Tinim ben profa da gittim doçentede gittim. Hep prof olsun derdindeydim. Sonra bir durup dedim ki önemli olan ünvanı değilki. Şifamız kimde bilemeyiz. Ben küçükken bir hastalık geçirmişim günlerce istifra yatak döşek. Günlerce hastanelerde kalmışım bakılmadık tahlilim kalmamış özel hastanelerde doktorlar anlayamamış. Sonra şans eseri küçük biryerde bildiğin sağlıkocağı doktoru benim sıkıntımı anlayıp anında bir serumla düzeltmiş beni. O yüzden çokta takılmamak şazım diye düşünüyorum. Senin içine sinen seni tatmin eden kişiyle devam et derim. Bende proffa gittik bir randıman alamadık mesela kafamızdaki soruları oturtamadı verdiği cevaplar. Ama son gittiğim doçentti ben sormadan soracağom soruların cevaplarını verdi. İnşallah hayırlı olanıda odur tabi. Sende iyi düşün bu süreci en iyi en rahat nerede gecirebilirsen oraya git ne olursa olsun kararın inşallah doğru olan olsun
Birde tabi laboratuvar önemli onu göz önünde bulundur

Ay çok güzel anlatmışsın perişim Allah razı olsun ben hep Mustafa bey diyordum ama hem yoğunluk fikri hem gidiş geliş kısmı benim o dönem çalışıyor olmam sıkıntı olablir diyorum. Aslında doktor hanım bana en baştan beri tüp bebek şansın daha yüksek demişti ama ben bilsem böyle olacak beklemezdim. Zaten daha sürem var gidene kadar bazı şeyler biraz daha netleşir Telefonu kapatırken bu sefer senin gebe olarak göndereceğim dedi bu bile motive etti valla Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin bu bekleyişleri hayırla sonuçlandırsın amiinnn kuzumm

İnşallah kuzum benim içine sinen doğru olan olsun inşallah yalnız orda fiyatlar daha uygunmuş. Burada 15 16 bin civarı

İnşallah kuzum benim içine sinen doğru olan olsun inşallah yalnız orda fiyatlar daha uygunmuş. Burada 15 16 bin civarı
Evet kuzum ben mesela Acıbadem daha fazla diye düşünürdüm ama diğer tarafta beni şaşırttı şeyide sordum çift embriyo 35 yaşın altındasın olmaz dedi bir de 2-3 defa başarısız tüp bebekten sonra olmazsa o zaman anca olur dedi oda netleşti kafamda

Acıbadem ne kadar dedi büyük olasılık ilden ile değişiyordur o zaman bana bahçeci 16.500, memorial 15.500, medicana 15.000 kolan 14.500 dedi

Son düzenleme:
Acıbadem 12.000 dedii biraz indirim var bunda çiçeğim Şunu da söyledi her şeyde de dolar kuru üzerinde olduğu için fiyatta değişme olabilir de dedi yok çiçeğim bu doktor direk yok dedii muhtemelen yapmıyor bunlar

12 iyi canım bence ben acıbademle görüşmedim istanbulda nasıl acaba fiyat.

İşte bize kolan iyi heldi mesela ödeme kolaylığıda sundu ister 2ye bölün ister 3 e bölüp ödersiniz isterseniz işlem yapıldıkca işlem ücreti olarak ödersiniz dedi. Birde ben size bu fiyatı verdim fiyat sonrasında değişsede sizin fiyatınız değişöeuecek dedi. Yaklaşımşarı çok iyiydi o yüzden alternatif sundular hep bize. Diğer yer direk 10 gün içinde komple parayı isteriz demişlerdi.

Belkide olabilir canım olsunda tek olsun boşver

Perim öyle bir imkan sunmaları gerçekten daha iyi tabi ben daha o kısmını soramadım Türkiye’ye döndüğümde muhtemelen gittiğimde belli olur.Belkide dediğin gibi sürecimiz aynı olurr çiçeğim

Bende haziran adetiyle başlarım diye düşünüyorum tinim gecikme olursa temmuza sarkar falan bir topik açarız

Çiçeğim şimdiden hayırlısı olsun
Rabbim yolunu açık etsin inşallah hayırlı sonuçlarla bebeğim
Ben olsaydım çiçeğim doçent doktorlara da görüşürdüm..
Kendi doktorunda ok isen o diğer doktoru da görmek isterdim en azından aklımda soru işareti kalmaz keşke ona da gitseydim dememek için ilerde ..
Tabi ki hasta doktor ilişki önemli bir süreçte her daim arayacagin samimi güven veren bir doktor isterim..
Kendi doktorunu biliyorsun aşılama döneminde birlikte idiniz derdini sıkıntını her şekilde biliyor ama doçentle de görüş dedim bebeğim ...
Hakkında hayırlısı olsun çok sevindim kuzum hem bu arada neden bu kadar uygun tüp bebek fiyatları Bursa da çok pahalı ya

Oyy Linoşummm sağol ne güzel açıklamışın aslında şöyle Kayseri’ye zaten ailemin yanına gidicem giderken de görünürüm bir fikir alırım aklımda kalmaması için
Rabbim hepimizin sonunu hayırlı etsiinn bizlerin emeklerini boşa çıkartmasın inşAllah aminn Keşke hiç gerek kalmaasa ama napalım kuzummm

Kuzuummm güzell tinoşumm hayırlısıyla olsun inşaallahh şimdi kesin neresi oldu sehir

Kuzuummm güzell tinoşumm hayırlısıyla olsun inşaallahh şimdi kesin neresi oldu sehir
Doğu şark görevimiz demi kuzumm yazdım sana anacım çok fazlaa ifşalanmayım diye aman neyse yazıyorum burdan da Bingöl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…