Aminnn canım aminn.. Rabbim bize güzel günler yıllar göstersin isnhaAllah

Al benden de o kadar. Oyle uzaklastim ki reeldeki arkadaslarimla gordum ki insani ayni yoldan gecmeyen ayni sikintilari yasamayan insanlar anlamiyorlarmis cok aci

O zamn n dannnsssss
Kızzz bura zengo memleket yaaaaa
Seni döverim pataklarım ne demek gelmicem kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ayrıca kolay da olsa zor da olsa bu Allah n takdiri
Geleceksin burda bizimle olacaksın taaamm mı
Vayyy beeee aşkaaa bakkk

Yaaaaaa bitanesiiinn bitanemm iyiki varsınnn

Sen bitanesin biliyorsun dimi,pamuk kalbini öperim allah razı olsun canım benim

sensiz bir topikk olabilir mii söylee joummm asla öylee düşünmee aynı bizimle devam edeceksin biz daha heyecanlarımızı paylaşıcaz ilerde konuşacak çook şeyimiz vaarr bizimlesinn çiçeğimm

sensiz bir topikk olalir mii söylee joummm asla öylee düşünmee aynı bizimle devam edeceksin biz daha heyecanlarımızı paylaşıcaz ilerde konuşacak çook şeyimiz vaarr bizimlesinn çiçeğimm
Yaaaaa vallahaa gözüm dolduda yazdım inan cok fena oldum yaşadığım için bide hemde neler nelsd paylaşıcaz paylaşıyoruzdaa

Yaaaaa vallahaa gözüm dolduda yazdım inan cok fena oldum yaşadığım için bide hemde neler nelsd paylaşıcaz paylaşıyoruzdaa
Bugunlerimizi hep tatlı anacaz Allahın izniylee kuzumm sende o dönemlerden geçtin hem o yüzden bu hassaslığın biraz daha sabredecez joumm

Bugunlerimizi hep tatlı anacaz Allahın izniylee kuzumm sende o dönemlerden geçtin hem o yüzden bu hassaslığın biraz daha sabredecez joumm
Yaaaaa benim güzell tinnoşumm oyle tabii
Insan bianda doluyken ağlamak istiyor ama eminim rahatlıyorsundurr tabi bende neler çektim rabbim biliyorr allah kimseyi uğraştırmasın amin amin amin

Yaaaa hamișim neden öyle dedin etkilensek zaten buraya gelip etiketleme işini geç geyik yapmaya bile gelmeyiz aklına hiç öyle birşey gelmesin ballı lokummm..
Sende seviliyorsun bebeğim
Herkesin kendine göre hikayesi var kuzum gözlerin de dolmasın kıyamam sana hamișim
Ağlama kizzzz hepsi bu hormonlardan
Duanda olduğumuzu biliyoruz güzel kalplim benimmm güzel kalbinden öptüm seninnn kocaman
Lütfen öyle şeyler düşünme bir daha küserim heee ne o öyle etiketleme felannn jouuuuuu
Rabbim herkesin gönlüne göre versin birgün olacak ama zamanı var demek ki kuzum ama bazen insan iç sesini buraya döküyor ister istemez hepimizin derdi farklı farklı Rabbim dermansız dert vermesin hepsi olur..
Su akar yolunu bulur her zaman hakkımızda hayırlısı çiçeğim sende sağlıkla bir şekilde kucağına yavrumu almak nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…