Aminnnnnnn inşallah kuzummm çokçaHakkında hayırlısı ne ise o olsun çiçeğim bu uğraşlar sadece bir imtihan sabrımızı ölçüyor rabbim umarım bu sabır sınavından hayırlısıyla çıkarız isyan etmeden hep tevekkül ederek❤
Her şey vaktini bekliyor kuzum rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun inşallah
Sizdeyim bebişbiz hızlıyız o zaman fatmaaaaaaaaa sende katıl bize çiçeğim
Aminnnnnnn inşallah kuzummm çokça
Çiçeğim bende bir yatsı namazina gideyim geçmeden yine gelirim sahura daha biraz daha vakit var
Aminnn kuzummm aynen dediğin gibii bugunlerimizi sonu inşAllah aydınlık olacakHakkında hayırlısı ne ise o olsun çiçeğim bu uğraşlar sadece bir imtihan sabrımızı ölçüyor rabbim umarım bu sabır sınavından hayırlısıyla çıkarız isyan etmeden hep tevekkül ederek❤
Her şey vaktini bekliyor kuzum rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun inşallah
Abooooo sahurda 5 DKK deyip uyuyan pare bu gece uyumamışYatin uyuyun be amma ses yaptınız bi uyutmadiniz
İşi garantiye almış bu geceAbooooo sahurda 5 DKK deyip uyuyan pare bu gece uyumamış
Valla öyle olmuş kurabiyemİşi garantiye almış bu gece
Kendi adıEh bak oldu şimdi sulu göz olsun nickin
Başak diye birşey hatırlıyorm birde o neydi
Cemre kimCemre de öldü yaaa
Tinnoşum hayırlısı olsun inşallah. Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla sıhhatle kavuştursun.Biliyorsunuz nasipse Türkiye 3.5 ay sonra dönüyorum ballaar
Daha önce aşılama yapıldı memnun kaldığım doktor Malatya’da Gözde Akademi hast. aynı zamanda tüp bebek uzmanı Onunla görüştüm 13.500 fiyat verdi. Diğeri de Kayseri’de Acıbadem hastanesinde 12.000 civarında.Malatya yakın bir ile tayin olduk. Gidiş gelişte çok sorun yaşamayız. Mustafa bey gerçekten çok yoğun iletişim sıkıntımız olacak gibi diğer hekim beni her yönüyle tatmin eder. Süreci sordum dinlendirmeli olacak taze önermem dedi. O dönem ben de çalışacağım için Malatya benim için daha kolay olur gibi .Ama bir yerde o doçent diyorum Ne bileyim siz olsanız naparsınız.?
Aynı benNe biliyim yapbozları birleştirirsek çıkar ortaya diye şey ettimm jouum
İyi yapmış balım uyu uyan sersem oluyor insanValla öyle olmuş kurabiyem
Allah kabul etsin çiçeğim kociş geldi işten onunla sohbete dalmışım bendeÇiçeğim bende bir yatsı namazina gideyim geçmeden yine gelirim sahura daha biraz daha vakit var
Yaaa çok güzel haber buAy çok güzel anlatmışsın perişim Allah razı olsunben hep Mustafa bey diyordum ama hem yoğunluk fikri hem gidiş geliş kısmı benim o dönem çalışıyor olmam sıkıntı olablir diyorum. Aslında doktor hanım bana en baştan beri tüp bebek şansın daha yüksek demişti ama ben bilsem böyle olacak beklemezdim. Zaten daha sürem var gidene kadar bazı şeyler biraz daha netleşir Telefonu kapatırken bu sefer senin gebe olarak göndereceğim dedi bu bile motive etti valla Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin bu bekleyişleri hayırla sonuçlandırsın amiinnn kuzumm
Hırk Hırktır o fıyk fıyk olsa duramazsın özgüşümAh hep akıyorlar hep fıyk fıyk çekiyorum bende
Biliyorsunuz nasipse Türkiye 3.5 ay sonra dönüyorum ballaar
Daha önce aşılama yapıldı memnun kaldığım doktor Malatya’da Gözde Akademi hast. aynı zamanda tüp bebek uzmanı Onunla görüştüm 13.500 fiyat verdi. Diğeri de Kayseri’de Acıbadem hastanesinde 12.000 civarında.Malatya yakın bir ile tayin olduk. Gidiş gelişte çok sorun yaşamayız. Mustafa bey gerçekten çok yoğun iletişim sıkıntımız olacak gibi diğer hekim beni her yönüyle tatmin eder. Süreci sordum dinlendirmeli olacak taze önermem dedi. O dönem ben de çalışacağım için Malatya benim için daha kolay olur gibi .Ama bir yerde o doçent diyorum Ne bileyim siz olsanız naparsınız.?
Mahmkum daKendi adıyani bize tanıttığı bide Hüseyin demişti vay be cidden Hüseyin miydi acaba
Cemre kim
Tinnoşum hayırlısı olsun inşallah. Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla sıhhatle kavuştursun.
Kuzum unvanına takılma nasibinde varsa normal bir uzm Dr ile de nasip olur.
Yine de içinde kalmasın geldiğinde Mustafa bey ile de görüş
Bu doktorun dediklerini not al. İzleyeceği yolu falan
Bir de Mustafa beye bakarsın o neler yapacak. Nasıl yaklaşıyor falan. Arasında karar verirsin balım
Rabbim doğru kararlar verdirsin inşallah
Aynı bensanki tüm tanıdıklarım sülalem kk da toplanmış adım adım yazdıklarımı takip ediyor
Bende çok izledim de aman tadımız kaçmasınOnuda kaö oldu izliyorum ama pazartesi bir izliyim yine bakalım
Eee ama öyle dwnir miEvetttt tam o gitti ben gelmişimm mübarekkk aslında cok takılamıyodum ama o nicki görüyordum ben sohbetlerde dutun topiğinde
Bende başkasının durumunda theknack gibi birşey demiştimm anaaaaa hepinizz benimle konuşmaz oldunuzhele minnoş Minnosprenses @Hogwartss a demişki özelde dikkat et jou erkek olabilir diye pohiyennn arkamdan pışpışlamışlarrr dünyamm başıma yıkıldıı
Allah emiMahmkum da
eYaaa çok güzel haber bu
Allah gönlünüze göre hayırlı eylesin kuzjm
İçine sinmesi önemli ama aşılama için mi bu fiyat dediler çok fazla değil mi yaa
Mustafa taş la da bi görüş derim ben
İçine sinmezse gitmezsin
Rabbim hayırlı Bi yerde başlayıp vesile olmasına yardım etsin kuzum
Belki de gebiş gelirsin
Hırk Hırktır o fıyk fıyk olsa duramazsın özgüşüm
Mahmkum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?