Kız yapta yorum yap bize öveni çok onunda

Hepimiz aynı eşekler den geçiyoruz canım benim sonu güzel olacak inanıyorum gönülden dualarımda sizinle Amin tiniminim
İftardan sonra yorumlıcam görüntü güzel oldu cocom

Burda olanlara da diyorum okumak isteyen olursa ya da destek için Kuran'da geçen Enbiya süresinin son sayfası okunacak 3 kez ve 1 Yasin 1 Kenzül arş duası kızlar

Canımm tamam hemen bakarım kusura bakma gözden kaçmış olmalı
Tamam cicim sen bak birde kişi lazım biraz sen oku orda msjlari haberleşiriz bende şimdi gidiyorum iftar hazırlığına
Etiketleme yapmamız lazım birazzz kişi olarak az kişiyiz

Burda olanlara da diyorum okumak isteyen olursa ya da destek için Kuran'da geçen Enbiya süresinin son sayfası okunacak 3 kez ve 1 Yasin 1 Kenzül arş duası kızlar
Canım enbiya son sayfa+yasin + kenzül ars hepsi birden mi hergün okunacak.

Enbiya suresinin son sayfasını geçen sene okumuştuk belli bir sayıya tamamlamıştık sanki. Ben ondan sonraki ay hamile kalmıştım
Geçenlerde aklıma gelmişti yine öyle birşey düzenlesemmi diye bu sene göremedim çünkü. Ama takibini tam yapamam diye emin olup yapmadım

Beni anlatmış.. yalnız değilmişim

Evet kuzummmmm Enbiya süresi son sayfası 1 yasin 1 Kenzül arş dedimmm çok güzel olur düşündüm hepsi bir olsunnnn
1 kişiye 70 tane deniliyor ama o kadar kişi bulup tek tek okumak imkansız canım o yüzden dedik 1 kişi 3 kez Enbiya suresi son sayfasını okusa okumak isteyen kişi sayısına göre değişir sayı kısa zaten çok fazla zaman almaz
Kenzül arş veya yasin okuyalım demişti biri dedim hadi o arkadaşında dediği olsun öyle yaptık kuzum valla gelirsen çok memnun olurum kuzimmm..
Magimmm dedi bana da Selin yaptık çok kişi gebe kaldı size de yapalım valla ben okurum deyince gaza geldim
Sende böyle deyince içim kıpır kıpır oldu hadi inşallah nasip olsun hepimize
Ben seni etiketleme yapayım sen bak bu o zaman

Bn regl lna

Hergün okunmayacak canım 1 kez sadece okunacak liste de olan arkadaşların isimleri ile bağışlama olacak görmedim kız msjını şimdi dikkatli okuyunca gördüm kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…