evet kuzum farkındayım ama kendimi frenleyemiyorum
iş yeri de çok yıprattı beni sevmiyorum burda çalışmayı
severek yapmadığım için yük geliyor
çıksam çıkacak durumda değilim ama çalışmak istemiyroum
belki bi çocuğum olsaydı herşey farklı olur muydu
eskiden böyle değildim
ama şuan ot gibi yaşıyorum sabahtan akşama kadar burda
haftada iki gün üç gün dr koş
normalde haftada bir iznim var yetmiyor boş yaşıyorum ele kölelik
Allah şifa versin hidayet teslimiyet versin
sabah gelirken düşünüyorum şuan ölsem hayatın çoğunu yaşadım bundan sonrası kuru bi ağaçtan ne farkım var diyorum gelecek beklentim yok hayat hevesim yok yaşama zevkim yok Allahn vermediğine de yapacak bişey yok
hayırlısı ya

Bugün senin için dua edeceğim Rabbim inşaAllah gönlünü ferahlatır açar bütün sıkıntılarını alsın götürsün Rabbim içine huzur doldursun
Allah razı olsun canım benimmm aminnn aminnnn
lütfen güzel haberler duycaksın buna inan bize güzel haberlerle gel

Sevmediğin biyerde çalışmak nedir çok iyi bilirim gerçekten insana eziyetten başka bişey değil ama mecbursun da aynı durumu yaşadım evlenene kadar sabrettim başka şehre taşıncağım için. Ama bence son paragrafın inanki şeytan vesvesesinden başka bişey değil ona uyma ona istediğini verme sen her zaman umut et her konuda şükret şükürlerini elinden almasına izin verme çünkü seni tüm olumsuzluklara yönlendirip şükrünü azaltmış hayatın amacı yokmuşçasına bu dünyada niye varız ot gibi yaşıyozcasına sorgulatmış seni. İnşaAllah bir an önce tüm bu ruh halinden arındırsın inşaAllah Rabbim seni gönlüne kalbine huzur getirsin çünkü gerçekten aslında öyle bi insan değilsin ve ruhun vicdanın çok rahatsız bu durumdan

Mucimmm bitanem bazen bende öyle hissediyorum
Yine sizin eviniz yuvanız var benim oda yok ama yapacak bir şey yok rabbim güldürücek yüzümüzü inan bana bu sanırlar boşa değil kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…