Hahaahah tiniyii hiç deme kızı yüzünü göremiyorumm o derece hale geldim benEvet kuzum az fark var aramızds magni ile de 1 saat var onlar 1 saat geriden geliyortinnim zaten 8 saat maşallah Türkiye ile 1 saat olması aramız çok iyi
Yaaaa ne güzel olurdu çiçeğim hep birlikte çıkın çıkın gelinnnnOyyy balliskooo içelim bol tarçınlı valla, sohbet muhabbet muzikoy canım çekti
HayaletHahaahah tiniyii hiç deme kızı yüzünü göremiyorumm o derece hale geldim ben
Yazıkk yaaa 8 saat nedirrrHayalettininniii oldu ooo ondan göremezsin hamiş
Olsun bu saatte sen keyif dersen deli depik sorular gelir aklımaYavrimu kahve diyom
Kahve yerine başka birşey istiyor gibiiiOlsun bu saatte sen keyif dersen deli depik sorular gelir aklıma
Ya seni yerimmmm unutmamışsınnnnn
En sevdiğim ortam biliyon mu beybi tv açık olmayacak ama müzik olacakYaaaa ne güzel olurdu çiçeğim hep birlikte çıkın çıkın gelinnnnhemde ne güzel olurdu müzikli sohbetli hep sevdiklerimiz uzakta zaten
Wuuu ekşın diyosun yaniOlsun bu saatte sen keyif dersen deli depik sorular gelir aklıma
Yaaaaaa ısiririm amaaa ben pisi demeyiinn
Iyi geceler beybisular
İyi geceler parişimmn Allah rahatlık versin
Iyi geceler beybisular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?