- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.564
- 548
Bendee ikiniziii birdennn joummBen olsaydim bongöleee seni yerdim vallahaa
Ooyyy bayılırdık kiiiBendee ikiniziii birdennn joumm
Herşey gönlünce olsun canım kuzum benimmmmmn Rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olsunnnnOyy Linoşummm sağol ne güzel açıklamışın aslında şöyle Kayseri’ye zaten ailemin yanına gidicem giderken de görünürüm bir fikir alırım aklımda kalmaması için
Rabbim hepimizin sonunu hayırlı etsiinn bizlerin emeklerini boşa çıkartmasın inşAllah aminnKeşke hiç gerek kalmaasa ama napalım kuzummm
Hahahaha çiçeğiim gel hemen yapıyorum
Aminnnn LinooşuummmmHerşey gönlünce olsun canım kuzum benimmmmmn Rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olsunnnn
Aminnnnnnn çokçatinnoşummmmmmm
Hahahaha çiçeğiim gel hemen yapıyorumyine çeneniz durmamış ya hiç birinizin
Ancaa keser kuzummn seniii
Feno halen buralarda mı yafenooo kadar iç açıcı olamasak da işte yapiyoruz bişiler çene konusunda
Dün gece burdaydı sonra hiç gelmediFeno halen buralarda mı ya
Deli kız seni hala onunla goy goy yapıyorsunız zannettim hani diğer kıslar neredelerrDün gece burdaydı sonra hiç gelmedi
Ne olmus feno yaDün gece burdaydı sonra hiç gelmedi
Pireler uçuyor şuan kızlar da hahaajajDeli kız seni hala onunla goy goy yapıyorsunız zannettim hani diğer kıslar neredelerr
Feno çevrimdışı kuzummm yok oldu birazdan gelir Tatar RamazanNe olmus feno ya
Bende birşey oldu sandım okeFeno çevrimdışı kuzummm yok oldu birazdan gelir Tatar Ramazan
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun çiçeğim bu uğraşlar sadece bir imtihan sabrımızı ölçüyor rabbim umarım bu sabır sınavından hayırlısıyla çıkarız isyan etmeden hep tevekkül ederekBiliyorsunuz nasipse Türkiye 3.5 ay sonra dönüyorum ballaar
Daha önce aşılama yapıldı memnun kaldığım doktor Malatya’da Gözde Akademi hast. aynı zamanda tüp bebek uzmanı Onunla görüştüm 13.500 fiyat verdi. Diğeri de Kayseri’de Acıbadem hastanesinde 12.000 civarında.Malatya yakın bir ile tayin olduk. Gidiş gelişte çok sorun yaşamayız. Mustafa bey gerçekten çok yoğun iletişim sıkıntımız olacak gibi diğer hekim beni her yönüyle tatmin eder. Süreci sordum dinlendirmeli olacak taze önermem dedi. O dönem ben de çalışacağım için Malatya benim için daha kolay olur gibi .Ama bir yerde o doçent diyorum Ne bileyim siz olsanız naparsınız.?
Amaaan bee yetişsem konuşurken uyuyakalıyorum yetişsem kızlar benden önce uyuyorPireler uçuyor şuan kızlar da hahaajajgeç kaldın bebeğim bu gece
Amaaan bee yetişsem konuşurken uyuyakalıyorum yetişsem kızlar benden önce uyuyorneyse artık birlikte devam goy goya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?