Ayri bereketi ayri heycani oluyor ramazanın rabbim sağlıkla kavuştursun insallahOyy paremm afiyet olsunnnn ne güzell bende bugun Türk sanal marketten alışveriş yapıcam bir yandan şöyle mutluyum. Ramazanda sahurda hep beraberiz
Aminn inşallahAyri bereketi ayri heycani oluyor ramazanın rabbim sağlıkla kavuştursun insallah
Yerim çenigidenn kimmm kurabiyemmnburdayızzz tam kadro
Evet ya bu sefer inşallah dahada eğlenceli olurAminn inşallahgeçen sene sahur nasıl keyifliydi Minnosprenses önce uyanırdı ben uyanana kadar geri uykuya bile geçerdi
İnşallah inşallah canım ama büyük ihtimalle ben yokumEvet ya bu sefer inşallah dahada eğlenceli olur❣
Ellerinize sağlık ay olsada yesekBende iyiyim perim özel kapalı ❤ramazan telasi komşuya yaprak sardık baya oldu şimdi çay içiyoruz
Çatlayın bakalımmmOhh valla çatır çatır çatlatalım herkesi
Yok kuzum hava şartları eşimin işi derken alamadık. Zam geliyor her şeye ama bakalım nasip artık
Hahha yerim dansınıÇatlayın bakalımmm
Bebiş için dimi canım. Oda flan yapcakmısınız. İnternettne bakınsan görmeden de almak istemezsin belki
En güzeli canım o park yataklar sanırım çok kullanışlı oluyor hep onu aldıklarını görüyorumHahha yerim dansını
Yok balım oda yapmayacağız park yatak alcaz inşallah. Bana kalsa netten alcam da koci beysigörmeden almak istemiyor
Çook kıvraksın perişimmmmÇatlayın bakalımmm
Bebiş için dimi canım. Oda flan yapcakmısınız. İnternettne bakınsan görmeden de almak istemezsin belki
Yağlarımı eritmem lazım baksana tinim nasıl yağlanmışımÇook kıvraksın perişimmmm
Aminn kuzumm afiyet olsunnSlm kızlar karnımı doyurdum insan oldum geldimRabbim kimseyi açlıkla imtihan etmesin cidden zor
Olsunn her halinle güzelsin perişimmYağlarımı eritmem lazım baksana tinim nasıl yağlanmışım
Aynen canım özellikle ev kira 2+1 mantıklı yani. Tani uzun süre kullanabilmek için sağlamı almak gerekiyormuş bakalım nasip kısmet.En güzeli canım o park yataklar sanırım çok kullanışlı oluyor hep onu aldıklarını görüyorum
Ya aslında nette daha uygun denk gelebiliyor her zaman ama kocin bey öyle istiyorsa bekle bakalım kuzum şu havalar artık açar bence bu hafta sondur ya
Oooo pek severim bu şarkıyı cocomm
Her akşam kör vakitte dinleyip dururum sizde dinleyin
MssPARE
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Fatmazell Jou Tiniminimavihanim ASSOSyal Lna16 bir mucizee
Cookiie
ve daha niceleri...
uzun zamandır aktif olamıyorum unuttuklarım kusura bakmasın
Oyyy tinomm teşekkür edeerim o güzellik sana aitOlsunn her halinle güzelsin perişimm
İnternetten araştır bakalım kurbişim memnuniyetleri falan. Gittiiğin yerde onları ararsın ilk olarak.Aynen canım özellikle ev kira 2+1 mantıklı yani. Tani uzun süre kullanabilmek için sağlamı almak gerekiyormuş bakalım nasip kısmet.
Dedim ya kara teslim oldum artık bencamdan bakmaya alıştım kedi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?