Hahaha oyy kuzum sende et çayını güzelce demle beni Çağır uçağa atlar gelirimHııhıi içersiinnn
Sakızınn olayimmmm beybiiiHahaha oyy kuzum sende et çayını güzelce demle beni Çağır uçağa atlar gelirim
Ol hadeeSakızınn olayimmmm beybiii
Oyyy çiçeğim oyy hayırlısıyla bi doğursaydın rahatlardın biOlamam midemmm altüst yanmaya devamm
Bu daha iyiymiş ... tinnos sen bi kedi sahiplen ben çok istiyorum da iste malisefBen daha çok şu yum yetişemiyorum bazen yaa
Bildim bildim... m ile başlar m ile biterKöy değil kuzum merkezde sadece bahçeli evlerin bahçenin yoğun olduğu bir mahalle semt var orası
Heee sorma kızz hele bi doğursam çıksa aradanOyyy çiçeğim oyy hayırlısıyla bi doğursaydın rahatlardın bi
Aaayyy hahahahaha bu kesin ben bakBen daha çok şu yum yetişemiyorum bazen yaa
Benim koca da geziyor hep kız Fas AlmanyaO zaman hazır hareketlenmişken kocam köylü (Fas) olarak bu video klibi ekleyimmm.. Hem de Fas nasıl bir yer görmüş olursunuz kızlar.. (dün muhabbetimiz de geçtide)
Tiniminimavihanim @Catlak-kurabiye @ @bir mucizee Lna16
Her çiçeğim hepimiz rahatlasak iki bebik sevsek totosuna vursakHeee sorma kızz hele bi doğursam çıksa aradan
enee kız saliş sende mi konyalısın yoksaaBildim bildim... m ile başlar m ile biter
Yani Türkiye yolları gözükmeyecek hiçBenim koca da geziyor hep kız Fas AlmanyaRusya adam 7 kıtanın 5 kıtasını gezdi şükür
Fas veya Rusya'ya çıkabilir belki bizimde iş gereği görev yeri ama ben gitmek istemiyorum bir yere seviyorum burayı büyük olmadığı için
Şimdi fasta arkadaşımız vardı Faslı gelin alıyoruz yaza düğün var inşallah
Değilim konyaliHer çiçeğim hepimiz rahatlasak iki bebik sevsek totosuna vursak
enee kız saliş sende mi konyalısın yoksaa
Nasipse öyle bir niyetimizz var salişiimmBu daha iyiymiş ... tinnos sen bi kedi sahiplen ben çok istiyorum da iste malisef
Super .. cok minnoslar .. Akıllılar.Nasipse öyle bir niyetimizz var salişiimmHissetin mi naptın
Anaammmm dugunnn var diyorsun herr varya çok eğlenceli oluyor düğünleri filan..Benim koca da geziyor hep kız Fas AlmanyaRusya adam 7 kıtanın 5 kıtasını gezdi şükür
Fas veya Rusya'ya çıkabilir belki bizimde iş gereği görev yeri ama ben gitmek istemiyorum bir yere seviyorum burayı büyük olmadığı için
Şimdi fasta arkadaşımız vardı Faslı gelin alıyoruz yaza düğün var inşallah
Bende istiyommmmmmNasipse öyle bir niyetimizz var salişiimmHissetin mi naptın
Heran doğurabilirimmHer çiçeğim hepimiz rahatlasak iki bebik sevsek totosuna vursak
enee kız saliş sende mi konyalısın yoksaa
İnşallah birgün döneriz kuzum ana toprak orası ama işte iş ekmek parasıYani Türkiye yolları gözükmeyecek hiç
Ben 15 gün önce gelmişim gözün açık olsun çiçeğimHeran doğurabilirimm10haftaya kalmaz bile bemce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?