Ay benim çok hoşuma gider böyle değişik kültür durumları nasıl tanıştınız sen türkiye o fas.nasibe bak allahın işine bak
Ben Türkiye bile değil Almanya daydım eşim de İsveç'te .. ben oraya gezmeye gittim orda işte görmüş beni camiide birde soursuturmus bana ulaştı.. elhamdülillah

Her memleketin iyi ve güzel yerleri vardir demek istedim . Bu klip zengin klas yerler çekilmiş. Ankaranin adi çıkmış mahalleleri vardir
Tabi canım orası öyle.. Yanlız Fasın yarısı böyle diyebilirim diğer yarısında çöl olayı var ve dağ tepesi.. Çok güzel yerler var..

Ben Türkiye bile değil Almanya daydım eşim de İsveç'te .. ben oraya gezmeye gittim orda işte görmüş beni camiide birde soursuturmus bana ulaştı.. elhamdülillah
Nasıl ya camide gördü eee sana nasıl ulasti ne oldu ne bitti
Allahım ya ama bu kadara da anlatılmaz ki nasıl anlaştınız diller farklı
Allahım ben olsa destan yazarım
Ya hadi anlat moon of ya surda heycan seytim

Ağzına yüreğine sağlııkk

Muhakkak uzundur. Farklı kultur vs vs.. kv kp derdi var mi onlarda dakarışıyorlar mi
Yok canım Allah'a şükür çok kalender bir kayın pederim var eski Fransızca dil öğretmeni.. kb de normal bir kadın hepsinde bir arıza oluyor mutalka benimkinde de var .. ama zararsız , ayrıca kendisi kuaför kendine ait salonu var..

Kızlarr hamilelik konusunda öyle bi konuştunuzki ben bile etkilendim inanın bende çok şey uğraştım anlatamadığım çok şey bile var ama şimdi buraya geliyorum sizinle konuşmaya çekiniyorum hamileyim ve insan ister istemez etkileniyor duygulanıyorsunuzz keşke diyorsunuzdur gerçekten öyleyse vebali olmak istememm istersenizde etiketlemeyin benii sizleri çok seviyorumm buraya buyüzden çok fazla uğrayamıyorum gerçekten gözlerim dolu yazdım bunları herşey gönlünüzce vaktiyle hayırlısıyla evlat nasip etsin size konuşmak isterseniz ben herzaman buralardayım ve herzaman duamdasınız bunu hiç unutmayın Tiniminimavihanim Lna16 bir mucizee Fatmazell ASSOSyal
Cookiie

Son düzenleme:
Çiçeğiim güzel yüreklim
Elbet vakti zamanı var bizim bebiklerin az nazlı olcaklar beklemedeyiz bakalım canları ne zaman isterse

Nasıl ya camide gördü eee sana nasıl ulasti ne oldu ne bitti
Allahım ya ama bu kadara da anlatılmaz ki nasıl anlaştınız diller farklı
Allahım ben olsa destan yazarım
Ya hadi anlat moon of ya surda heycan seytim
Hahaha kız bir yandan yemek yapıyorum ya ondan .. kısaca yazayimmm.. Camiye sık gidiyordum arkadaşımla güzel camisi vardı büyük.. orda çıkışta görmüş yanındaki adama sormuş cunki adamın evlenmek üzere olduğu kadın benim arkadaşımdı bu yüzden sormuş adama işte yaninda ki kim diye bu arada ben carsafliyim sanırım eşim öyle birini istemiş evlenmek için. Adamda o sana gelmez demiş önce başka bir isteyeni var diye o ara kismetlerim cogaldi ve yaşım 19 du ama sonra bana haber verdi arkadaşım ben istemedim ilk başta çünkü guvenemedim baya bekledi benim yazmamı.. ben en sonudna konuşmaya karar verdim. Öylece konuştuk işte kafamız uydu. İngizlce konuşuyorduk arapcam yoktu ozamanlar şimdi Arapcam çok iyi ..

Sonra da evlendik işte

Ay ya bayılırım böyle hikayelere

Rabbim mutlu mesut etsin sonsuza denk

Ay ya bayılırım böyle hikayelere

Rabbim mutlu mesut etsin sonsuza denk
Aminnn canımmm hepimizi İnshaAllah bebetolarimizla uzun sağlıkla buruşaana dek yaşarız

Ha bu arada ben aslında Almanya'ya donicektim uçağımi kaçırdım ertesi gün cmaiiye gittiğimde görmüş eşim yani binip gitseydim belkide hiç tanışmayacaktik.. Herşeyde bir hayır vardır mutlaka.. o yüzden bırakın kaçsın uçaklar kızlar

Ayy filim gibi..

Nasip ya.. kimi kime yazmış mevlam . Uçak kacti diye üzüldün ama o arkasında başka şeyi barındırdı.
Bizde bebemiz olmuyor diye ağlarız arkasındaki sir ne bilemeyiz.. kurabiye demis ya ben ölürsem çocuğum oksuz kalacak belki diye teselli ettim kendimi .. Allah cc kotu de olsa iyi de olsa anasız bırakmasın. Anasız kalınca 50 60 yasinda ki insanlar bile buruk oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…