Ben dinleyemiyorum şuan yerime de dinleyn
Gönül dağı izlemece
Bu sene kar bize aşık oldu perişim

Ben dinleyemiyorum şuan yerime de dinleyn
Gönül dağı izlemece

Bu sene kar bize aşık oldu perişim
Bizde ona aşıkız ama çok yakınlık tez ayrılık derler biraz arayı açmak gerektiğini hatırlatmak lazım
Şuanda dışarsı lapa lapa

Yarın dinlersin sende

Yaa tiniminim nasılsın neden öylesin mebtal olarak
Bir regl günlüğü cocoomm bu sebeble artık gerçekten millet nasıl bırakıyor kafasında diyodum o noktaya geldim galibaa artık bende bırakıyorum demek ki zamanı değil

Cocom harika bir parça severim
Sen nasılsın iyisin inşallah
Çok şükür iyiyim fatmacım tlfa dadanmışken birde size dadanayım güzel parçayla dedim

Bir regl günlüğü cocoomm bu sebeble artık gerçekten millet nasıl bırakıyor kafasında diyodum o noktaya geldim galibaa artık bende bırakıyorum demek ki zamanı değil
Bu durumları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Seni anlamam yaranı saracak mı tabiki hayır ama yalnız olmadığını bil istedim canım benim. Rabbim en güzel şekilde mükafatlandıracak sadece zamanı var. Sen içinden gelerek bıkmadan usanmadan aç ellerini duanı et ve gerçekten tevekkül et. Sabrımızı sınıyor Allah en sevdiklerinin sınavıyla aslında ne güzeldir bu mertebe. Ama yaşarken insan için çok zor bir sınav ve bu imtihandan alın akıyla çıkmayı nasip etsin Rabbim hepimize her bekleyene

Allah iyilik sağlık versin kuzum
Duana da kocaman amin ne de güzel özetlemişsin durumumuzu rabbim bizi ummadığımız anda mükafatlandıracak inşallah

Allah iyilik sağlık versin kuzum
Duana da kocaman amin ne de güzel özetlemişsin durumumuzu rabbim bizi ummadığımız anda mükafatlandıracak inşallah
Amin canım, Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını sağlıcakla versin

Ben inanıyorum kuzum birgün o en güzel mükafata bakıp gözyaşı dökecek tüm bekleyenler. Hayırlısını sqğlıklısını dilemekten vazgeçmeyelim yolumuz zor olsada sabrın sonu bal kaymak Allahın izniyle

Oyyy tinimimm
Love youuu
Oyyyy canımm fatmazelliimm yolumuz bir gün aydınlıgaaa kavuşacak değil mi bugun ağladım saçlarımda aklar düşmüş anne olamadan yaşladım diye bir partta ona üzüldüm geçecek inşallah
Bende çokkça I lovee youuuuu

Amin amin cocom

Öyleee güzel geldi kiiiii bu sözlerinnn içimde bir rahatlama olduuu aminnn amiinnn kuzum
Rabbim bize yoklugunu vermesiin canım cocomm İsyana düşürmesiinn duadan başka yolumuz yok ki zaten
Bekleyişlerimiz hayraa çıksınnn inşAllah

Elbette kavuşacak hep karanlık yoldan yürüyecek değiliz ya illaki bizim de umutlarımız çiçek açacakbenimde bu sene saçlarımda aklar çıkmaya başladı 4 5 tane var bende senin gibi daha bu yaşımda aklar düştü diye üzülmüştüm ama ak kıl dediğin ne ki kuzum boyatırsın geçer üzme kendini bizden daha kötü durumda olanlar vardır yine halimize bin şükür vaktini ve zamanını bekliyor bebişlerimiz

Amin canım benim gönlümüz yorgun gönlümüz kırgın belki ama hayat devam ediyor çocuğumuz olsada olmasa da biz tek başımıza bile olsak çok kıymetliyiz ve çok güçlüyüz. Bizim bebelerimizde çok güçlü olacaklar Allahın izniyle. Üzüldüğün zaman dibine kadar üzül sonrasında toparlanıp yola devam

Nasıl romenler canım kültürleri yaşantıları falan
Gayet iyiler kuzum kültürlü insanlar ama yaşantıyı seviyorlar eğlenceler barlar eğlence mekanları saygılılar hiç tecavüz veya hırsızlık olayları yok en güzel yanı o Türkiye de olan olaylar gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…