Icimi daraltti .kv kp sevmiyorum bn kızları demez mi seni sevmeyen ölsün diye bn ölmek istemiyorum
Amam nasıl sa ölücez ama şimdi ölme salisim ya

Aha yaziyom bu kiz iyi diil bugün Şapşik
Agliyon mu guluyon mu parem ,bugün çok karışık gördüm seni

Bende.bilmiyorum asom iyimisin neyim bi ara geldiler bende coştum
Ohhhh paremmm bu iyi geldii iştee
Ohhh ne guzel az da oynayalım arada çıldıralım

Hem siz niye seviştiniz acaba yine

Senin durumlar nasıl
İyiym balım çok şükür
Ne demek et parçası ya böyle düşünenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. İşte bu zihniyet yüzünden kürtajlar olağan karşılanıyor kimse onun bir can olduğunu kabul etmiyor. Kafasına... İşte
Kesinlikle balım sağlıkla gelsin inşallah
Yapın da.nerden yaparsanız yapin
Açamadım pariş koci geldi Müslüm ün başka bir şarkısını açtık adama dedim dans edelim mi. Oda diyor ramazandan sonra sanki başka bir şey deidm haha
İnsanların sözleri hiç bitmiyor balım ne yaparsan yap ne yaşarsan yaşa onlar karışmak için bir yol buluyor illa ki.
Acısı büyük olanın gülüşü de güzel olurmuş derler ya. Bazen gülüşlerimizin arkasına saklıyoruz derdimizi tasamızı. Yeter ki daha fazla yaralamasınlar uzak dursunlar. Nefret etmekte çok haklısın balım bitmiyor ki çeneleri. Ben hala nefret ediyorum
Pariş bugün arabesk çukuruna mı düştün kız yirim seni ama ölsün mü ölmesin mi ben bilemedim ya. Şimdi Ramazan da dualar kabul olur bakalım çevremde herkes ölmüş hahah
Ah kuzum empati öyle önemli ki ama kalmamış oluyor bazılarında. Bakıyorum aynı yolda acı çekmiş evlat hasreti çekmiş biri hamile kalınca bütün herşeyi siliyor. Çevresindeki arkadaşlarının da hala uğraştığını bildiği halde yeri geliyor hamileliğini gözüne gözüne sokuyor. İki kelime edemez oluyorsun. Her dk her saniye gebelik. Tamam en çok seni hamilesin diyorum içimden sessizce uzaklaşıyorum hatta nasılsın demeye korkuyor insan
Bitanem ya yerim ben seni bende sana sarılmayı çok isterdim. Kalbin o kadar güzel ki seni hiç görmedim ama o sıcaklığını samimiyetini taa buralardan hissediyorum

Agzina yuregine saglik nasil da guz ifade etmissin kendini bizim duygularimiza da tercuman olmussun Rabbim hayirli saglikli kolay yoldan evlatla mujdelesin bizleri de aminn

Agzina yuregine saglik nasil da guz ifade etmissin kendini bizim duygularimiza da tercuman olmussun Rabbim hayirli saglikli kolay yoldan evlatla mujdelesin bizleri de aminn
Aminn Aminn canım inşallah tez vakitte
Hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizin hikayesinde kendimizi görüyoruz. Anlıyoruz ne demek istiyoruz ne çekiyoruz ama dışarıda kimse de o hisleri bulamıyorum ben

O zaman hazır hareketlenmişken kocam köylü (Fas) olarak bu video klibi ekleyimmm.. Hem de Fas nasıl bir yer görmüş olursunuz kızlar.. (dün muhabbetimiz de geçtide)
Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye @ bir mucizee Lna16

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…