Aminnnn kuzummm inshalAllah

Evet benim ismim Bir_Mumine idi

Evet bende çok etkileniyorum zaten birde aşırı duygusalım kurabiyem o kişi sevincini mutluluğunu paylaşablir ya benim hissettiklerim o yüzden ben hep kendime söz verdim gebe kalırsam hep bugünlerim aklıma gelecek
milletin ay kıskandı ee ne var yani tepkisi şu bu söylemleri ayrı can yakıcı ya nolur biraz empati yani
birazda mesleki şeyini çok yaşadım yok betasıydı yok ilacıydı tahliliydi verilen önerileri vs vs bu böyle gider kendi adıma üzülürum bir kendine hayrın olmadı derim

Canım kurabiyemmm bende aynı dediğin gibiyim şuan önceliğimi kendime verdiiimm
Sadece duanızda yer verin diyorum o bana yeter.Evet en güzel dediğinde şu seni anlayacak birilerinin olmaması o yüzden reelden uzaklaştım.Kime neyi anlatıyorum ki en azından sizlerle konuşmak beni çok rahatlatıyor.Ben akıl istemiyorum ki sadece anlaşılmak kalben sarıp sarmaladım senii dün senın mesajını tekrar okuyup uyudum dedim ki O zamanı gelince zaten verecek o güne kadar Rabbim sana teslimim

Yook gönderdimm jouumm gittiler azda olsa birikiyor içimde iştee bugunlerin geçici oldugunu biilmek bile rahatlatıyor kuzum Allah razı olsun güzel gebem Ağustos sanki çok uzak gibi ama bir o kadar da yakınca az kaldı inşAllah çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…