Oyyy ısırılacakk çiçeğimm neler yapacaz neleeerr Bekleyişlerimiz hayırla sonuçlansın inşAllah kuzum anne topiklerimzde neler konuşcaz neler
Yaaa rüya gibi geliyor tinnoşum
Canm benim ya
İnşallaah Rabbim yüzümüzü güldürsün göz aydınlığı Salih Saliha evlatlar versin inşallah hepimize
Bunu biliyorum bitanem arkadaşım atmıştı çok etkileyici
Bana da diyorlar 5 yıl 10 yıl 15 yıl olmadı sonra kendiliğinden oldu falan diye misaller veriyorlar ancak Allah bilir yine de ama benim her an menepoz olma korkusu var
Bitanem benim
Derlerki bu dünyada kaybettiğin bebeğin varsa öbür dünyada sana şefaatçi olacak
Sonra düşündüm ki benimkiler daha bebek bile olamamıştı hatta sadece Bi tanesinin kalbini duymuştuk Allahm ne güzeldi dünyalar bizim olmuştu eşimle ikimizde nasıl ağlamıştık bu defa olacak diye
Allah bilir inşallah eşime de bana da şefaatçi olurlar
Rabbim kolaylaştırsın inşallah kurabiyem Bi tane minnoşum var Rabbim ona can versin sağlık sıhhat her bir azâsını yerinde verip kucağımıza almayı nasip etsin
Ben hep şey diye biliyordum önce Müslüman kardeşin için iste sonra da kendine iste diye o yüzden böyle diyordum çok üzüldüm

Oyyy napem ilacımı içtim şini kuzumm 1 saat bekliyorum şimdi 12 de kahvaltımı edeceğumm mide bulantım oluyo yanma falan ilk aylar gibi
Hee bazılarında geri başlıyormuş seninki de öyle oldu demek ki zor olur ya. Ayran falan iç bakalım
Amin amin canım inşallah
Güzel günler yakındır
Kesinlikle canım en iyisi özellikle sana iyi gelmeyen yaranı kanatan insanlara ağzının payını verip hayatımızdan mümkünce uzağa atmak lazım. Çünkü düşünmüyor insanlar düşünmeden konuşuyor. Yarasına tuz bastığının farkında olmadan konuşuyor. Bu tür insanlar ya sadece kendini düşünüyordur ya da patavatsız, dangalak olarak hayatımızda yer işgal ediyor.
Çok haklısın bitanem hepsi çok zor o yüzden Rabbim kolaylaştırsın derim hep. Bu imtihanlarınız son olsun güzel haberler alacağınız güzel günler göreceğimiz bir yıl olsun bu yıl

Müslümmmm en sevdiğimmmm
Kesinlikle öyle canım onlar cennet kapısında beklermiş anne babasını almadan girmek istemezmiş cennete. Ahh ne büyük mükafat acısı çok zor ama dediğin gibi mükafatı çok büyük.
Rabbim o minnoşuna can versin sağlıkla sıhhatle tutunsun sana. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim insallah
Bende öyle duymuştum balım annemde öyle dua ederdi ama işte ağzımızdan çıkan duanın ne zaman kabul olacağını bilemiyor insan. O yüzden geride kalmak çok zor ona sabretmek çok zor

Senin durumlar nasıl

Paylaşmak istediğim şuydu MssPARE
Amin bitanem aminnnn,
Çok bekletti bizi ümidimiz olsun inşallah
Cennet kuşlarım onlar belki orda kavuşuruz bazıları da diyorki sanki ne yaşadın çocuk bile değil et parçası onlar
Hamileliğin her bir evresi çok zor kimileri için sadece çocuğu yapmakla beraber hemen hamile kalıp doğurması onlar için olağan o kadar sıradan olsa da
Kapalı Bi kutu diyorum ben doğunca ya kadar ne olacağı belli değil Rabbim ne verirse sağlıklı hayırlı versin
Onu hissettiğin anda başlıyor annelik bana göre
Doğru diyorsun geride kalmak çok zor

Ben duygularımı çok belli eden bir insan değilim normalde catlağım. Mesela kayıplar yaşadım çok zor zamanlar gecirdim ama asla kimse bilmez bu durumu. Bir arkadaşım var onunda iş yerinde birisi böyle kayıplar yaşamış baya onu diyordu geçen dedi bana aa o arkadaşım tüp bebeğe başlıyor dedi. Aa ne güzel falan dedim inşallah nasio olsun dedim. Diyorki ama o çok kafasına takıyor ya senin gibi değil bak sen daha soğuk kanlısın o hep kafasında. Dedim bence sınanmadığın birşey hakkında çok fazla yorum yapma doğru olmaz.
İnsanlar birde böyle. Olmaz ayy olmuyor çocuğu derler. Olur hemen oldu derler. Kafana takarsın takıyor derler takmazsın takmıyo derler. Ay bu süreçte ben insanlardan gerçekten nefret ettim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…