Kız yapta yorum yap bize öveni çok onunda
Hepimiz aynı eşekler den geçiyoruz canım benim sonu güzel olacak inanıyorum gönülden dualarımda sizinle Amin tiniminim

Kız yapta yorum yap bize öveni çok onunda

Hepimiz aynı eşekler den geçiyoruz canım benim sonu güzel olacak inanıyorum gönülden dualarımda sizinle Amin tiniminim
Varya şurda kızlarr olduu zamanı bugünmüş demeyi öyle çok istiyorum kii inşAllah cocoommaminnn

Diyecek hiçbir şey bulamadım hislerimin tercümanı olmuşsun ne diyim ki ..
Rabbim hayırlısı ile herkeze nasip etsin bu duyguyu mahrum bırakmasın ..
Allah razı olsun güzelce yazmışsınnn
Bazen çok bunalıp dara düşüyorum hep başkasının bebeklerini mı seveceğim diyorum öyle bir boşluk öyle bir umutsuzluk..
Sonra yeniden kalkıyorum diyorum ssstttt Selin kalk ayağı ne umutsuzluğu, unuttun mu her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır..
Hayat böyle devam ediyor acısı ve tatlısı ile bekliyoruz sabrediyoruz tevekkülle sabretmeyi öğreniyoruz..
İyilerin imtihanı hep istedikleri şeylerle imtihan olurmuş diyoruz böyle geçiyor günler ..
Benim aileden yana sıkıntım yok hepsi Türkiye de anne baba kimsem yok o yönden kafam rahat ama yine de tanıdık birinin hamile misin var mı bişiler diye sorması benim içimi acıtıyor ..
En azından uzağım kimseyi görmüyor duymuyorum eğer yakında olsa idim Piskolojik olarak hiç iyi olmazdım şanslıyım su dönem için ..
Zaten insan eşinden görmeyecek de desteği kimden görecek Allah razı olsun onlardan onlar olmasa çok büyük sıkıntı destek olmasalar insan kafayı yer ..
Elhamdülillah bu halimize sağlığımız yerinde gebelik için bir problem yok sabrediyoruz dua ediyoruz ..
Elbelt birgün olacak ve buna inanıyorum..
Rabbim bu yolda isteyen bekleyen çabalayan gözyaşı döken herkeze nasip etsin inşallah
Hakkımızda hayırlısı olsun ...
Unutmayıp etiketleme yaptığın için teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…