Allah razı olsun ballı kız
ben bu foruma üye olurken kendim için bir mucize olsun diye düşünerek yapmıştım nicki

sonuç
olmadı
Hiç böyle düşünme buay ya da gelecek ay olmayacağının garantisini verebilir misin veremezsin kuzum ben de veremem Rabbimin elinde bir de ümit kesmek gerçekten günahmış biz her zaman ümit etmeye devam edecezz Allahın izniyle

Yeis hali yani "Allah'ın rahmet ve yardımından ümidini kesmek" büyük günahlardan biridir. İnsan, dünya hayatında bazı zorluklarla karşılaşabilir, öyle bir duruma gelir ki artık bütün çıkış kapılarının kapanmış olduğunu hisseder. Ümitsizliğe kapılmak; artık çıkış yolunun olmadığını düşünmek büyük günahtır.9 May 2019

Hahahahahaha gebeykende kutlayahdı nolcağıdiiii ama masraf çok beybii vallahaa kendime masraf ona masraff bana masraf olmasa yetişir bebişe çok zor bakma bide kiradayız faturalar fırlama gibi
çok şükür senin doğumunda elektrik ve doğalgaz faturası o kadar yüksek gelmez havalar ısınacağı için ordan biraz rahatlarsınız

Reactions: Jou
çok şükür senin doğumunda elektrik ve doğalgaz faturası o kadar yüksek gelmez havalar ısınacağı için ordan biraz rahatlarsınız
Evett evett bebişimm doğalgaz kapandı zaten biliyorsun yaz geliyorya daha rahat harcama yaparız enazından şimdilik enönemli şeyleri alıyorumm gerisi allah yardım ederr

Ahh ahhhh balım
ümitsiz yaşanmıyor ki
sabr bakalm sabr
herşey Rabbimin elinde
o istmezse yaprak kıpırdamaz elbet

Hahahahahaha gebeykende kutlayahdı nolcağıdiiii ama masraf çok beybii vallahaa kendime masraf ona masraff bana masraf olmasa yetişir bebişe çok zor bakma bide kiradayız faturalar fırlama gibi
Allah kolaylığını verir kuzum sıkma canını
onu kucağına alınca herşeyi unutacaksın :)

Yaaa kıyamam sana ne güzel kalbin var bak ruhun da yaptığının farkında senin inancının ümidinin olmadığının farkında ve sana sinyaller veriyor yaptığın yanlış diye tekrar Allahtan ümit etmeyi inanarak dua etmeyi namaz kılmayı yaptığın zaman ruhun rahatlayacak bu da bizim elimizde inanki yüzdeyüz tabiki inanamayız her duamıza ama yüzde sıfır da Rabbimin gücüne gider tabiri caizse bizim içimizde her zaman ümit kırıntısı dahi olsa olsunn içimizde her zaman ben buay kırıntılarla yaşadım inanki esraya gece mesajım var hissediyorum buay da olmadı yazdım ama içimde de biyerlerde bi umut kırıntısı var dedim
Duaların için amin kuzum evet ilk gebelik

Evett evett bebişimm doğalgaz kapandı zaten biliyorsun yaz geliyorya daha rahat harcama yaparız enazından şimdilik enönemli şeyleri alıyorumm gerisi allah yardım ederr
aynen canım iyi yapıyorsun önemlilleri alki aklında kalmasın

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…