Agliyon mu guluyon mu parem ,bugün çok karışık gördüm seni
Acın sesi sonuna kadar uleynnnnnnnnnn
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@Migim
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
M MaviMabellee
@PiXiEE
@Elhan
My_Moonlight06
Aha yaziyom bu kiz iyi diil bugün
Alın size hareketli o zaman
Haydiiii oh ohhh yandannnn bugün arabeks yanım coştu allahım allahım tutmayın uleynnnnn beni
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@Migim
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
M MaviMabellee
@PiXiEE
@Elhan
My_Moonlight06
Icimi daraltti .kv kp sevmiyorum bn kızları demez mi seni sevmeyen ölsün diye bn ölmek istemiyorumAha yaziyom bu kiz iyi diil bugünŞapşik
Amam nasıl sa ölücez ama şimdi ölme salisim yaIcimi daraltti .kv kp sevmiyorum bn kızları demez mi seni sevmeyen ölsün diye bn ölmek istemiyorum
Aha yaziyom bu kiz iyi diil bugünŞapşik
Agliyon mu guluyon mu parem ,bugün çok karışık gördüm seni
Ohhh ne guzel az da oynayalım arada çıldıralımOhhhh paremmm bu iyi geldii iştee
Abdesti olmayan içeri giremez yaz bari parem
Amam nasıl sa ölücez ama şimdi ölme salisim ya
Bende.bilmiyorum asom iyimisin neyim bi ara geldiler bende coştum
Ohhh ne guzel az da oynayalım arada çıldıralım
Hem siz niye seviştiniz acaba yine
Aldim vallaaAbdesti olmayan içeri giremez yaz bari parem
Oruca zarar verir mi sevismek
Amam nasıl sa ölücez ama şimdi ölme salisim ya
Bende.bilmiyorum asom iyimisin neyim bi ara geldiler bende coştum
Ohhh ne guzel az da oynayalım arada çıldıralım
Hem siz niye seviştiniz acaba yine
Sevgi pıtırcığuummmm ooyyyyyAy bana biseyler oluyo galibacivdiyiyoyum
İyiym balım çok şükürSenin durumlar nasıl
Ne demek et parçası ya böyle düşünenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. İşte bu zihniyet yüzünden kürtajlar olağan karşılanıyor kimse onun bir can olduğunu kabul etmiyor. Kafasına... İştePaylaşmak istediğim şuyduMssPARE
Amin bitanem aminnnn,
Çok bekletti bizi ümidimiz olsun inşallah
Cennet kuşlarım onlar belki orda kavuşuruzbazıları da diyorki sanki ne yaşadın çocuk bile değil et parçası onlar
Hamileliğin her bir evresi çok zor kimileri için sadece çocuğu yapmakla beraber hemen hamile kalıp doğurması onlar için olağan o kadar sıradan olsa da
Kapalı Bi kutu diyorum ben doğunca ya kadar ne olacağı belli değil Rabbim ne verirse sağlıklı hayırlı versin
Onu hissettiğin anda başlıyor annelik bana göre
Doğru diyorsun geride kalmak çok zor
Açamadım pariş koci geldiYapın da.nerden yaparsanız yapin
İnsanların sözleri hiç bitmiyor balım ne yaparsan yap ne yaşarsan yaşa onlar karışmak için bir yol buluyor illa ki.Ben duygularımı çok belli eden bir insan değilim normalde catlağım. Mesela kayıplar yaşadım çok zor zamanlar gecirdim ama asla kimse bilmez bu durumu. Bir arkadaşım var onunda iş yerinde birisi böyle kayıplar yaşamış baya onu diyordu geçen dedi bana aa o arkadaşım tüp bebeğe başlıyor dedi. Aa ne güzel falan dedim inşallah nasio olsun dedim. Diyorki ama o çok kafasına takıyor ya senin gibi değil bak sen daha soğuk kanlısın o hep kafasında. Dedim bence sınanmadığın birşey hakkında çok fazla yorum yapma doğru olmaz.
