- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
Maşallah subhanallah cinsiyeti belli olmuştur o zamanAllah razı olsun balım 15 bitecek Allah izin verirse hayırlısı bakalım
Rahim kalınlaştırmaya mı çalışıyor doktor ne yapıyor ki şimdi ne durumdasın?
Yok balım daha göremedi doktor herkeste böyle mi bilmem nazlı çıktılar galibaMaşallah subhanallah cinsiyeti belli olmuştur o zaman
evet kuzum bugün adetin 31.günü adet de olmam sanırım bant deniyoruz ne kadar gidecek bakalm ilaçtan daha faydalı gibi ama istediğimiz kalınlıpı sanırım görmek çok zor geliyo bana
eeee terbiyeli olcak bak maşallahYok balım daha göremedi doktor herkeste böyle mi bilmem nazlı çıktılar galiba
Bantta işe yarıyor mucizem ama kalınlaşma da sorun varsa sebebi ne söylemiyor mu birşey doktor?
Kuzum uyumuşum erkenden 2 de yeni uyandım vala
histeroskopi olmadım demedi yapalım diyeAy ahahah
O yüzden kimi doktor estrofemi bile fitil olarak veriyor canım bantla birlikte. Senin rahme histereskopi oldu mu peki?
Emeeennn olduk kırmızı neolduuuu hiç değişmedi vallahaa nasılsak öyleyizz kuzuu
he heee kırmızı pabuçluKuzum uyumuşum erkenden 2 de yeni uyandım valaolur mu öyle tanımamazlık falan yeşilken nasılsam kırmızı olunca da öyleyim
yakıştı yakıştı ben de size yaprak olurumEmeeennn olduk kırmızı neolduuuu hiç değişmedi vallahaa nasılsak öyleyizz kuzuunasılsin aşkom
Iyiyimm bende askommyakıştı yakıştı ben de size yaprak olurumiyi kuzum ya ne olsun sen nasılsın
hadi yaaaIyiyimm bende askomm
Ondanndeğill saniyesi beni çıldırtıyorduu bide burslu oğrencilere gidiyo diyede yaptım
Daha geçen sene vereceğidimm bizimki yok dedi inanmadı50 liralan neler alırim dedi bana olsa olsa veririm fakire nedir derdii
Nese dedim bidaha güzellikle söyleyeyim tamam dedii aaa şaşırdım böylee 50 lira nedirki dedi hahahaha baktı herşey zam market falan 50 lira az geldi kaptım geldimgereksiz şeylere pek vermez
Evettt opss gelmiyo istediğin kadar yazzzhadi yaaa
bizimki inanmaz
sizde şimdi saniye yok mu patır patır yazıyonuz mu
İiyiymiş o yaEvettt opss gelmiyo istediğin kadar yazzz
Inanmadıda zaten sırf busefer kıyamadı bana verdii hamile halimle adama cilve yapıyordum ya
Sende all kuzu hahahaha 50 lira birşey degil artık buzamanİiyiymiş o ya
Günayyddddıiinn aşkoommmmmGünaydın kızlar
Günaydın beybim napıyorsun geceden sabahaGünayyddddıiinn aşkoommmmm
Hahahaha uyudumm kalktım 10buçukta açkarna demir ilacım var onu içtim 1 saat bekledim şini yumurtamı haslayacemmGünaydın beybim napıyorsun geceden sabaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?