Çok manidar bir şarkı cocom çok severiim
Her akşam kör vakitte dinleyip dururum sizde dinleyin
MssPARE
@Catlak-kurabiye
@Minnosprenses
Cookiie
Jou
ASSOSyal
@tiniminihaniim
@Lna16
@Buralardutluuugdu
@Fatmazell
@bir mucizee
ve daha niceleri...
uzun zamandır aktif olamıyorum unuttuklarım kusura bakmasın
Evet ya bu adamı çok severim ben bu şarkısıda nedense insanın gözlerini dolduruyorÇok manidar bir şarkı cocom çok severiim
Bence bu şarkıyı dinlerken herkes içinde bir cız yaşıyordur yaEvet ya bu adamı çok severim ben bu şarkısıda nedense insanın gözlerini dolduruyor
neyse cızlatmayalımBence bu şarkıyı dinlerken herkes içinde bir cız yaşıyordur ya
Bende çok seviyorum evelden ezelden dinlerdim. Abim derdi ne saçma saoan dinliyorsun diye. Şimdi bakıyorum benden çok dinliyor
Kendi diyorki ben sana derdim ama artık çok seviyorum diueneyse cızlatmayalım
Yaa nesi saçma imiş şimdide sen ona imalı söyle saçma şeyleri dinlemesene diye
Böylesi favorimizKendi diyorki ben sana derdim ama artık çok seviyorum diue
Hahahahah fırsat olursa bakkbol bol dinle sende
4 dk zaten illaki olur fırsatHahahahah fırsat olursa bakk
Sen napiyosun nasılsın
Ooo cocom özledik, iyi ki geldin dinleriz tabi
Her akşam kör vakitte dinleyip dururum sizde dinleyin
MssPARE
@Catlak-kurabiye
@Minnosprenses
Cookiie
Jou
ASSOSyal
@tiniminihaniim
@Lna16
@Buralardutluuugdu
@Fatmazell
@bir mucizee
ve daha niceleri...
uzun zamandır aktif olamıyorum unuttuklarım kusura bakmasın
Yaaa sosyalim bende özledim, bakıp kaçıyordum bugün sardım tlfaOoo cocom özledik, iyi ki geldin dinleriz tabi
Iyiyimm bende canım nasıl olayim bugün market edelim derken bianda çay bahçesine girdik kar da epeyy yürüdüm çok güzeldii içime de tayt giymiştim hiç üşümedimm4 dk zaten illaki olur fırsat
İyiyim ben uzandım tlfa sardım bugün , sen nasılsın canım
Ooo cocom özledik, iyi ki geldin dinleriz tabi
Iyi yapmışsın balım cocom, bizi sensiz bırakamazsinYaaa sosyalim bende özledim, bakıp kaçıyordum bugün sardım tlfa
Ne iyi etmişsiniz arada iyi gelir böyleIyiyimm bende canım nasıl olayim bugün market edelim derken bianda çay bahçesine girdik kar da epeyy yürüdüm çok güzeldii içime de tayt giymiştim hiç üşümedimm
Kendimi sizsiz bırakıyorum daha çok sanki ya iyi geliyorsunuz kirazlarına kurbanIyi yapmışsın balım cocom, bizi sensiz bırakamazsin
Ballı çöreğimmm internetini bitirmeee
Pek soğukta degildi elimde eldiven şapkam atkım vardı bunlae olunca gerçekten üşümüyorsunnNe iyi etmişsiniz arada iyi gelir böyle
Yaa kar görmeyeli yıllar oldu katur kutur yürümek ne güzeldir havanın soğuğunu da kırdıysa
Kendimi sizsiz bırakıyorum daha çok sanki ya iyi geliyorsunuz kirazlarına kurban
Oyyy sen gel sana hep kirazNe iyi etmişsiniz arada iyi gelir böyle
Yaa kar görmeyeli yıllar oldu katur kutur yürümek ne güzeldir havanın soğuğunu da kırdıysa
Kendimi sizsiz bırakıyorum daha çok sanki ya iyi geliyorsunuz kirazlarına kurban
Ne kadsr kaldıBencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?