- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.563
- 548
Aman yok öyle kötü şey çağırma salişimmmSaka maka nedense böyle bir çatışma yaşayacağım gibi geliyor. Hiçte beceremem kavga ağız dalaşı vs şeyleri dilerim olmaz yoksa kalpten giderim tinnos...
Sende oyle.. .Aman yok öyle kötü şey çağırma salişimmmRabbim kimsenin evindeki huzuru mutluluğu eksik etmesin kuzum sen güzel bir insansın kalbine göre versin rabbim
Sende oyle.. .
Sitenin görüntülü özelliği olsaydıtam cümbüş olurdu heralde.. dünkü durumlar aklıma getirdi
Erkek var dedi kadın ne bilim tedirgin oldum gerçi goglede hersey apaçık okunuyor . Da özel msj a dikkat etmek lazım.Dün enterasan bir gündü salişim yaa
Canım bu bant işini daha önce duymuştum ama benim topikte mi kullanan vardı yoksa önceki topikte mi tam hatırlayamadım. İnşallah faydası olur kuzum istersen gel soralım topikteKeşke yolu olsa
Bant reçete etmiş Dr netten baktım biraz
Yarın aldıktan sonra bi sorcam nasıl kullanılcak
Geri dönüş de yapmadılar aradılarsa da benim tel kapanmıştı
Climare forta diye
Yessss bebeğim
Yessss bebeğim
Aboooo kesecek beni kurabiyem yetiş
Linoşum ya onu bırakman lazım bu süreçte
dötünü keserim yoksa senin
Neler yazdın o sansürlü yerlere
Linoşum ya onu bırakman lazım bu süreçte
dötünü keserim yoksa senin
ŞimdiiNeler yazdın o sansürlü yerlere
Hahhaajajja ben bilmiyorum valla tinnoş nasıl oluyorŞimdiiCatlak-kurabiye mm o sansürü dedin aklıma takıldı gidemde az uğraşıyım nasıl yapılıyorsa yapayım
DurunAboooo kesecek beni kurabiyem yetişTiniminimavihanim
Ya kuzum çok fazla içmiyorum ama yine de içiyorum yani
İnşallah bırakıcamhamilelik sebep olur da bir daha asla sürmem ağzıma hep öyle dua ediyorum
Buğulu yapamadım be LinoşummmHahhaajajja ben bilmiyorum valla tinnoş nasıl oluyor
İlk üç noktalı yere tıklayınca gözlüğe benzer bişey çıkıyor tinnoşum ordaBuğulu yapamadım be Linoşummm
İnşallah inşallah canım. Ben bu sigara işinin beyinde bittiğine inanıyorum ki gerçekten buna şahit olduğum bir sürü insan oldu. Bende kaçamak içerdim ara sıra can sıkıntısıAboooo kesecek beni kurabiyem yetişTiniminimavihanim
Ya kuzum çok fazla içmiyorum ama yine de içiyorum yani
İnşallah bırakıcamhamilelik sebep olur da bir daha asla sürmem ağzıma hep öyle dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?