İnsanlar birde böyle. Olmaz ayy olmuyor çocuğu derler. Olur hemen oldu derler. Kafana takarsın takıyor derler takmazsın takmıyo derler. Ay bu süreçte ben insanlardan gerçekten nefret ettim ya
Pariş bugün arabesk çukuruna mı düştün kız
Haydiiii oh ohhh yandannnn bugün arabeks yanım coştu allahım allahım tutmayın uleynnnnn beni
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@Migim
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
M MaviMabellee
@PiXiEE
@Elhan
My_Moonlight06
Ah kuzum empati öyle önemli ki ama kalmamış oluyor bazılarında. Bakıyorum aynı yolda acı çekmiş evlat hasreti çekmiş biri hamile kalınca bütün herşeyi siliyor. Çevresindeki arkadaşlarının da hala uğraştığını bildiği halde yeri geliyor hamileliğini gözüne gözüne sokuyor. İki kelime edemez oluyorsun. Her dk her saniye gebelik. Tamam en çok seni hamilesin diyorum içimdenEvet bende çok etkileniyorum zaten birde aşırı duygusalım kurabiyem o kişi sevincini mutluluğunu paylaşablir ya benim hissettiklerimo yüzden ben hep kendime söz verdim gebe kalırsam hep bugünlerim aklıma gelecek
milletin ay kıskandı ee ne var yani tepkisi şu bu söylemleri ayrı can yakıcı ya nolur biraz empati yani
birazda mesleki şeyini çok yaşadım yok betasıydı yok ilacıydı tahliliydi verilen önerileri vs vs bu böyle gider kendi adıma üzülürum bir kendine hayrın olmadı derim
Bitanem ya yerim ben seni bende sana sarılmayı çok isterdim. Kalbin o kadar güzel ki seni hiç görmedim ama o sıcaklığını samimiyetini taa buralardan hissediyorumCanım kurabiyemmm bende aynı dediğin gibiyim şuan önceliğimi kendime verdiiimm
Sadece duanızda yer verin diyorum o bana yeter.Evet en güzel dediğinde şu seni anlayacak birilerinin olmaması o yüzden reelden uzaklaştım.Kime neyi anlatıyorum ki en azından sizlerle konuşmak beni çok rahatlatıyor.Ben akıl istemiyorum ki sadece anlaşılmak kalben sarıp sarmaladım senii dün senın mesajını tekrar okuyup uyudum dedim ki O zamanı gelince zaten verecek o güne kadar Rabbim sana teslimim
Agzina yuregine saglik nasil da guz ifade etmissin kendini bizim duygularimiza da tercuman olmussun Rabbim hayirli saglikli kolay yoldan evlatla mujdelesin bizleri de aminnUzun oldu kusura bakmayın
Biraz koşturmacadan dolayı mesajları hızlı geçtim tam bakamadım. Biraz uzun olacak ama bunu yazmak istiyorum
Evlat hasreti nedir bende sizler gibi en iyi bilenlerdenim. Yıllarca boşa giden iğne ilaçlar, tedaviler, her tedavinin bir umutla başlayıp hüsranla bitmesi. O gebelik testinde ikinci çizgiyi aramak belki vardır ya biraz daha bekleyim deyip gözlerini kapatıp beklemek açtığında yine sadece tek çizgiyi görmek. Sonra içinden
Aldırma deli gönlüm giden gitsin sen şarkılar söyle içinden...
Ya da
Bende yoluma giderim ezdirmem kendimi, ama gezdirmem de gönlümü, gider acımı çekerim..
Ya da
Oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüreğim diyen..
Şarkılarından birini söylerek omzunu düşürüp güne devam etmeye etmeye çalışmak
Ninniler açıp hıçkıra hıçkıra ağlamak..
Duyduğun bir hamilelik haberine sevinmekten daha çok içine bir şeylerin oturması. Neden neden neden diye kafanda dönen sorular..
Ve daha bir sürü şey
Evet hepimiz aynı şeyleri yaşadık aynı yollardan aynı acılardan geçtik
Ben kk ya gelmeden önce yalnızım zannederdim benim acım daha büyük zannederdim ama burada öyle yaşanmışlıklar gördüm ki, kendimden utandım dertliyim demeye utandım.
Bir uyanış oldu belki benim için
Evlat hasreti zordu evet ama onun acısı daha zordu
Bin bir umutla beklediği evladını kaybedenleri görünce dedim kendime. Ya onun acısıyla imtihan olsan daha mı iyi?
Ya o senin zamansız gidişinle imtihan olsa daha mı iyi?
Sonra bir şeyler oldu bende eskisi gibi içten ağlayamıyordum. Hele geçen sene Berat Kandili anlattıklarım bilir çok özeldi benim için. O gece o listeye benim evladım da yazılsın diye dualar istedim çok inandım umut ettim. Bir ferahlık vardı üstümde, bir teslimiyet vardı
Dedim ya eskisi gibi umutsuz değildi artık ağlayışlarım.
