- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.567
- 548
Yaa çok sevindim bal kurabiyemmmLna16 linoşum bademim beni de ekler misin o zaman kuzum. Kenzül arş duası çok uzun bende her gün okunacak sanmıştım
İnşallah birtanem öyle yaparız ben Kadir gecesine kadar okurum liste bir belli olsun ramazan sonuna doğru müsait olmayabilirim çünkü o yüzden çiçeğimÇok mantıklı kuzumm o güne bağışlayalım en güzeli olurrhatta kurabiyemin topiği varya o gun de onu okuruz ikisi sıkışmamış oluurr Linoşummm
Aminnn inşallah çiçeğimYa karnımızda olur ya kucağımızda salişim Allahın izniyle
Oh süper o zaman kuzum seni de ekliyorum ben yeni bir konu açayım orda gören olur daha fazla kalabalık oluruz belkiHe tamam o zaman oldu katılırım bnde canım. Diğer türlü okumalarımda varya yapamazdım cünkü mukabelemde birikti epey
Heeee yok bebeğim 1 kez okunup liste de olanlara bağışlanacak çiçeğimLna16 linoşum bademim beni de ekler misin o zaman kuzum. Kenzül arş duası çok uzun bende her gün okunacak sanmıştım
Beni unutmayınİnşallah birtanem öyle yaparız ben Kadir gecesine kadar okurum liste bir belli olsun ramazan sonuna doğru müsait olmayabilirim çünkü o yüzden çiçeğim
Aminnn inşallah çiçeğim
Oh süper o zaman kuzum seni de ekliyorum ben yeni bir konu açayım orda gören olur daha fazla kalabalık oluruz belki
Aminnn inşallah tinnoşummmmBir sonraki ramazanda. Minnoşlarımıza dua etmek nasip olsunn çiçeklerim
Ay yok kuzum ondan demedim1 sırada sensin Öznur
Biliyorum kuzum biliyorum yok unutmadım akşam hemen 1 sıraya yazdım seni anlamında ilk seni yazdım anlamında kuzumAy yok kuzum ondan demedimsonda da olsam bir basta da dua duadır
Sagol kuzum Rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip eylesinBiliyorum kuzum biliyorum yok unutmadım akşam hemen 1 sıraya yazdım seni anlamında ilk seni yazdım anlamında kuzum
Beni unutmayın
Aminnnn inşallah canımSagol kuzum Rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip eylesinettigimiz dualar dua saatine denk gelsin inşaAllah
Meeyhabaaa anniişşmeyyabaaaa
Nasılsınn güzeliiimmmmMeeyhabaaa anniişş
İyiyiim kuzuummm sen nasılsınNasılsınn güzeliiimmmm
Bende iyiyimmİyiyiim kuzuummm sen nasılsın
KaypuzzzNerdesiniz elma dersem çıkın armut dersem.yine çıkın
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?