Ayyy evetttDöverim ben bilirsin çok dayak yedim sizden cokda dövdüm
Ay kalbimBence hepinizin burda buluşmasında bile bir hikmet var
Hiç bir şey tesadüf değildir
Bur araya getiren rabbim aynı dertten ortakları buraya topladi hepimizin ortak noktası bebek
@bir mucizee
Fatmazell
Lna16
Tiniminimavihanim
@Hogwartss
Saliha40
@ASSOSyal
Ben varım @Catlak-kurabiye vardi rabbim kucağına almayı nasip etsin
Başka kim.vardi unuttum aklıma gelmiyor
Harika
Aynen çiçeğiim rabbim neylerde güzel eylerBence hepinizin burda buluşmasında bile bir hikmet var
Bur araya getiren rabbim aynı dertten ortakları buraya topladi hepimizin ortak noktası bebek
@bir mucizee
Fatmazell
Lna16
Tiniminimavihanim
@Hogwartss
Saliha40
@ASSOSyal
Sana sarılayım sarılayımn paremmO zaman ben hiç girmeyim gelmeyim buraya hepiniz evlisiniz çocuğunuz var hamilesiniz yada bebeknistiyorsunuz eviniz var yuvanız var sevdiğiniz bir adam var
En önemlisi kendi eviniz var kendinizin sorumluğu olduğu
Ramazan biticek benim.bahce işleri başlıyacak ırgat pare maraba pare
Öyle olurmu o an kimin sıkıntısı varsa ona destegiz
Şimdi bahçedeyim öyle gözümde büyüyor ki işler bu sene hiç istemiyorum mesela.ama yapmak zorundayım
Herkes birbirimiz için bir umuduz
Jou deme öyle
Amin kuzum hayırlısı tinnomm balnlokmam tatlı dillimSana sarılayım sarılayımn paremmRabbim hiç ummadığın yerde sana en güzellerini versin herşeyin en iyisine layıksın sen
Oyyy sana kurban olurum paremmmO zaman ben hiç girmeyim gelmeyim buraya hepiniz evlisiniz çocuğunuz var hamilesiniz yada bebeknistiyorsunuz eviniz var yuvanız var sevdiğiniz bir adam var
En önemlisi kendi eviniz var kendinizin sorumluğu olduğu
Ramazan biticek benim.bahce işleri başlıyacak ırgat pare maraba pare
Öyle olurmu o an kimin sıkıntısı varsa ona destegiz
Şimdi bahçedeyim öyle gözümde büyüyor ki işler bu sene hiç istemiyorum mesela.ama yapmak zorundayım
Herkes birbirimiz için bir umuduz
Jou deme öyle
Rabbim sen bizlere beklediklerimizi nasip et inşAllahBence hepinizin burda buluşmasında bile bir hikmet var
@bir mucizee
Fatmazell
Lna16
Tiniminimavihanim
@Hogwartss
Saliha40
@ASSOSyal
Gel vericem çapayi eline şalvarda giyicen ohh iş yapalım toprağa baş ayaklarınıOyyy sana kurban olurum paremmm
Geldiğimde bahçene uğramak isterimm beraber çapa yaparızz kiii
Evet evett çok isterimmmGel vericem çapayi eline şalvarda giyicen ohh iş yapalım toprağa baş ayaklarını
Ayyy mabemi unuttum yaRabbim sen bizlere beklediklerimizi nasip et inşAllahinanıyorumm bizlerde o güzel haberi bir gün verecez
M MaviMabellee
My_Moonlight06 Eksik var mı başka
Ben daha çok şu yum yetişemiyorum bazen yaa
Nerede köyünGel kız ciddiyim bak
Köy değil kuzum merkezde sadece bahçeli evlerin bahçenin yoğun olduğu bir mahalle semt var orasıNerede köyün
Hele bi memleketime kavuşayım bir gün gelirim bir çayını içerim heeGel kız ciddiyim bak
Gorecez tabiki kuzummmmRabbim sen bizlere beklediklerimizi nasip et inşAllahinanıyorumm bizlerde o güzel haberi bir gün verecez
M MaviMabellee
My_Moonlight06 Eksik var mı başka
Hııhıi içersiinnnHele bi memleketime kavuşayım bir gün gelirim bir çayını içerim hee
Canimm benimm teşekkür ederiimmmAsk olsunnnn olur mu öyle şey.. nedemek biz seviniyoruz güzel haberler aldikca... İstediğini paylaş.. rahatsız olan varsa kendisi ara verir uzaklaşır biraz... burası hamile kalana kadar olan bir platform değilki .. her telden insan var herkesin istegi derdi tasası sevinci farklı... Lütfen oyle düşünme biz ancak mutluluk duyarız senin paylaşım yapmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?