Güzel günler gelecekti inanmıştım çok şükür diyorum şimdi..
Ha bütün bunları neden yazdım
Biraz iç dökme biraz da umut olsun diye
Şuan yaşadığınız, o çektiğiniz acılar hepsi geçiyor. Yaşamamış gibi oluyorsunuz. Neden o kadar yıprattım ki kendimi diyor insan. İnanıyorum sizlerden de o güzel haberi alacağız inşallah. Ve o gün geldiğinde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Çektiğiniz acılar hepsi yaşanmamış gibi olacak..
Her dua edişimde isimlerinizi sayıyorum, bebeğin hareketlerini hissettiğimde onu yaşamanız için dua ediyorum
Ben çevremde kolay çocuk sahibi olan insanların bana şu sözü söylemesinden nefret ettim "oluruna bırak, düşünme, stres yapma, bi arkadaşım da tedaviye ara verdi kendiliğinden hamile kaldı, o yüzden biraz unutmak ara vermek lazım bla bla bla..."
Olmuyordu arkadaşım istesem de istemesem de korunsam da korunmasam da olmuyordu
O yüzden ben size öyle demiycem
Sadece şunu söylemek istiyorum
Bir gün o güzel haberi alacaksınız inşallah
Ve o minnak bebeler güçlü anneler istiyor. Güçlü olmanız için de en çok kendinize değer vermeniz, en çok kendinizi sevmeniz lazım. Unutmayın siz birtanesiniz
Size iyi gelecek ne varsa ona yönelin, yönelmeye çalışın.. Evet ha diyince kapanmıyor bebek konusu ama ben uzak durmaya çalışırdım tüm hesaplarımı kapattım bebekle ilgili olan her şeyden uzak durup gırgır şamata takılmaya çalıştım. Tabi bazı dönemlerde elinizde olmuyor bu biliyorum. Özellikle adet dönemi
Ama en azından geri kalan dönemde kendinizi şimartın, ödüllendirin.. Güzel günler yola çıkmış geliyor inşallah
Sizler her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Rabbim tez vakitte hayırlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla nasip etsin. Yüreğinize ferahlık versin imtihannızı kolaylaştırsın, evlat acısı ile sınamasın, hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.
O kadar bekledim ama çok şükür senin gibi bir evladım oldu dediğiniz hayırlı evlatlarınız olsun.
Yine diyorum unutmayın siz birtanesinizçok değerlisiniz hepsi bir gün geçecek inşallah
Seviyorum hepinizi
Tiniminimavihanim Lna16 @Fatmazell bir mucizee @Hogwartss My_Moonlight06
Aminn Aminn canım inşallah tez vakitteAgzina yuregine saglik nasil da guz ifade etmissin kendini bizim duygularimiza da tercuman olmussun Rabbim hayirli saglikli kolay yoldan evlatla mujdelesin bizleri de aminn
O zaman hazır hareketlenmişken kocam köylü (Fas) olarak bu video klibi ekleyimmm.. Hem de Fas nasıl bir yer görmüş olursunuz kızlar.. (dün muhabbetimiz de geçtide)
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@Migim
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
M MaviMabellee
@PiXiEE
@Elhan
My_Moonlight06
Esin fas limi yanlış mi anladımO zaman hazır hareketlenmişken kocam köylü (Fas) olarak bu video klibi ekleyimmm.. Hem de Fas nasıl bir yer görmüş olursunuz kızlar.. (dün muhabbetimiz de geçtide)
Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye @ bir mucizee Lna16
Yok canm doğru eşim FaslıEsin fas limi yanlış mi anladım
Fas diye gandirma bizi. Aynanın diger yuzude varO zaman hazır hareketlenmişken kocam köylü (Fas) olarak bu video klibi ekleyimmm.. Hem de Fas nasıl bir yer görmüş olursunuz kızlar.. (dün muhabbetimiz de geçtide)
Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye @ bir mucizee Lna16
Ay benim çok hoşuma gider böyle değişik kültür durumları nasıl tanıştınız sen türkiye o fas.nasibe bak allahın işine bakYok canm doğru eşim Faslı
Siz Türk müsünüz can..Yok canm doğru eşim Faslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?