O zaman hazır hareketlenmişken kocam köylü (Fas) olarak bu video klibi ekleyimmm.. Hem de Fas nasıl bir yer görmüş olursunuz kızlar.. (dün muhabbetimiz de geçtide)
Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye @ bir mucizee Lna16
Öyle güzel minnoş kalbin varkii benim güzel lnamm aylardır tanışıyoruzz hep özelden birbirimize nelerle destek olurdukYaaaa hamișim neden öyle dedin etkilensek zaten buraya gelip etiketleme işini geç geyik yapmaya bile gelmeyiz aklına hiç öyle birşey gelmesin ballı lokummm..
Sende seviliyorsun bebeğim
Herkesin kendine göre hikayesi var kuzum gözlerin de dolmasın kıyamam sana hamișim
Ağlama kizzzz hepsi bu hormonlardan
Duanda olduğumuzu biliyoruz güzel kalplim benimmm güzel kalbinden öptüm seninnn kocaman
Lütfen öyle şeyler düşünme bir daha küserim heee ne o öyle etiketleme felannn jouuuuuu
Rabbim herkesin gönlüne göre versin birgün olacak ama zamanı var demek ki kuzum ama bazen insan iç sesini buraya döküyor ister istemez hepimizin derdi farklı farklı Rabbim dermansız dert vermesin hepsi olur..
Su akar yolunu bulur her zaman hakkımızda hayırlısı çiçeğim sende sağlıkla bir şekilde kucağına yavrumu almak nasip etsin inşallah
Ya canımsın Amin inşallah bitanem çok aminÖyle güzel minnoş kalbin varkii benim güzel lnamm aylardır tanışıyoruzz hep özelden birbirimize nelerle destek olurdukhep böyle olalım hepte böyle olun bitanemmm
Tamam tamam kızma banabian tuğafoldum gözlerim doldu zaten herşeye ağlıyorum
Bende onu diyorum herkesin ayrı bi derdi var yaşantısı hepimizinki de ayrı allah zamanınd atez zamandahayırlı sağlıklı birşekilde evlat nasip etsin amin amin amin
Kızlarr hamilelik konusunda öyle bi konuştunuzki ben bile etkilendim inanın bende çok şey uğraştım anlatamadığım çok şey bile var ama şimdi buraya geliyorum sizinle konuşmaya çekiniyorum hamileyim ve insan ister istemez etkileniyor duygulanıyorsunuzz keşke diyorsunuzdur gerçekten öyleyse vebali olmak istememm istersenizde etiketlemeyin beniisizleri çok seviyorumm buraya buyüzden çok fazla uğrayamıyorum gerçekten gözlerim dolu yazdım bunları herşey gönlünüzce vaktiyle hayırlısıyla evlat nasip etsin size konuşmak isterseniz ben herzaman buralardayım ve herzaman duamdasınız bunu hiç unutmayın Tiniminimavihanim Lna16 bir mucizee Fatmazell ASSOSyal
Cookiie
Ask olsunnnn olur mu öyle şey.. nedemek biz seviniyoruz güzel haberler aldikca... İstediğini paylaş.. rahatsız olan varsa kendisi ara verir uzaklaşır biraz... burası hamile kalana kadar olan bir platform değilki .. her telden insan var herkesin istegi derdi tasası sevinci farklı... Lütfen oyle düşünme biz ancak mutluluk duyarız senin paylaşım yapmadanKızlarr hamilelik konusunda öyle bi konuştunuzki ben bile etkilendim inanın bende çok şey uğraştım anlatamadığım çok şey bile var ama şimdi buraya geliyorum sizinle konuşmaya çekiniyorum hamileyim ve insan ister istemez etkileniyor duygulanıyorsunuzz keşke diyorsunuzdur gerçekten öyleyse vebali olmak istememm istersenizde etiketlemeyin beniisizleri çok seviyorumm buraya buyüzden çok fazla uğrayamıyorum gerçekten gözlerim dolu yazdım bunları herşey gönlünüzce vaktiyle hayırlısıyla evlat nasip etsin size konuşmak isterseniz ben herzaman buralardayım ve herzaman duamdasınız bunu hiç unutmayın Tiniminimavihanim Lna16 bir mucizee Fatmazell ASSOSyal
Cookiie
Hahahahah yok beeee onları öyle getirmişler sonuçta Fas Afrika kıtasında o yüzden hahahah şarkı söyleyen çocuk zengoya benziyor mu hahahahaKızzz bura zengo memleket yaaaaa
Vallaha ediyom dua pareemmm tamamm beee yettiğii kadar dövdünüzzz benim heryerim delikdeşik olduKız ben varım alla alla delimisin döverim ha
Senle ne ilgisi var buraya gelip rahat rahat konuşuyorlar ne güzel sende yaşadıklarını anlat
Bak bende çocuk istiyorum deli gibi dedim ama benim daha koca biLe yok
Hahha bu gidişle donasyon gidicem tobe yarabbi
Öyle denir mi birlikte dertlerimizi sevincimizi iyi kötü her halimizi paylaşacağız
Burası hepimizin birlik olduğu derdimizi sevincimizi paylaştığımız yer
Sende hamiş hamiş gelirsin
Sende uğraştım biliyorum
Sende biliyorsun ne demek olduğunu tecrubeni paylaş destek ol
Bak Kurbik neler yazdı ben yazdım
Bi dua etsen şu günlerde belki kabul olucak böyle deme
Dayak isteme ha
Tamam tamamm paremm bianlık ince düşündüm biliyosun ince düşündüğüm şeylere çok abartıyorummO zaman ben hiç girmeyim gelmeyim buraya hepiniz evlisiniz çocuğunuz var hamilesiniz yada bebeknistiyorsunuz eviniz var yuvanız var sevdiğiniz bir adam var
En önemlisi kendi eviniz var kendinizin sorumluğu olduğu
Ramazan biticek benim.bahce işleri başlıyacak ırgat pare maraba pare
Öyle olurmu o an kimin sıkıntısı varsa ona destegiz
Şimdi bahçedeyim öyle gözümde büyüyor ki işler bu sene hiç istemiyorum mesela.ama yapmak zorundayım
Herkes birbirimiz için bir umuduz
Jou deme öyle
Bilmez miyim seni irdeler duruşun sakin ol beybiTamam tamamm paremm bianlık ince düşündüm biliyosun ince düşündüğüm şeylere çok abartıyorumm
Tamam askommmBilmez miyim seni irdeler duruşun sakin ol beybi❤
Döverim ben bilirsin çok dayak yedim sizden cokda dövdümVallaha ediyom dua pareemmm tamamm beee yettiğii kadar dövdünüzzz benim heryerim delikdeşik oldu
Ay unuttum ya dedim ya unutmuş olabilirim kusura bakma
Ayyy çiçeğini yerimmm... Şaka kız ben zaten yeniyim bu sayfada nereden aklına gelsinAy unuttum ya dedim ya unutmuş olabilirim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?