- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Yaaa inşallah inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzumhe yaaa sesi kulaklarımda çınlıyo :)
bugün rüyamda benim oğlumu gördüm çok hareketli 2 yaşlarında kara gaşlı saçlı bi cocuhtu
Bize devrettiler perişim yaHe valla kız herkesler nerde ki
DimeHemde dün akşamdan beri göz gözü görmüyor o kadar çokki
Hahah gel kız gelmezlerse özelde muhabbetin dibine vuralım ohhhYaaa inşallah inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzum
Bize devrettiler perişim yabiraz daha gelen olmasa özelde devam edecektim seninle. Hıhh yazdıklarımızı görmesinler meraktan çatlasınlar
Alamadınızmı canımmDimeramazan gelmeden eksikleri almamız lazımdı
Heeee tamammAhahah önceden nickim periydi ordan kaldı canım
Valla kuzular ben 1 saat sonra arkadaşlara yemeğe gidiyorum gece 3 mu olur 4 mü bilemedim Türkler toplantısı var yineYaaa inşallah inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzum
Bize devrettiler perişim yabiraz daha gelen olmasa özelde devam edecektim seninle. Hıhh yazdıklarımızı görmesinler meraktan çatlasınlar
Oo ne güzel gurbette memleketlilerinizle görüşüyorsunuzValla kuzular ben 1 saat sonra arkadaşlara yemeğe gidiyorum gece 3 mu olur 4 mü bilemedim Türkler toplantısı var yine
ay inşallh bebeeemmmmYaaa inşallah inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzum
He ya kuzum var Allah'a şükür onlarda olmasa sıkıntı valla sıkılır insan romenlerin içindeOo ne güzel gurbette memleketlilerinizle görüşüyorsunuz
TinnoşBak ben geldiim şimdi siz yoksunuzzz
Linoşummmm hoşbulduk bebeğimTinnoşhoşgeldin bebeğim ah bu Amerika saati hiç iyi değil hiç
Nen komşudayım kuzum ramazana hazırlık yaprak sarıp dolaplara aticaz baya sardık çay molası verdikBak ben geldiim şimdi siz yoksunuzzz
Nasıl romenler canım kültürleri yaşantıları falanHe ya kuzum var Allah'a şükür onlarda olmasa sıkıntı valla sıkılır insan romenlerin içinde
Bende iyiyim perim özel kapalı ❤Çok şükür iyiyim parem sen nasılsın bizde seni özledik
Ohh valla çatır çatır çatlatalım herkesiHahah gel kız gelmezlerse özelde muhabbetin dibine vuralım ohhh
Yok kuzum hava şartları eşimin işi derken alamadık. Zam geliyor her şeye ama bakalım nasip artıkAlamadınızmı canımm
Off off dedikodunun dibine dibine vuracağız diyorsunValla kuzular ben 1 saat sonra arkadaşlara yemeğe gidiyorum gece 3 mu olur 4 mü bilemedim Türkler toplantısı var yine
Oyy kim yok eli hazırda uyanmanı bekliyoruzBak ben geldiim şimdi siz yoksunuzzz
Oyy paremm afiyet olsunnnn ne güzell bende bugun Türk sanal marketten alışveriş yapıcam bir yandan şöyle mutluyum. Ramazanda sahurda hep beraberizNen komşudayım kuzum ramazana hazırlık yaprak sarıp dolaplara aticaz baya sardık çay molası verdik❣
gidenn kimmm kurabiyemmnOyy kim yok eli hazırda uyanmanı bekliyoruzgideni fururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?