İyiyim şekerim bombaİyi yapmış balım uyu uyan sersem oluyor insan
Sen nasılsın gece kuşu
Beni unuttun yaniAllah kabul etsin çiçeğim kociş geldi işten onunla sohbete dalmışım bende
Oy enerjini severim yaİyiyim şekerim bomba
Sahur merasimi yedik şimdi çay merasimi
He ya bide onun konusunu horlatmıştıkBi korkmuşken sen gel theknack de tabi korkarız
Yaaaâaa bana şimdi kocaman nazar boncuğuOy enerjini severim ya
Maşallah kız sana bi yerlerini kaşı
Oyyy çiçeğiim senin yerin hep ayrı biliyorsunBeni unuttun yani
Ben unutulcak kadın miyim yaaaaa fatmaaaaaaaa
Amin inşallah çiçeğim cümlemizinki
Yaaaaaaaaa hammmm ettim seni yerimOyyy çiçeğiim senin yerin hep ayrı biliyorsun
Aminn Aminn balımYaaaâaa bana şimdi kocaman nazar boncuğuhakettim kurabiyem
Allah hepimizin neşesini bozmasın bebek aminnn
Hahahaha öyle kuzuum hepinizin yeri ayrı ayrıYaaaaaaaaa hammmm ettim seni yerimbir tek ben ayrıyım di mi sendeeeeeeeee hep bennnnn
Canımmm kurabiyemmm bal kurabiyemmm inşAllah Rabbim pişmanlık vermesin aminn senin dediğin gibi yapıyorum defter tutucam not edilecek bunlarKendi adıyani bize tanıttığı bide Hüseyin demişti vay be cidden Hüseyin miydi acaba
Cemre kim
Tinnoşum hayırlısı olsun inşallah. Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla sıhhatle kavuştursun.
Kuzum unvanına takılma nasibinde varsa normal bir uzm Dr ile de nasip olur.
Yine de içinde kalmasın geldiğinde Mustafa bey ile de görüş
Bu doktorun dediklerini not al. İzleyeceği yolu falan
Bir de Mustafa beye bakarsın o neler yapacak. Nasıl yaklaşıyor falan. Arasında karar verirsin balım
Rabbim doğru kararlar verdirsin inşallah
Aynı bensanki tüm tanıdıklarım sülalem kk da toplanmış adım adım yazdıklarımı takip ediyor
Bende öyle düşünüyorum şuradan şunu buradan bunu derken hopp ifşaCanımmm kurabiyemmm bal kurabiyemmm inşAllah Rabbim pişmanlık vermesin aminn senin dediğin gibi yapıyorum defter tutucam not edilecek bunlar
Ben o yapbozları birleştirince kendimi çok rahat buluyom kuzumyengeç ruhu mu bu nedir
Öğrendi babasını barışla kardeş çıktılar kızMinnosprenses
bir mucizee sende mi Mahkumcusun çiçeğim bende bende bakıyorum ama yeni bölüme bakmadım cemre ölmesin yaaa daha babasını ögrenecekti offff ama ölmez oooo
Çok aminnnbir mucizee mm mesajını alıntı yaptım ama olmadı bitanem ah keşkee hamiş ayrılsam hayırlısıyla burdan ne sevinirim burdan çılgınca ona alışveriş yaparak dönmek amiinn
Aşılama değil çiçeğim tüp bebek fiyatı aşılamayla hiç uğraşmam bitti gitti artık
İnşAllah canım müjdeli haner alıp gidersinbir mucizee mm mesajını alıntı yaptım ama olmadı bitanem ah keşkee hamiş ayrılsam hayırlısıyla burdan ne sevinirim burdan çılgınca ona alışveriş yaparak dönmek amiinn
Aşılama değil çiçeğim tüp bebek fiyatı aşılamayla hiç uğraşmam bitti gitti artık
Bu bennnn tam çılgınAminn Aminn balım
Sahurda benim modum
Buda senin modun
Bende öyle düşünüyorum şuradan şunu buradan bunu derken hopp ifşayengeç ruhu detaylı düşünmeyi gerektirir
Aminn minnoşumm hayırlısıyla inşAllahİnşAllah canım müjdeli haner alıp gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?