Lna16 linoşum bademim beni de ekler misin o zaman kuzum. Kenzül arş duası çok uzun bende her gün okunacak sanmıştım
Yaa çok sevindim bal kurabiyemmm Bizim dua topiği vardı ya bir hafta kalası yazalım mı ordan da çiçeğim katılacakları belirleriz

Çok mantıklı kuzumm o güne bağışlayalım en güzeli olurr hatta kurabiyemin topiği varya o gun de onu okuruz ikisi sıkışmamış oluurr Linoşummm
İnşallah birtanem öyle yaparız ben Kadir gecesine kadar okurum liste bir belli olsun ramazan sonuna doğru müsait olmayabilirim çünkü o yüzden çiçeğim
Ya karnımızda olur ya kucağımızda salişim Allahın izniyle
Aminnn inşallah çiçeğim
He tamam o zaman oldu katılırım bnde canım. Diğer türlü okumalarımda varya yapamazdım cünkü mukabelemde birikti epey
Oh süper o zaman kuzum seni de ekliyorum ben yeni bir konu açayım orda gören olur daha fazla kalabalık oluruz belki

Beni unutmayın

Biliyorum kuzum biliyorum yok unutmadım akşam hemen 1 sıraya yazdım seni anlamında ilk seni yazdım anlamında kuzum
Sagol kuzum Rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip eylesin ettigimiz dualar dua saatine denk gelsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…