- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
evet kuzum farkındayım ama kendimi frenleyemiyorumYaaa kıyamam sana ne güzel kalbin var bak ruhun da yaptığının farkında senin inancının ümidinin olmadığının farkında ve sana sinyaller veriyor yaptığın yanlış diyetekrar Allahtan ümit etmeyi inanarak dua etmeyi namaz kılmayı yaptığın zaman ruhun rahatlayacak bu da bizim elimizde inanki yüzdeyüz tabiki inanamayız her duamıza ama yüzde sıfır da Rabbimin gücüne gider tabiri caizse bizim içimizde her zaman ümit kırıntısı dahi olsa olsunn içimizde her zaman ben buay kırıntılarla yaşadım inanki esraya gece mesajım var hissediyorum buay da olmadı yazdım ama içimde de biyerlerde bi umut kırıntısı var dedim
Duaların için amin kuzum evet ilk gebelik
deme öyle demeİyiiyiim canımm nolsunnöglen doktora gidicem onu bekliyorum eğer gruba girmezsem bilin kötü şeyler duydum ağlıyorum gece yanınıza gelirimmm
Hahahaha ikinizde birbirinizden bekliyordunuz demekkiiKolay gelsin beybi
Doğum günüydü yıl dönümü 3senedir özel bişey yapmadık ajsjsjsjs biz ayrı düşünce özel günler kıymete bindi
Evett mavişkommaynen canım iyi yapıyorsun önemlilleri alki aklında kalmasın
Ne oldu niye üzgünsün ballimmİyiiyiim canımm nolsunnöglen doktora gidicem onu bekliyorum eğer gruba girmezsem bilin kötü şeyler duydum ağlıyorum gece yanınıza gelirimmm
Kız sen nerdesin kaç kez etiket yaptım bu kız nerde bilen varmı diyesağol canım
sen napıyorsun nasılsın
Allah razı olsun canım benimmm aminnn aminnnnBugün senin için dua edeceğim Rabbim inşaAllah gönlünü ferahlatır açar bütün sıkıntılarını alsın götürsün Rabbim içine huzur doldursun
Bi saat senin etiketle ugrastimİviiittt
Bende dedim bu beni nasıl bulduBi saat senin etiketle ugrastim
Diyorum ban mi yedi profilede girilmiyor hahaha sonra aklıma geldi buraya baktimBende dedim bu beni nasıl buldu
kötü düşünme iyi düşün iyi olsunİyiiyiim canımm nolsunnöglen doktora gidicem onu bekliyorum eğer gruba girmezsem bilin kötü şeyler duydum ağlıyorum gece yanınıza gelirimmm
Sevmediğin biyerde çalışmak nedir çok iyi bilirim gerçekten insana eziyetten başka bişey değil ama mecbursun da aynı durumu yaşadım evlenene kadar sabrettim başka şehre taşıncağım için. Ama bence son paragrafın inanki şeytan vesvesesinden başka bişey değil ona uyma ona istediğini verme sen her zaman umut et her konuda şükret şükürlerini elinden almasına izin verme çünkü seni tüm olumsuzluklara yönlendirip şükrünü azaltmış hayatın amacı yokmuşçasına bu dünyada niye varız ot gibi yaşıyozcasına sorgulatmış seni. İnşaAllah bir an önce tüm bu ruh halinden arındırsın inşaAllah Rabbim seni gönlüne kalbine huzur getirsinevet kuzum farkındayım ama kendimi frenleyemiyorum
iş yeri de çok yıprattı beni sevmiyorum burda çalışmayı
severek yapmadığım için yük geliyor
çıksam çıkacak durumda değilim ama çalışmak istemiyroum
belki bi çocuğum olsaydı herşey farklı olur muydu
eskiden böyle değildim
ama şuan ot gibi yaşıyorum sabahtan akşama kadar burda
haftada iki gün üç gün dr koş
normalde haftada bir iznim var yetmiyor boş yaşıyorum ele kölelik
Allah şifa versin hidayet teslimiyet versin
sabah gelirken düşünüyorum şuan ölsem hayatın çoğunu yaşadım bundan sonrası kuru bi ağaçtan ne farkım var diyorum gelecek beklentim yok hayat hevesim yok yaşama zevkim yok Allahn vermediğine de yapacak bişey yok
hayırlısı ya
Mucimmm bitanem bazen bende öyle hissediyorumevet kuzum farkındayım ama kendimi frenleyemiyorum
iş yeri de çok yıprattı beni sevmiyorum burda çalışmayı
severek yapmadığım için yük geliyor
çıksam çıkacak durumda değilim ama çalışmak istemiyroum
belki bi çocuğum olsaydı herşey farklı olur muydu
eskiden böyle değildim
ama şuan ot gibi yaşıyorum sabahtan akşama kadar burda
haftada iki gün üç gün dr koş
normalde haftada bir iznim var yetmiyor boş yaşıyorum ele kölelik
Allah şifa versin hidayet teslimiyet versin
sabah gelirken düşünüyorum şuan ölsem hayatın çoğunu yaşadım bundan sonrası kuru bi ağaçtan ne farkım var diyorum gelecek beklentim yok hayat hevesim yok yaşama zevkim yok Allahn vermediğine de yapacak bişey yok
hayırlısı ya
hiç bakmadım sadece dua grubuna girdim çıktımKız sen nerdesin kaç kez etiket yaptım bu kız nerde bilen varmı diye
dime öyleeeeeİyiiyiim canımm nolsunnöglen doktora gidicem onu bekliyorum eğer gruba girmezsem bilin kötü şeyler duydum ağlıyorum gece yanınıza gelirimmm
Aşk olsun onca etiket hatta dün yine yaptım mavişimhiç bakmadım sadece dua grubuna girdim çıktım
iyiyim çok şükür parem sen nasılsınAşk olsun onca etiket hatta dün yine yaptım mavişim
Nasılsın iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?